Spalio 22 d. sąskaitos baigtos
QUOTE(Kirisama @ 2024 10 28, 22:37)
Galima nuorodą tų Free people?
https://www.vallever...x-denim-trouser
QUOTE(Gafsa @ 2024 10 28, 22:02)
Aš noriu gražių plačių ilgųųųų džinsų, švarios gražios mėlynos spalvos
Aš tokius lindex radau vasara, nežinau ar dar yra, bet ju dzinsai tikrai geri.
QUOTE(sollo @ 2024 10 28, 22:31)
tie Free People platūs kur ėmėm, labai gers stors džinsas imtau dar jei būtų tamsūs mėlyni Harlem man tokie šiaip sau, paprasti
Tik man juos teko atardyt, nes per trumpi buvo Tai dabar madingai apdriskus
QUOTE(gėlužė @ 2024 10 28, 23:31)
Aš tokius lindex radau vasara, nežinau ar dar yra, bet ju dzinsai tikrai geri.
Kaip pasiseks, būna kad ir klešnė aplink koją sukasi, nes blogai sukirpti
Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2024 10 28, 22:29)
Nezinau ar kazkas panasaus domina, bet pasidalinsiu, nes tai vieni is daugiausiai komplimentu sulauke dzinsai.Mano kiek sviesesni, is vasaros kolekcijos, bet noriu dar ir siu zieminiu
https://www.replayje...00-802-763-009/
Replay LT tik Kaune , bet yra kur nete pirkti ir kaina geresne galima pagauti
Dabar pagalvojau, kad kiek Replay dzinsu turiu, tiek visais patenkinta
https://www.replayje...00-802-763-009/
Replay LT tik Kaune , bet yra kur nete pirkti ir kaina geresne galima pagauti
Dabar pagalvojau, kad kiek Replay dzinsu turiu, tiek visais patenkinta
Labai gražūs Aš Kaune dažnai būnu, reiks patikrint.
Pasikartosiu😊
Ir dar kaip ji vartot suaugusiam zmogui, ryte vakare?
Ir dar kaip ji vartot suaugusiam zmogui, ryte vakare?
QUOTE(ramka ta pati @ 2024 10 28, 19:19)
Merginos, ar tas CBD esant stipriam stresui padeda, ar jis nemigdo? Pasidalinkit vartojusios😉
www.uniqlo.com labai nedaug truksta iki nemokamo siuntimo
QUOTE(rudaplauke @ 2024 10 28, 18:14)
as kazkada seniai , man atrodo Gafsa uzrode, pirkau adidas ozweego. Gulejo jie spintoje visa laika, neseniai issitraukiau pranesiot, tokie patogus, einamiausi kedai dabar man pasivaiksciojimams su suniu
O kaip dydis? Atitiko?
Gal jaučiat, kada bus AT akcija geresnė? Dabar 30 nuo raudonų kainų. Senokai nepirkau nieko. Ir kada BF prasidės?
QUOTE(JMD @ 2024 10 28, 21:11)
Nupirk šimtalapį. Mano italam sakė tai yra TOP. Visa kita gali nevežt, jiem kiti skoniai, jie nevalgo.
Papildyta:
Klysti. Skoniai mūsų labai skirtingi. Aš dar vežu lietuviško alaus. Bet tik saviem, nes jie čia buvę. Kitiem neskanu. Italijoj alus fantastinis. Dar vežu Rūtos saldainius.
Esu vežusi žvakę "lietuvos kvapas" ar kažkaip panašiai. Labai patiko. Tada vežiau drobinę terbelę su lietuviškais motyvais. Tikrai gražus daiktas tiesiog krepšys pirkiniam, bet labai gražiai padarytas. Labai artimam žmogui nupirkau apvalių šlifuotų gintariukų apyrankę. Labai labai džiaugėsi. Bet tik todėl, kad tai mano bendradarbė-draugė, kurios namuose aš nakvoju. Jei svetimiem, tai nesiparinčiau. Jie ne tokie kaip mes.
Papildyta:
Klysti. Skoniai mūsų labai skirtingi. Aš dar vežu lietuviško alaus. Bet tik saviem, nes jie čia buvę. Kitiem neskanu. Italijoj alus fantastinis. Dar vežu Rūtos saldainius.
Esu vežusi žvakę "lietuvos kvapas" ar kažkaip panašiai. Labai patiko. Tada vežiau drobinę terbelę su lietuviškais motyvais. Tikrai gražus daiktas tiesiog krepšys pirkiniam, bet labai gražiai padarytas. Labai artimam žmogui nupirkau apvalių šlifuotų gintariukų apyrankę. Labai labai džiaugėsi. Bet tik todėl, kad tai mano bendradarbė-draugė, kurios namuose aš nakvoju. Jei svetimiem, tai nesiparinčiau. Jie ne tokie kaip mes.
Baltijos kvapai žvakės tobulos