Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Milagra @ 2024 10 26, 13:51)
Tai patvirtinu, kad tikrai šitos. Tik aš čia linką įdėjau DE, nes į USA manęs neįleidžia. 
Pirkau normalaus ilgio, ne long, ūgis kažkur 178. L dydis tinka idealiai.

O jūsų vaikai tokias dėvi? Mano trylikametis tokių nei už ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 12:24)
O jūsų vaikai tokias dėvi? Mano trylikametis tokių nei už ką  unsure.gif

Mano tai dėvi ir dar kaip, jei subinei šalta biggrin.gif Kiekvienam savo ax.gif
Lietuvoj visi labai madistai, čia vaikai rengiasi belekaip, svarbu jiems patogu ax.gif O jos tikrai labai patogios, todėl ir vadinasi lounge. Plius dar kažkuom padengtos, kad nesitepa ir neperšlampa taip greitai, tai mano paaugliui terlai labai gerai. O dėl grožio, tai kelnės kaip kelnės. Nėra jos kažkaip labai ypatingai gražios, bet tikrai ir ne baisios. Ant modelio čia jos tikrai blogiau atrodo, nei realiai, todėl ir ne iš karto supratau ar čia tos biggrin.gif
Jeigu ką, tai pats pardėj išsirinko, pasimatavo, man tik nupirkt beliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 26 spalio 2024 - 14:39
kur...vyrams...skutimosi...peiliukus...gerus...perkate? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū moterys 4u.gif einu pirkti Uniqlo kelnių biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu naujus Ugg neumel usa9, 40 dydis.
70 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2024 10 26, 15:37)
Mano tai dėvi ir dar kaip, jei subinei šalta  biggrin.gif Kiekvienam savo  ax.gif
Lietuvoj visi labai madistai, čia vaikai rengiasi belekaip, svarbu jiems patogu  ax.gif O jos tikrai labai patogios, todėl ir vadinasi lounge. Plius dar kažkuom padengtos, kad nesitepa ir neperšlampa taip greitai, tai mano paaugliui terlai labai gerai. O dėl grožio, tai kelnės kaip kelnės. Nėra jos kažkaip labai ypatingai gražios, bet tikrai ir ne baisios. Ant modelio čia jos tikrai blogiau atrodo, nei realiai, todėl ir ne iš karto supratau ar čia tos  biggrin.gif
Jeigu ką, tai pats pardėj išsirinko, pasimatavo, man tik nupirkt beliko.

Nei madistai nei ką. Man jos irgi negražios 😁 bet vat vaiko pasirinkimas: mokykla - džinsai, treniruotės - treningai. Na max dar velvetkės. Tik neduok dieve siauros. Tai kur rast plačias ir ilgas????????
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 26, 18:15)
Nei madistai nei ką. Man jos irgi negražios 😁 bet vat vaiko pasirinkimas: mokykla - džinsai, treniruotės - treningai. Na max dar velvetkės. Tik neduok dieve siauros. Tai kur rast plačias ir ilgas????????

Man jos irgi negražios, bet turiu biggrin.gif koks kaifas kai žiemą būn žvarbi vėjuota diena- eini su jom kaip kaldroj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 10 26, 19:15)
Man jos irgi negražios, bet turiu biggrin.gif koks kaifas kai žiemą būn žvarbi vėjuota diena- eini su jom kaip kaldroj  bigsmile.gif

Aš su kailiuku viduj nupirkau, tai šilt ir dar pūkines, nešal rūrikė
Atsakyti
Help 4u.gif noriu nupirkti vyriškus apatinius iš next (pirkau vaikui, patiko kokybė). Abejoju dėl dydžio - klubai 110 cm. Kelnes iš next nešioja R34. Tai čia koks dydis - L, XL? keista ta jų dydžių lentelė, kad apatinius rinktis reik pagal liemenį. O jei liemuo už klubus didesnis...
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 10 26, 19:48)
O jei liemuo už klubus didesnis...

Tada belieka kombinukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 10 26, 20:05)
Tada belieka kombinukas  bigsmile.gif

lotuliukas.gif kaip mamos jaunystėje....
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 10 26, 19:48)
Help  4u.gif noriu nupirkti vyriškus apatinius iš next (pirkau vaikui, patiko kokybė). Abejoju dėl dydžio - klubai 110 cm. Kelnes iš next nešioja R34. Tai čia koks dydis - L, XL? keista ta jų dydžių lentelė, kad apatinius rinktis reik pagal liemenį. O jei liemuo už klubus didesnis...

O čia kaip lotuliukas.gif
Atsakyti