Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2024 10 25, 21:42)
Nezvizdi. Kartais 1% elastano išgelbėja tave nuo kelių kaip banaų ir nuo kabančios šiknos iki pakinklių. Jau kaip nemyliu tų rl ir marco polo, išsitampo kaip belekas. Reik kožną padėvėjimą skalbt, kad atgal jie susirinktų. Užknisa  biggrin.gif

RL turi ir su elastanu. Turiu gana klasikinį modelį jų.
Turiu kelis pataškytus BE, bet man kažkaip normaliai, nesakyč, kad keliai išeina.
Crew irgi su elastanu.

Įdomu, ar kas pirko tuos Armani. Taaaaip gundžiaus, bet panašūs pas mane RL, o ir nesinork pirkti didelio dydžio, reikia sumažėti unsure.gif Todėl labai patinka liemuo su gumute lotuliukas.gif
Parašykite, jei kas gausite, atsiliepimus 4u.gif

PS: kaip dabar aberį nešiot unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal patarsite kur ieškoti pašiltintų vyriškų kelnių/treninginių kelnių? Mano kūdikis dabar 180cm (12m), ziemą niekad nesivelka termonrūbų po džinsais. Tai vaikšto amžiais šąlančia subine. Kai buvo mažiukas pirkdavau žiauriai geras laisvalaikio kelnes su kailiuku iš Uniqlo. Pernai dar Resevede šiaip ne taip radau. Šiemet jau kiek ieškau nirko nerandu verysad.gif

Dar gal las turite marškinius iš degree32
Atrodo labai faini ir nebrangūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 26 spalio 2024 - 10:10
QUOTE(ericute @ 2024 10 26, 11:08)
Sveikos smile.gif gal patarsite kur ieškoti pašiltintų vyriškų kelnių/treninginių kelnių?

uniqlo pvz , o gal regular užtektų,na gal kažkas pakonsultuos dėl ilgių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 26 spalio 2024 - 10:22

Mano kūdikis dabar 180cm (12m), ziemą niekad nesivelka termonrūbų po džinsais. Tai vaikšto amžiais šąlančia subine.

Normalaus ilgio striukės prisideda prie problemos mažininimo.
Man vis dar didema su žiema - lauke šalta, pasivelkia, bet ką daryti nuėjus į mokyklą, kaip ten jie kaista su tais pašiltintais rūbais ir termo.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2024 10 26, 11:17)
uniqlo pvz , o gal regular užtektų,na gal kažkas pakonsultuos dėl ilgių  smile.gif

O geras, nemačiau aš jų ! Ačiū !

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 26, 11:22)
Normalaus ilgio striukės prisideda prie problemos mažininimo.
Man vis dar didema su žiema - lauke šalta, pasivelkia, bet ką daryti nuėjus į mokyklą, kaip ten jie kaista su tais pašiltintais rūbais ir termo.

Oi su striukėm atskira problema. Jei tik truputį ilgesnė, nesideda.
Dėl kaitimo tai irgi pritariu, atskira bėda
Atsakyti

turiu baltus, kaip tik uzvakar pirma karta uzsidejau, nors gavau pries pora savaiciu. Faini, siek tiek glamzosi, kaip ir medvilne, oversaiziniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2024 10 26, 09:08)
Sveikos smile.gif gal patarsite kur ieškoti pašiltintų vyriškų kelnių/treninginių kelnių? Mano kūdikis dabar 180cm (12m), ziemą niekad nesivelka termonrūbų po džinsais. Tai vaikšto amžiais šąlančia subine. Kai buvo mažiukas pirkdavau žiauriai geras laisvalaikio kelnes su kailiuku iš Uniqlo. Pernai dar Resevede šiaip ne taip radau. Šiemet jau kiek ieškau nirko nerandu verysad.gif

Aš saviškiui kažkokias tokias pirkau https://www.uniqlo.c...DisplayCode=004
Pirkau parduotuvėj, tai nežinau tiksliai ar čia šitos. Paskui galėsiu tiksliai pažiūrėt, kai atsikels.
Maniškis 14m. panašaus ūgio, bet ne kūdas, riestašiknis.
Jam labai tiko ir patiko.
Atsakyti
Ar sulauksiu didesnės nuolaidos?
https://www.levi.com...irt/p/A75120006
Atsakyti
Merginos, jūs viską žinot 4u.gif
Reikia keisti užuolaidas, patinka dabar austrijietės. Tik... kaip jas velnius valyti/plauti? Yra kokių krūtų naminių būdų ar tik nešti profesionaliai?
Atsakyti

Uniqlo yra Long. Saviškiui perku.
Beje 180 dar nėr didelis. Pernai mano vaikui dar plius minus tiko viskas iš regular ir džinsai buvo 34 idealiai. Dabar gavau Nike Tall, tobulai, Levis 36 ilgis žiauriai gerai. Pvz Nike striukės L dydžio rankovės ir dabar puikiai, o paltas amen.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 spalio 2024 - 12:19
QUOTE(REGIS @ 2024 10 26, 11:23)

galbūt, tik neaišku ar dydžių bus
https://www.johnlewi...2042056_Content
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 26 spalio 2024 - 12:33
QUOTE(Milagra @ 2024 10 26, 10:12)
Aš saviškiui kažkokias tokias pirkau https://www.uniqlo.c...DisplayCode=004
Pirkau parduotuvėj, tai nežinau tiksliai ar čia šitos. Paskui galėsiu tiksliai pažiūrėt, kai atsikels.
Maniškis 14m. panašaus ūgio, bet ne kūdas, riestašiknis.
Jam labai tiko ir patiko.

Tai patvirtinu, kad tikrai šitos. Tik aš čia linką įdėjau DE, nes į USA manęs neįleidžia.
Pirkau normalaus ilgio, ne long, ūgis kažkur 178. L dydis tinka idealiai.
Atsakyti