Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Jolancike @ 2024 11 07, 13:56)
Prašom  4u.gif  Aš jau antrą pakuotę naudoju, must have dabar kasdienai jis man  wub.gif

Ačiū už patarimą wub.gif Veidukas švyti ax.gif
Atsakyti
Vardiniai saules akiniai geros kainos

Birkenstock paskutine pora

NORDSTROMRACK papildoma 25% nuolaida nuo raudonu kainu Clearance prekems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 lapkričio 2024 - 14:10
panos, ar sitas kolagenas gerras

https://www.gopeshop...s-ir-vyrams-40/
Atsakyti
Čia ne taip seniai kalbėjome apie geležies papildus. Mano feritino rodiklis per 2 mėn. Tecnofer plus vartojimo pakilo nuo 7 iki 18 bigsmile.gif Gydytoja liepė gerti dar 2 mėn. Geriu ryte pusvalandį iki valgio kartu su vit. C ax.gif
Atsakyti
Man tai pati geriausia priemonė iš tų visų prie veido spalvos prisitaikančių yra ŠI

vartotojo įkelta nuotrauka

Esu daug išbandžius ir šis kremas vienintelis, kuris nesausina odos, negriaužia akių, nesubėga į raukšles ir spalva tikrai idealiai prisitaiko, nenumorkavėja. Oda atrodo sveika, švytinti.

Mano jautriai, sausai ir pagyvenusiai odai šitas daiktas ir Hourglass Ambient lighting powder yra visiški holy grail wub.gif

Nauja Hourglass paletė wub.gif Jau gundžiausi, bet paskaičiau atsiliepimuose, kad ji labiau šiltų atspalvių ir atrodai kaip Trump, tai susilaikiau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2024 11 07, 16:11)
Man tai pati geriausia priemonė iš tų visų prie veido spalvos prisitaikančių yra ŠI

vartotojo įkelta nuotrauka

Esu daug išbandžius ir šis kremas vienintelis, kuris nesausina odos, negriaužia akių, nesubėga į raukšles ir spalva tikrai idealiai prisitaiko, nenumorkavėja. Oda atrodo sveika, švytinti.

Mano jautriai, sausai ir pagyvenusiai odai šitas daiktas ir Hourglass Ambient lighting powder yra visiški holy grail  wub.gif

Nauja Hourglass paletė  wub.gif Jau gundžiausi, bet paskaičiau atsiliepimuose, kad ji labiau šiltų atspalvių ir atrodai kaip Trump, tai susilaikiau  biggrin.gif

Taigi gerai, galesi balotiruotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 07, 16:28)
Taigi gerai, galesi balotiruotis  biggrin.gif

***** visa kompa kava apipurskiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 07, 15:28)
Taigi gerai, galesi balotiruotis  biggrin.gif

Sekme lemianti spalva, nenuneigsi ax.gif
Atsakyti
Andrew Marc paltas
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 11 07, 16:33)
Sekme lemianti spalva, nenuneigsi ax.gif

Jau norėjau užsisakyt, pagalvojus apie Melania, tphu, gerai, kad susilaikiau, skant, Trump🤣
Atsakyti

Taigi gerai, galesi balotiruotis biggrin.gif

Vakarienė iš burnos iškrito  :lol: 

Atsakyti
https://www.martinsb...0g27wOEmAUu1ZVI

Ir žemiau yra už ką nepermokėti 🙂
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2024 11 07, 15:11)
Man tai pati geriausia priemonė iš tų visų prie veido spalvos prisitaikančių

Pirmi trys ingredientai - cheminiai saulės filtrai, kurie pažeidžia endokrininę sistemą, sukelia odos mutacijas ir t.t.
Atsakyti