Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 11 03, 22:56)
Žiauriai nepasitikiu tokiais puslapiais, bet draugė, jos sesė - bandė, patenkintos iki negaliu.
Bet man čia toks lygis, kaip gatvėj tuos puodus siūlo.
Ar aš klystu? Pračekinau įmonę, įspūdingos pajamos pardavimų.
Esat bandę kas?
https://harmonyvita....212592958890554

Man tas reikalas panašus į tą, kurį mes anksčiau pirkdavom, Chi ar kaip jis ten vadindavosi. Pamenu, dar ilgus plaukus turėjau, jis juos taip gražiai glotnindavo, plaukai kaip reklamose, švelnūs, blizga. Paskui kažkas iš čia esančių panų sako ėėėėėė, čia viską daro silikonas, ir kai nuplausit, bus amen. Taip ir buvo. Kai tą marmalą nuploviau nuo plaukų, buvo labai blogai. Ištrenkiau ir į tokias nesąmones daugiau nežiūriu. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2024 11 04, 08:45)
tikrai taip

Jasno. Norėjau ir aš kažkuo patept tą mordą, bet nesugalvoju kuo biggrin.gif pamenat, rekomendavot man tą Cc ar bb kremą korėjietišką. Jis toks fainas, skaidrus beveik, gražiai ant veido atrodo, nesimato jo. Nu bet kaip aš pradėjau nuo jo verkt 🙈 pradžioj nesupratau kodėl akys mano kaip buliaus raudonos ir ėmiau dažnai markstytis, prisipirkau lašiukų, maniau nuo kompo. Ir tik paskui supratau, kad man alergizuoja tas bb ar cc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 04, 07:54)
Jasno. Norėjau ir aš kažkuo patept tą mordą, bet nesugalvoju kuo  biggrin.gif pamenat, rekomendavot man tą Cc ar bb kremą korėjietišką. Jis toks fainas, skaidrus beveik, gražiai ant veido atrodo, nesimato jo. Nu bet kaip aš pradėjau nuo jo verkt 🙈 pradžioj nesupratau kodėl akys mano kaip buliaus raudonos ir ėmiau dažnai markstytis, prisipirkau lašiukų, maniau nuo kompo.  Ir tik paskui supratau, kad man alergizuoja tas bb ar cc  biggrin.gif

Kiek pinigų dėl šios priežasties išleista. Nusiperki kokią pudrą ir netinka. Vis kaltinau tušus. Bet panašu, kad veido dengimo priemonė kalta.
Tai ką dabar naudoji? Atradai kažką kas tinka?
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2024 11 04, 10:05)
Kiek pinigų dėl šios priežasties išleista. Nusiperki kokią pudrą ir netinka. Vis kaltinau tušus. Bet panašu, kad veido dengimo priemonė kalta.

Jungiuosi pris klausimo biggrin.gif gal kas atrade gera cc brandziai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2024 11 03, 23:17)
Turiu 2medium .
Mano kažkodėl sutrupėjo 😒
Nepirkčiau daugiau😊

Na išbandysiu,nes senai rūpėjo biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2024 11 04, 10:05)

QUOTE(ylang @ 2024 11 04, 10:38)
Jungiuosi pris klausimo  biggrin.gif  gal kas atrade gera cc brandziai odai  4u.gif

Man irgi akys labai ašaroja. Dabar atradau šią
vartotojo įkelta nuotrauka
Labai patiko, natūraliai atrodo ir man nedirgina akių. Pirkau jau antrą pakuotę. Tik gaila SPF mažokai. Dar pastebėjau, kad man nuo daugumos SPF kremų ašaroja akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2024 11 04, 10:38)
Jungiuosi pris klausimo  biggrin.gif  gal kas atrade gera cc brandziai odai  4u.gif

Chanel vitalumiere aqua
Man su amžium jau norisi šiek tiek minimalaus maskavimo. Lengvai dengiasi. Ir akių nealergizuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: [b!]Vakar[/b!], 10:56
QUOTE(rapoja @ 2024 11 04, 10:41)
Na išbandysiu,nes senai rūpėjo  biggrin.gif

O sale prekėms irgi galioja kodukas ? 4u.gif cia apie Sephora
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: [b!]Vakar[/b!], 10:55
Įmeskit kas ką gero ima, rekomenduoja is Sephoros 4u.gif Manau visos įdomu ir gal susiviliosim 4u.gif
Atsakyti
man tai va šios ampulės būtų fainos,bet labai alergizuoja akis
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 11 04, 07:54)
Man tas reikalas panašus į tą, kurį mes anksčiau pirkdavom, Chi ar kaip jis ten vadindavosi. Pamenu, dar ilgus plaukus turėjau, jis juos taip gražiai glotnindavo, plaukai kaip reklamose, švelnūs, blizga. Paskui kažkas iš čia esančių panų sako ėėėėėė, čia viską daro silikonas, ir kai nuplausit, bus amen. Taip ir buvo. Kai tą marmalą nuploviau nuo plaukų, buvo labai blogai. Ištrenkiau ir į tokias nesąmones daugiau nežiūriu.  unsure.gif
Papildyta:

Jasno. Norėjau ir aš kažkuo patept tą mordą, bet nesugalvoju kuo  biggrin.gif pamenat, rekomendavot man tą Cc ar bb kremą korėjietišką. Jis toks fainas, skaidrus beveik, gražiai ant veido atrodo, nesimato jo. Nu bet kaip aš pradėjau nuo jo verkt 🙈 pradžioj nesupratau kodėl akys mano kaip buliaus raudonos ir ėmiau dažnai markstytis, prisipirkau lašiukų, maniau nuo kompo.  Ir tik paskui supratau, kad man alergizuoja tas bb ar cc  biggrin.gif

nežinau kokį cc kremą nusipirkot, bet gal su dideliu spf? aš visada jautrias akis turėjau ir atsekiau, kad man būtent spf jautrina. Beveik visi, su retom išimtim.
Tai dabar naudoju patikrintą nejautrinantį spf kremą ir jau dažalus visokius be spf biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: [b!]Vakar[/b!], 11:38
QUOTE(***Natalija*** @ 2024 11 04, 10:55)
O sale prekėms irgi galioja kodukas ?  4u.gif cia apie Sephora

Taip
Atsakyti