Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 10 24, 16:25)
Arba netinka pats miego grafikas (čia kaip man, ryte keltis tragedija). Arba tikrai trūksta kažko. D?

zinok laukiu nesulaukiu as to ziemos laiko, man jis yra griau nei vasaros. dabar paskaiciau VitD simptomus, man ten atitinka visi, pradedant plauku slinkimu, baigiant nugaros skausmais. as jo kazkaip visad mazai turejau ir matyt dabar dar maziau turiu. reik vel issirasyt tu geru ampulyciu. greiciausiai ta nesamone man vel. po triju savaiciu bunu paprastai kaip nauja. bet jauciuosi tai klaikiai.
va dar zaizdos letai gyja. faktas. nusideginau ranka i orkaite kisdama puoda, menes gijo. ir nagai tokiom juostelem pasidare...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 spalio 2024 - 15:33
QUOTE(JMD @ 2024 10 24, 16:52)
PANOS, KO ORGANIZMUI TRUKSTA, JEIGU ISTISAI NORISI MIEGO, O PAVALGIUS APSKRITAI LUZTU I LOVA NUO STALO TIESIAI. VALGAU SVEIKAI, SPORTINU, VISKA PAGAL TAISYKLES, O JEGU NERA PPC PPC unsure.gif  KAZKAS PAS MAN MATYT PASIBAIGE, BET AS VISA MENDELEJEVO LENTELE PERSKAICIAU, MAN VISKO TRUKSTA, NES POZYMIAI TIE PATYS  biggrin.gif O JEI RIMTAI, KAS NUMBER ONE?

Man lygiai tas pats, sportuoju, judu, maitintis stengiuosi sveikai, tyrimai geri, bet po pietu galiu tiesiai i lova eiti, siaubingai miego noriu🙈 Einu apsuku rata aplink rajona ir nepadeda, traukia miego ir viskas🥺
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 24, 16:30)
zinok laukiu nesulaukiu as to ziemos laiko, man jis yra griau nei vasaros. dabar paskaiciau VitD simptomus, man ten atitinka visi, pradedant plauku slinkimu, baigiant nugaros skausmais. as jo kazkaip visad mazai turejau ir matyt dabar dar maziau turiu. reik vel issirasyt tu geru ampulyciu. greiciausiai ta nesamone man vel. po triju savaiciu bunu paprastai kaip nauja. bet jauciuosi tai klaikiai.

Va va, šiaip Vit D yra tas vienintelis, kurį Lietuvoj visi gali (reikia) gerti be jokių tyrimų.
Papildyta:
Gal kas atras linką, fainas modelius (man tik per didelė platforma) https://www.facebook...729273633832339
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 10 24, 14:59)

Ne nepatiko, o netiko dėl ūgio- 'LA PARISIENNE'. Man jie nevykusiai per trumpi, ties keliais ir kiek aukščiau kažkokios laisvos 'kišenės' atsipučia. Mažesnėms jie visai gražiai atrodo.

Rimtai? O tai iki kokio ūgio jie? Galvojau pirktis, bet dabar....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 24, 16:24)
viskas istirta, viskas tvarkoj  unsure.gif eisiu jauciu VitD ir B ir geleziu tirt

As irgi apie situos du norejau rasyti. Apskritus metus prageriau D, pasidariau tyrima - trukumas. Nedidelis, bet trukumas. Dabar piktesni jau geriu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 10 24, 17:30)
va dar zaizdos letai gyja. faktas. nusideginau ranka i orkaite kisdama puoda, menes gijo. ir nagai tokiom juostelem pasidare...

Feritiną išsitirkit dar.
Atsakyti
Vajergau, pagaliau is BRF atsikasiau. Dar style cash turim, jei kas dar masto, nesnauskit, kad nebutu kaip su Old Navy - kai Cash pasibaige, tada visoms visko uzsireike.

VICTORIASSECRET akcija - keturios prekes uz dvieju kaina. Komplektuojam, grupuojam, galioja tik regular kainoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 spalio 2024 - 16:49
QUOTE(Kirisama @ 2024 10 24, 17:21)
Rimtai? O tai iki kokio ūgio jie? Galvojau pirktis, bet dabar....

Ka as zinau unsure.gif Jau nuo 1.75 tai net nebandyciau, nors turbut ir koju ilgis ir proporcijos svarbu, man klaikiai atrode, Šurikas kazkoks vogtom kelnem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 24 spalio 2024 - 17:15
JMD, nežinau amžiaus, gal Premenopauzė?
Jūs dar visos apie grybus. Man Laimo rado.
Atsakyti
https://www.gilt.com...ickTracked=true
Atsakyti
COLUMBIA papildoma 20% sioms prekems nuo raudonu kainu
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2024 10 24, 18:16)
JMD, nežinau amžiaus, gal Premenopauzė?
Jūs dar visos apie grybus. Man Laimo rado.

Eik tu????? Ojezus įkando erkė?
Dėl tų visų pauzių irgi gali būt, aišku, neatmetu. Bet kad taip kaip miegapelė miegočiau ištisom savaitėm, tai nėra buvę. unsure.gif galėčiau nekilt iš lovos biggrin.gif arba mane labai veikia mažėjantis saulės kiekis biggrin.gif aš po darbo dabar šlifuoju gatves, pavasarį , vasarą visad su saule eidavau, o dabar su tamsa.. gal man depresūxa? blink.gif
Atsakyti