Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ruteliukste @ 2024 09 26, 20:50)
Ir tokio žymėjimo kaip sierroj nėra unsure.gif  Jau columbia nusipirkau 39 dydį,nors kai googlinau buvau radusi,kad turėtų atitikti 23-24 dydį.

T bus Toddler
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 09 26, 14:33)
Noriu kvepalų, tik ne už kosmine kaina:)

Kurie dar kvapai faini be kirke, kad nebutu labai saldus?
Dulksnos gerom kainom, gal nieko butu..
https://www.jomashop...6741312632.html

šituos ėmiau ax.gif toks nerealus kvapas (nerandu net veiduko jausmams išreikšti tongue.gif ). Užpurškiau ant popieriuko ir įsikišau į kišenę kaip nieko vertą, o paskui kai pauosčiau po kurio laiko wub.gif parbėgau atgal, apsipurškiau visa, grįžus namo nusiunčiau užsakymą bigsmile.gif Kitą dieną dar vis uosčiau riešą, o dabar tą popieriuką iš kišenės vis išsitraukiu biggrin.gif
Atsakyti

Nežinau, neturiu nuorodos džinsų. Spyglis sakė sold out visur.

Clarks batai tai wow. Noriu ir aš tokių, pirkinių sąraše  :D  Striukės, tai reikia pagalvoti. Mažas mano ūgis, miniakas būtų fainai. Bet vasarą svorio priaugau. Ir kaip suprantu, reik bordinio švarko ieškotis  :hmm:  :D 

Atsakyti
Sveikos,

Rekomenduokite, prašau, gerą C vitaminą vaikams ir paaugliams 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėt, kur galima rasti patalynių, kad pagalvės būtų 40x80?
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 09 26, 21:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73163885" data-time="1727363293"><div><p>Nežinau, neturiu nuorodos džinsų. Spyglis sakė sold out visur.</p></div></blockquote><p>Clarks batai tai wow. Noriu ir aš tokių, pirkinių sąraše  biggrin.gif  Striukės, tai reikia pagalvoti. Mažas mano ūgis, miniakas būtų fainai. Bet vasarą svorio priaugau. Ir kaip suprantu, reik bordinio švarko ieškotis  hmm.gif  biggrin.gif </p>

Mazam ugiui carhartt detroit berods tinka, moteriska trumpesne.
Atsakyti
Rugsėjo 20 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2024 09 26, 21:23)
Sveikos,

Rekomenduokite, prašau, gerą C vitaminą vaikams ir paaugliams  4u.gif

Acerola arba liposominis
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
YESSTYLE jau turime pakankama suma 15% nuolaidai, pirksime 20val, galite dar jungtis

IHERB papildoma 28% nuolaida viskam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 rugsėjo 2024 - 08:39
Gaunate mano laiškus?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2024 09 27, 12:52)
Gaunate mano laiškus?

Sveiki, gavome, tik kai parasete antraji uzklausima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 rugsėjo 2024 - 12:11