Bet va is Sri lankos tai grizau su labai didele pigmentacija nes tuo metu turejau stipria akne ir tos vadinamasi post akne demes labai isryskejo nuo saules. Jau galvojau kad pirma karta gyvenime reikes darytis lazeri bet azelainas ir laikas sutvarke.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 11 04, 14:35)
<p>Bet va is Sri lankos tai grizau su labai didele pigmentacija nes tuo metu turejau stipria akne ir tos vadinamasi post akne demes labai isryskejo nuo saules. Jau galvojau kad pirma karta gyvenime reikes darytis lazeri bet azelainas ir laikas sutvarke.</p>
Balyje po vandeniu nardydami sugebejom idegt jetau, kaip uzsimaniau atgal nors grizus sakiau, never ever again
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 11 04, 14:09)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73168973" data-time="1730699148"><div><p>tikrai taip</p></div></blockquote><p>geriausia kompatiktine kuria esu turejus tai chanel, niekas neprasimusa bet todel man jinai ir nepatinka </p>
kuri?
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 11 04, 15:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73169041" data-time="1730720467"><div><p>Balyje po vandeniu nardydami sugebejom idegt jetau, kaip uzsimaniau atgal nors grizus sakiau, never ever again </p></div></blockquote><p>nepatiko Balis? senai buvot? dabar sako jis pradeda prarasti savu autentika </p>
ne, neseniai, per Naujus, gruodi isskridom, sausi grizom. Mes pamatem tikra bali, ne tas nulaizytas instos vietas, uztat man buvo tas kulturinis sokas labai labai didelis. bet dabar kai viskas sugule i savo vietas, supratau, kad man labai patiko. nors slogu ispudi nesiojausi kelis menesius. o gal mum buvo toks baisus sokas todel, kad pradzioj buvom singapure, paskui bali. reikejo daryt atvirksciai.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 11 04, 15:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73169045" data-time="1730722458"><div><p>kuri?</p></div></blockquote><p>biri:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.kristiana.lt/chanel-poudre-universelle-libre-naturalaus-efekto-biri-veido-pudra-10-0745260'>Poudre Universelle Libre CHANEL Natūralaus efekto biri veido pudra</a></p><p></p>
sakei kad kompaktine
QUOTE(ylang @ 2024 11 04, 10:38)
Jungiuosi pris klausimo gal kas atrade gera cc brandziai odai
QUOTE(JMD @ 2024 11 04, 13:05)
erborian
man ir erborian the best
QUOTE(JMD @ 2024 11 04, 13:23)
siemet dariau eksperimenta. paprastai visada, pries vaziuodama atostogu, pradedavau ruostis saules vonioms. gerdavau vitaminkas, prisipirkdavau visokiu marmalu. juk man jau pusamzis, reikia saugoti oda bla bla bla!!!! o grizus budavau strazdanota, slakuota, visokiu taskiuku atsirasdavo ant kuno. siemet turejau begales darbu, nespejau as nei tu vitamynku nusipirkt, nei tu apsaugu saules. ka manot, as grizau tobulai sveikai idegusi, ir jokiu demiu ar strazdanu ar plemu nera!!!!! man nesilupo oda, man nepleiskanojo, nebuvo sausa, man iki siol laikosi sveikas grazus idegis, ta prasme oda vis dar turi grazu persikini atspalvi, o ant veido tose vietose, kur atsirasdavo tokios bajurios demes ju nera kaip niekad nebuve. tai nezinau ar reik man to sh. SPF kunui purskiau tik pirma diena, nes realiai bijojau is +18 islyst i +36. bet nieko nenutiko. saikingai po kelias valandas pliazo ir voila.
Pritariu. Būdavo kokosų aliejumi tepuosi, o šį paskutinį kartą tiesiog neturėjau nieko. Nepasiruošiau. Neįsigilinau į orą ir negalvojau, kad deginsiuos iš viso. Maniau, na pagulėsiu valandytę su drabužiais kopose, nes gi rugsėjo jau antra pusė... Tai nudegiau be nieko taip gerai ir gražiai, kaip tikriausiai tik vaikystėje buvau nedegusi, o gulėjau maždaug nuo pusę pirmos iki kokių 17 val. Jokių dėmių, jokių lupimųsi nei pas mane, nei pas vyrą. Kaifas.
Aišku, vasarą tiek sudegtume, jei visai balti būtume, bet jei į vasaros galą, tai nuo ko ten slėptis? Tik mėgautis.
QUOTE(JMD @ 2024 11 04, 15:22)
ne, neseniai, per Naujus, gruodi isskridom, sausi grizom. Mes pamatem tikra bali, ne tas nulaizytas instos vietas, uztat man buvo tas kulturinis sokas labai labai didelis. bet dabar kai viskas sugule i savo vietas, supratau, kad man labai patiko. nors slogu ispudi nesiojausi kelis menesius. o gal mum buvo toks baisus sokas todel, kad pradzioj buvom singapure, paskui bali. reikejo daryt atvirksciai.
Mes irgi Balyje po Singapūro buvom. Bet man labai labai patiko, aišku aš to ir tikėjausi, ir vaikams sakiau, kad ne IG vaizdų tikėtųsi, nes realybė ten kitokiai tai tikrai labai patiko visiems! Nebuvo jokių nusivylimų, mielai dar ne kartą grįžčiau.
QUOTE(Carlin @ 2024 11 04, 17:41)
Mes irgi Balyje po Singapūro buvom. Bet man labai labai patiko, aišku aš to ir tikėjausi, ir vaikams sakiau, kad ne IG vaizdų tikėtųsi, nes realybė ten kitokiai tai tikrai labai patiko visiems! Nebuvo jokių nusivylimų, mielai dar ne kartą grįžčiau.
Dabar jau ir aš grįžčiau o kas svarbiausia, kai aš sakiau, kad Dieve, nekelsiu daugiau kojos, mano vaikas tylėjo, o dabar vis sako, mama, varom į Balį, aš kentėsiu tą skrydį, bet ten tokios sultys ir vaisiai ir vandenynas tik šiemet aš kažkodėl visai aptingau