Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveiki, nupirkčiau paltuką geros būklės , vilnonį L dydžio .
Kokius džinsus perkate , plačius, platėjančius?
Su ilgauliais sudėtinga , nebent kojos kaip avies, nes noriu jojiko batų tai visi aulai persiauri , arba tik tik , kas negražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2024 10 25, 11:21)
Su ilgauliais sudėtinga , nebent kojos kaip avies, nes noriu jojiko batų tai visi aulai persiauri , arba tik tik , kas negražiai atrodo.

as perku cigaretkes, mano figurai jie labai tink. jei perku tuos dabar madingus, tai vaikstau kaip tumba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2024 10 25, 11:21)

Man dauguma aulu per platūs, nepatinka kai koja maskatuoja, nei gražu, nei patogu. Dėl to ir užklausiau iš "vietinių" parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2024 10 25, 06:38)
gal kuri turite užsilikusį Juice Couture treningą ar viršų S, M? Ant nugaros gražia aplikacija. Senovėje per mergaites buvau net kelis pirkusi vyresnėlei. Nebuvo net labai dėvėti, išmečiau. Nu kas galėjo pagalvoti, kad prireiks jaunėlei vintage🤣 (tarp jų 17 m skirtumas)

Turiu, S (M irgi lystų) barbiškai riužavą su kapišomu, užtrauktuku Juicy viršų, yra nugaroj paveiksliukas ar logotipas iš akučių, nepamenu kas pavaizduota, gražus, veliūrinis, toks bais mergaitiškas - išaugau ax.gif
Aišku dėvėtas, bet gal 2 kart, stovis liuks 4u.gif Jei sudomintų, parašykite až...
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2024 10 25, 10:54)
Turiu, S (M irgi lystų) barbiškai riužavą su kapišomu, užtrauktuku Juicy viršų, yra nugaroj paveiksliukas ar logotipas iš akučių, nepamenu kas pavaizduota, gražus, veliūrinis, toks bais mergaitiškas - išaugau  ax.gif
Aišku dėvėtas, bet gal 2 kart, stovis liuks  4u.gif Jei sudomintų, parašykite až...

Parašiau, nežinau, ar gavot? Baisiai patogu būtų, gi klaipėdietės
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 25, 11:23)
as perku cigaretkes, mano figurai jie labai tink. jei perku tuos dabar madingus, tai vaikstau kaip tumba  biggrin.gif

Man tas pats, todėl pasilikau visas savo siauras kelnes, kurios man tinka ir dzin į madas ax.gif
Atsakyti
BBW muilai po $3.50 ir free ship
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2024 10 25, 11:02)
Parašiau, nežinau, ar gavot? Baisiai patogu būtų, gi klaipėdietės

Gavau gavau, net 4 žinutes biggrin.gif , atrašiau 4u.gif
Atsakyti
Tai gero savaitgalio miške! O mums reikia antro kašiko normalaus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 25, 12:23)
as perku cigaretkes, mano figurai jie labai tink. jei perku tuos dabar madingus, tai vaikstau kaip tumba  biggrin.gif

Man jie irgi labiausiai tinka , bet , kad išaugau , reikia naujų🙈
Atsakyti
Jei norite siauru parduodu vos kelis kart devetus loft minkšto džinso, 29 dydis, 20 eur.

Ir landsend tie kur daug kas pirkom usa8;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 25 spalio 2024 - 12:42
Mano dydis didesnis 32 ir labai nemėgstu elastano
Papildyta:
Aptemti iš vis netinka man
Papildyta:
Aptemti iš vis netinka man
Atsakyti