https://groziokosmet...ream-spf50.html
Pats pačiausias kremas, kai pasitepus juo, sulaukiu klausimų, ką veidui esu pasidarius. Perku nebe pirmą, mineraliniai spf filtrai. Nejautrina, akys neašaroja, nes aš irgi nepakenčiu tų visokių spf. Yra tik du atspalviai, imu medium visad, ar įdegusi oda, ar ne, kažkaip jis prisitaiko prie odos ir visaip gerai atrodo.
https://groziokosmet...ream-spf50.html
Kas čia per stebuklas, kad pirkti nėra? Kur perkat? Galvoju, pabandysiu. Visi dior ir chanel netinka odos spalvai. Kiek pirkau parduotuvėj, pinigai į balą. Pasižiūriu namuose, tai kaip lėlės veidas.
Papildyta:
Man irgi matinė nelabai, bet ne blizganti irgi turi būt, o švytinti, tai va tas kremas ją tokią oadaro, nors jokio blizgučio nėra.
Papildyta:
Man irgi matinė nelabai, bet ne blizganti irgi turi būt, o švytinti, tai va tas kremas ją tokią oadaro, nors jokio blizgučio nėra.
Sveiki, Lt šios profesionalios kosmetikos galima įsigyti tik pas kosmetologus. Jei ką domina, turiu 1 vnt. pirktą praėjusį mėn. su nuolaida, berods 44, panevėžietėms galiu duoti mėginėlių pasibandyti, turiu keletą laisvų Karts nuo karto jai duoda nuolaidą, tai tada labiausiai ir apsimoka įsigyti
Šiaip labai vertinamas produktas tiek kosmetologių, tiek klienčių. Kaip jau minėta, Medium spalva tobula praktiškai kiekvienai. Sudėtyje net 50% veikliųjų medžiagų. Tinka praktiškai visoms odoms, taip pat ir probleminėms, nes niacinamidas, esantis sudėtyje turi priešuždegiminį, raminantį, antioksidacinį, drėkinantį ir kt. poveikį. Mišriaodės neretai mėgsta šiek tiek pafiksuoti sausa pudra, o sausiaodėms priduoda sveikos, drėgnos odos švytėjimo
Taip, glow. Bet aš realiai save vertinu, vargu, ar ten švyčiu, realiai riebaliukai sunkiasi
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.victoriassecret.com
www.mountainwarehouse.com
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.usa.tommy.com
www.urbanoutfitters.com
www.talbots.com - 20%
www.dkny.com - 40%
www.us.boohoo.com
www.nordstromrack.com
www.us.puma.com
www.aeropostale.com
www.32degrees.com
www.jomashop.com
www.ae.com
www.diffeyewear.com
www.venus.com - 30%
www.balibras.com
www.marshalls.com
www.tjmaxx.com
www.walmart.com
www.ashford.com
www.slip.com
www.costco.com
www.6pm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.gymboree.com - 20%
PREKES MUSU GROZIUI
www.sephora.com - 20%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.naturessheabutter.com - 40%
www.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.walgreens.com - 20%
www.yesstyle.com - 15%
www.vivanaturals.com
www.rhodeskin.com
ne, neseniai, per Naujus, gruodi isskridom, sausi grizom. Mes pamatem tikra bali, ne tas nulaizytas instos vietas, uztat man buvo tas kulturinis sokas labai labai didelis. bet dabar kai viskas sugule i savo vietas, supratau, kad man labai patiko. nors slogu ispudi nesiojausi kelis menesius. o gal mum buvo toks baisus sokas todel, kad pradzioj buvom singapure, paskui bali. reikejo daryt atvirksciai.
O tai kas tada nepatiko? Siuksles, skurdas? Nes jauciu visose Azijos salyse tas pats. Sri lankoj kai pamaciau vietinius kurie nuo maisto medziagu trukumo net neuzauge, suauge vyrai mazesni ir lengvesni uz mane, tai ne jusu jau 180 paaugliai bernai tai iskart fantazija atsoko kad mes blogai gyvena😀
Perku trečią kartą. Mylimiausios.
Tame tarpe ir šiukšlės ir smarvė, žiaurus skurdas, žmonių nenoras mokytis, primityvizmas, purvas ir kiaulidė, prie bet kokio įžymaus objekto už nieką lupa baisius pinigus iš lempos, nors tai yra neoficialu, jie nemyli savo krašto, klaiki korupcija, visur narkotikai, gaujos, jie užstrigę laike n metų atgal. Kai nuvarai į išpuoselėtą viešbutį, lankaisi didmiesčiuose, gražiose prezentacinėse vietose, tai taip, viskas labai labai gražu kaip pasakoj. Deja, tikrovė kita.
Azijiečiai niekada nebuvo aukšti, kas labai keista, ar ne, juk saulės ir VitD ištisus metus gauna Išskyrus Yao Mingą bet taip,
Tame tarpe ir šiukšlės ir smarvė, žiaurus skurdas, žmonių nenoras mokytis, primityvizmas, purvas ir kiaulidė, prie bet kokio įžymaus objekto už nieką lupa baisius pinigus iš lempos, nors tai yra neoficialu, jie nemyli savo krašto, klaiki korupcija, visur narkotikai, gaujos, jie užstrigę laike n metų atgal. Kai nuvarai į išpuoselėtą viešbutį, lankaisi didmiesčiuose, gražiose prezentacinėse vietose, tai taip, viskas labai labai gražu kaip pasakoj. Deja, tikrovė kita.
Azijiečiai niekada nebuvo aukšti, kas labai keista, ar ne, juk saulės ir VitD ištisus metus gauna Išskyrus Yao Mingą bet taip,
Auksti tai ne auksti bet kad sveria kokius 35kg tai pati supranti. Jo sakau grynai ir Sri lankoj tas pats, gamta grazi taciau vaziuoja traukiniu per savo plantacijas, pyst siuksle pro langa, einu gatve, pyst vos ne ant taves kazkokia sudu sruta ispila, didelis skurdas, badas bet kartu jie ir tinginiai, zeme tikrai derlinga bet tipo jiem niekas neauga. Tai kazkaip jo sokas bet kita vertus tada supranti kokie mes issivyste ir kiek daug turim 😀 biski kitokios realybes sokas nes mes jau to nebevertinam. As noreciau i Bali bet skaiciau kad ji baigia sugriaut ir turisteko vilom apstatyta. Liudna