QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 20:27)
Aš nlb suprantu ką reiškia vaikai neišsidirbinėja. Mano vaikas irgi neišsidirbinėja. Jis tiesiog turi savo nuomonę ir kas jam gražu, kas ne. Natūralu. Džiaugiuosi, kad stengiasi nevaikščioti kaip visiškas valkata, belekoks purvinas ar nutysęs ir tt o atvirkščiai, švarus, tvarkingas, dailiai atrodyt. Sakau gal tas griežtas sportas jį padeda man auklėt. Ir labai gerai. Nors vienas vienodai pilkoj nutysėlių masėj.
Ieškau aviečių spalvos megztinio. Plono, V kaklu, oversaizo. Help
jei kam po akim paklius, nepatingėkit įdėt nuorodos
Jau ką ką, bet nuomonę tai visi turi, ypač paaugliai
Kabinėjatės prie žodžių
Man tai ir taip, ir taip gerai, tegul tik protingi ir laimingi tie mūsų vaikai būtų ir kitų problemų neturėtų, kaip kad kelnes išsirinkti. Turiu omeny, kad žmonės LT, tiek vaikai, tiek suaugę, rengiasi gražiau, stilingiau ir prabangiau, nei čia. Pas mane ofise pvz visi su maikėm, džinsais, megztukais paprastais. Nemurzini, bet apdriskę visai gali būti
Aš jei apsirengiu kelnes, o ne džinsus, baltus marškinukus ir batelius, tai jaučiuosi visiškai overdressed, nes taip net direktorius neateina į darbą. Man reikėjo ilgai prie to pratintis, ir dabar dar ištinka noro pirkti ir puoštis priepuoliai. O vaikai čia užaugę, jau visai kitaip į viską žiūri.
Lietuvoj į ofisą tik penktadieniais su džinsais galėdavau eiti, ir tai tvarkingais, nenusmurgusiais. Aišku, gal dabar pasikeitė tvarka.
Žodžiu, iš vienos pusės labai patogu ir praktiška, iš kitos pasiilgstu atrodyt kaip žmogus. Ir šiaip gatvėj akis paganyt. Vilniuj aš mėgstu gert kur kavą ir žmones stebėt, tiek grožių prisižiūriu
Noriu juodų sneakerių. Kiek žiūriu, visi vienodi, baltais padais. Kažko kitokio noriu, pati nežinau ko. Gazelių yra neblogų, bet man netinką jų forma, pirštus iš viršaus spaudžia. Gal kur užmatėt ką nors?