Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Į pašiltintų kelių temą. Gal kam reiktų tokių kelnių? https://www.jcrew.co...lor_name=indigo Mano brangiausias sakė, kad nenešios tokių unsure.gif O taip gaudžiau reikiamą dydį....Color: Indigo

Size: 32/32
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2024 10 27, 10:51)
Labas rytas  4u.gif  Į pašiltintų kelių temą. Gal kam reiktų tokių kelnių? https://www.jcrew.co...lor_name=indigo Mano brangiausias sakė, kad nenešios tokių  unsure.gif  O taip gaudžiau reikiamą dydį....Color: Indigo
Size: 32/32

Labai geros sitos, imkit.

Wrangler pasiltinti dzinsai $29-30
Atsakyti
Gal kas pirkę coach ilgaaulius, ar atitinka nešiojamą dydį?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2024 10 27, 11:28)

Turiu kitų batų, ne ilgaaulių. paprastai dėviu 10, bet coach visus perku 11. Jie yra siauresni, mano nuomone, nei visi kiti ir bišk trumpesni.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 27, 11:05)
Turiu kitų batų, ne ilgaaulių. paprastai dėviu 10, bet coach visus perku 11. Jie yra siauresni, mano nuomone, nei visi kiti ir bišk trumpesni.

4u.gif gal tada imt pusinį dydį, reik pamastyt
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2024 10 27, 11:28)

Mano atveju visi buvo didinti (ne aulinukai).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 27, 11:17)

ax.gif ot ir žinok žmogau dabar biggrin.gif
Atsakyti
Panikės, gal kam reikia uniqlo kelnių su kailiuku viduj. Berniukui, S vyriškas, šviesiai pilkos. Dovanoju.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 27, 12:17)

Aš turiu mokasinus, basutes ir loaferius. Mokasinai 10 dydžio. Užtat siauri ir tokie vos vos. Nors mano pėda šiaip siaura ir dar tokia plius minus daili pagal savo dydį, bet tų batų nemyliu. Basutės 11, nes 10 tikrai būtų trumpos. Loaferiai irgi 11, pagal ilgį, lieka truputį vietos, bet žiauriai nekenčiu kai liečiasi didysis pirštas.
Papildyta:
QUOTE(AstaRaud @ 2024 10 27, 12:24)
ax.gif  ot ir žinok žmogau dabar  biggrin.gif

Padaryk dalyką, yra pirkt ilgaaulių visokiuose zalanduose, aboutyou ir pan. Nusipirk kelis. Pamatuok ir grąžink. Žinosi ką pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 27, 13:08)
Panikės, gal kam reikia uniqlo kelnių su kailiuku viduj. Berniukui, S vyriškas, šviesiai pilkos. Dovanoju.

man reik, mano dydis, mano mėgstamiausios kai salta
Atsakyti

Ar dar turite Banana Republic factory Cash? 🌺

Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2024 10 27, 13:31)
<p>Ar dar turite Banana Republic factory Cash? 🌺</p>

Jau nebe, penktadieni pabaigem.

YOOX nedaug truksta iki free ship
Atsakyti