Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ne ne,man nešalta. Bet aš ryte,tamsoj išvežu vaiką į šūlę, per dieną darbe, vakare grįžtu namo, padarau valgyt, sutvarkau ir einu į savo žygį, jau tamsu būna. Tai tą rudenį gražų matau tik savaitgalį. Dabar persuksim laikrodžius, dar didesnė uodega bus.

Dabar tai taip, lapkritis bus visiska depresucha :( 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 10 24, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73167959" data-time="1729792785"><div><p>Ne ne,man nešalta. Bet aš ryte,tamsoj išvežu vaiką į šūlę, per dieną darbe, vakare grįžtu namo, padarau valgyt, sutvarkau ir einu į savo žygį, jau tamsu būna. Tai tą rudenį gražų matau tik savaitgalį. Dabar persuksim laikrodžius, dar didesnė uodega bus.</p></div></blockquote><p>Dabar tai taip, lapkritis bus visiska depresucha verysad.gif </p>

aš namie visus metus turiu visokiu lempučių girliandinių, man vis nuotaika tada geresnė biggrin.gif

Čia kas į Paryžių biggrin.gif https://www.jcrew.co...xeI6Z-CJzPSgkHA
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 24, 17:30)
zinok laukiu nesulaukiu as to ziemos laiko, man jis yra griau nei vasaros. dabar paskaiciau VitD simptomus, man ten atitinka visi, pradedant plauku slinkimu, baigiant nugaros skausmais. as jo kazkaip visad mazai turejau ir matyt dabar dar maziau turiu. reik vel issirasyt tu geru ampulyciu. greiciausiai ta nesamone man vel. po triju savaiciu bunu paprastai kaip nauja. bet jauciuosi tai klaikiai.
va dar zaizdos letai gyja. faktas. nusideginau ranka i orkaite kisdama puoda, menes gijo. ir nagai tokiom juostelem pasidare...

O tu palaikymui kazka naudoji? Tarkim aliejini purskiama vit D? Nes nu nereikia nusivaryt iki to, kad kapsuliu reiktu 🤯 mano dukrai visada budavo vit d trukumas, bet su purskiamu Vitiron puikiai palaikau, visus metus purskiu 2000 ir kelis kartus per metus darau D tyrima
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2024 10 24, 18:32)
Vajergau, pagaliau is BRF atsikasiau. Dar style cash turim, jei kas dar masto, nesnauskit, kad nebutu kaip su Old Navy - kai Cash pasibaige, tada visoms visko uzsireike.

VICTORIASSECRET akcija - keturios prekes uz dvieju kaina. Komplektuojam, grupuojam, galioja tik regular kainoms.

Man tai nepatinka BRF sudetis 😔 mane Jcrew ir BR islepino ☺️
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2024 10 24, 19:35)
as kaip tik laukiu to rag&bone, poshmarke nauja su etiketem radau ir pardavejas sutiko parduot uz daug mazesne kaina nei pardavinejo, tikiuosi, kad tiks  ax.gif

Rudaplauke, labai sveikinu su pirkiniu. Linkiu, kad tiktų. Bet, jei netyčia netiktų, pasiūlykite🙂 man.
Dar SOS:
gal kuri turite užsilikusį Juice Couture treningą ar viršų S, M? Ant nugaros gražia aplikacija. Senovėje per mergaites buvau net kelis pirkusi vyresnėlei. Nebuvo net labai dėvėti, išmečiau. Nu kas galėjo pagalvoti, kad prireiks jaunėlei vintage🤣 (tarp jų 17 m skirtumas)
JC psl.dabar tokių nerandu, niu gal vienas, kuris jau tiktų. Ar perkat iš ten?
Atsakyti

bumbulas, yra 6pm

Atsakyti
Norėčiau kokių gražių, elegantiškų ilgaauliu iki kelių, be kulno arba max iki 4 cm, su storesniu padu, tinkančių prie sijono. Gal kokių uzmatet aboute ar zalande? Man kol kas nei vieni neįtinka, gal pražiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2024 10 25, 07:38)
Rudaplauke, labai sveikinu su pirkiniu. Linkiu, kad tiktų. Bet, jei netyčia netiktų, pasiūlykite🙂 man.
Dar SOS:
gal kuri turite užsilikusį Juice Couture treningą ar viršų S, M? Ant nugaros gražia aplikacija. Senovėje per mergaites buvau net kelis pirkusi vyresnėlei. Nebuvo net labai dėvėti, išmečiau. Nu kas galėjo pagalvoti, kad prireiks jaunėlei vintage🤣 (tarp jų 17 m skirtumas)

o kiek metų ?aš vakar nuorodą į Gilt buvau numetus, ten mačau buvo vaikiškų JC treningų.
https://www.gilt.com...mp;fromPlp=true
https://www.gilt.com...mp;fromPlp=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 25 spalio 2024 - 08:51
QUOTE(Kirisama @ 2024 10 25, 09:48)
Norėčiau kokių gražių, elegantiškų ilgaauliu iki kelių, be kulno arba max iki 4 cm, su storesniu padu, tinkančių prie sijono. Gal kokių uzmatet aboute ar zalande? Man kol kas nei vieni neįtinka, gal pražiūrėjau

koks dydis?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Tiffany @ 2024 10 24, 22:03)
Man tai nepatinka BRF sudetis 😔 mane Jcrew ir BR islepino ☺️

J.Crew su sudetimis irgi nusivaziavo. Yra BRF kasmyro, merino, vilnos, lino, nera blogai.

QUOTE(bumbulas @ 2024 10 25, 07:38)
Dar SOS:

Simtas metu nepirkom ten, galim bandyti.
Atsakyti

Laba, Komanda, o Sierra yra pradėtas rinkt? galiu siųst užsakymą?

Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2024 10 25, 10:18)
<p>Laba, Komanda, o Sierra yra pradėtas rinkt? galiu siųst užsakymą?</p>

Sveiki, taip, turime pradeta.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 10 25, 09:52)
koks dydis?

38.
Atsakyti