Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 20:59)
O čia kaip lotuliukas.gif

Tiesa, o internetu pirktą apatinį trikotažą galima grąžinti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 16:15)
Nei madistai nei ką. Man jos irgi negražios 😁 bet vat vaiko pasirinkimas: mokykla - džinsai, treniruotės - treningai. Na max dar velvetkės. Tik neduok dieve siauros. Tai kur rast plačias ir ilgas????????

Aš čia ne blogąja prasme mirksiukas.gif
Aš grįžus į Lietuvą tiek stilingų žmonių prisižiūriu, pasigėriu. Paskui pati įkvėpimo pagauta skurlių prisiperku ir neturiu kur jų nešiot biggrin.gif
Bet dėl vaikų tai žiauriai patogu, kad neišsidirbinėja ir nereikia madų vaikytis. Pigiau kainuoja, man daugiau lieka biggrin.gif

Uniqlo pardėj daug plačių matėm, ir matavosi maniškis, bet jam kažkaip nepatiko, sakė nepatogu. Ir džinsų, ir tokių a la banankių. Pasikuiskit jų puslapzje.

QUOTE(Gafsa @ 2024 10 26, 17:15)
Man jos irgi negražios, bet turiu biggrin.gif koks kaifas kai žiemą būn žvarbi vėjuota diena- eini su jom kaip kaldroj  bigsmile.gif

Tai va va, tada ir grožį pamiršti biggrin.gif Aš pati tai neturiu, bet mano bernas labai patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 10 26, 21:12)
Tiesa, o internetu pirktą apatinį trikotažą galima grąžinti?

Galima. Net ir knygas galima, kas man buvo naujiena (nebuvo aktualu).
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2024 10 26, 21:38)
Aš čia ne blogąja prasme  mirksiukas.gif
Aš grįžus į Lietuvą tiek stilingų žmonių prisižiūriu, pasigėriu. Paskui pati įkvėpimo pagauta skurlių prisiperku ir neturiu kur jų nešiot  biggrin.gif
Bet dėl vaikų tai žiauriai patogu, kad neišsidirbinėja ir nereikia madų vaikytis. Pigiau kainuoja, man daugiau lieka  biggrin.gif

Uniqlo pardėj daug plačių matėm, ir matavosi maniškis, bet jam kažkaip nepatiko, sakė nepatogu. Ir džinsų, ir tokių a la banankių. Pasikuiskit jų puslapzje.
Tai va va, tada ir grožį pamiršti  biggrin.gif  Aš pati tai neturiu, bet mano bernas labai patenkintas.

Aš nlb suprantu ką reiškia vaikai neišsidirbinėja. Mano vaikas irgi neišsidirbinėja. Jis tiesiog turi savo nuomonę ir kas jam gražu, kas ne. Natūralu. Džiaugiuosi, kad stengiasi nevaikščioti kaip visiškas valkata, belekoks purvinas ar nutysęs ir tt o atvirkščiai, švarus, tvarkingas, dailiai atrodyt. Sakau gal tas griežtas sportas jį padeda man auklėt. Ir labai gerai. Nors vienas vienodai pilkoj nutysėlių masėj.
Ieškau aviečių spalvos megztinio. Plono, V kaklu, oversaizo. Help 4u.gif jei kam po akim paklius, nepatingėkit įdėt nuorodos bigsmile.gif

Papildyta:
Ai, nusipirkau šilkinių pagalvių užvalkalų. Tai jei rytoj nubudus bus neišsilyginusios raukšlės, o plaukai neblizgės žemčiūgais, jūs būsit kaltos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 22:21)

Ieškau aviečių spalvos megztinio. Plono, V kaklu, oversaizo. Help  4u.gif jei kam po akim paklius, nepatingėkit įdėt nuorodos  bigsmile.gif

prie nagų ?
Atsakyti
O galit man papasakoti kas čia per .... Mautis šiltas storas pėdkelnes ir ant jų paprastas plonas pėdkelnes. Atsidarau IG o ten kažkokios vištos demonstruojasi kaip rengtis. Aš kažko gal nesuprantu?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2024 10 26, 22:27)
prie nagų ?

Yess biggrin.gif biggrin.gif fantastiškai graži spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 21:27)

Ieškau aviečių spalvos megztinio. Plono, V kaklu, oversaizo. Help  4u.gif jei kam po akim paklius, nepatingėkit įdėt nuorodos  bigsmile.gif

gal toks https://bananarepubl...dp-page-content
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 10 26, 22:38)
O galit man papasakoti kas čia per .... Mautis šiltas storas pėdkelnes ir ant jų paprastas plonas pėdkelnes. Atsidarau IG o ten kažkokios vištos demonstruojasi kaip rengtis. Aš kažko gal nesuprantu?

aha, brieds kažkoks
mačiau amazone gatavai yra- kūno spalvos vidinis storas sluoksnis, o išorinis- kaip vidutinio storio juodų pėdkelnių, klaiku biggrin.gif tipo nesimato...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 20:27)
Aš nlb suprantu ką reiškia vaikai neišsidirbinėja. Mano vaikas irgi neišsidirbinėja. Jis tiesiog turi savo nuomonę ir kas jam gražu, kas ne. Natūralu. Džiaugiuosi, kad stengiasi nevaikščioti kaip visiškas valkata, belekoks purvinas ar nutysęs ir tt o atvirkščiai, švarus, tvarkingas, dailiai atrodyt. Sakau gal tas griežtas sportas jį padeda man auklėt. Ir labai gerai. Nors vienas vienodai pilkoj nutysėlių masėj.

Jau ką ką, bet nuomonę tai visi turi, ypač paaugliai biggrin.gif
Kabinėjatės prie žodžių ax.gif Man tai ir taip, ir taip gerai, tegul tik protingi ir laimingi tie mūsų vaikai būtų ir kitų problemų neturėtų, kaip kad kelnes išsirinkti. Turiu omeny, kad žmonės LT, tiek vaikai, tiek suaugę, rengiasi gražiau, stilingiau ir prabangiau, nei čia. Pas mane ofise pvz visi su maikėm, džinsais, megztukais paprastais. Nemurzini, bet apdriskę visai gali būti biggrin.gif Aš jei apsirengiu kelnes, o ne džinsus, baltus marškinukus ir batelius, tai jaučiuosi visiškai overdressed, nes taip net direktorius neateina į darbą. Man reikėjo ilgai prie to pratintis, ir dabar dar ištinka noro pirkti ir puoštis priepuoliai. O vaikai čia užaugę, jau visai kitaip į viską žiūri.
Lietuvoj į ofisą tik penktadieniais su džinsais galėdavau eiti, ir tai tvarkingais, nenusmurgusiais. Aišku, gal dabar pasikeitė tvarka.
Žodžiu, iš vienos pusės labai patogu ir praktiška, iš kitos pasiilgstu atrodyt kaip žmogus. Ir šiaip gatvėj akis paganyt. Vilniuj aš mėgstu gert kur kavą ir žmones stebėt, tiek grožių prisižiūriu ax.gif

Noriu juodų sneakerių. Kiek žiūriu, visi vienodi, baltais padais. Kažko kitokio noriu, pati nežinau ko. Gazelių yra neblogų, bet man netinką jų forma, pirštus iš viršaus spaudžia. Gal kur užmatėt ką nors?

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2024 10 26, 22:49)

Ne, ji tokia skaisti turi būt va tokia

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Parduodu:

Dydis M, su viskuo man kainavo 31 eur. Parduodu 26 eur su jau įskaičiuotu siuntimu per paštomatą.
Spalva: buff clay. Labai graži. wub.gif
Tvirto, ne bliedno audinio. Plunksnos labai švelnios ir gražiai, lengvai plevena. Beje, jos nusiima. nuoroda
Kaunas

IŠMATAVIMAI
Per krūtinę apie 48-49cm
Visas ilgis (nuo kaklo iškirptės kampo ties petuku) apie 62 cm
Rankovė nuo pazasties iki pūkų: apie 36, o jeigu pūkų ilgiu - apie 43-44 cm.
_
NB liemenėlė, tik 19 eur, S dydis.
-
Nauji, tik be etikečių ir su grintuvu palyginti Crew mar6kinukai
M dydis
spalva: mediterranian navy, cupro 60, viskozė 40
Kaina 22 su siuntimu per paštomatą
jcrew nuoroda
-
Nauji J. Crew akinukai, su siuntimu tik 10 eur