Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 09 24, 23:03)
Bet ne Vilniuje?

Vilniuje 4u.gif Nors mažesniuose miesteliuose irgi perliuku būna;)
Bet sutinku, kad ten reikia mokėti kuistis, atrasti, suprasti, mokėti etiketes atpažinti, orginalas, ar ne…
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 09 24, 18:54)
Galiu tik patvirtinti blink.gif Mano kojos storos, net jauna tokiu nenesiojau, o va humankej kuiciuos ir matuoju, ale palikau, nu negaliu su tokiom kojom eiti, ale toks noras biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

viskas gerai su tom kojom biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 09 24, 19:32)
Puikios kojos. O jau batų gražumas wub.gif Iš kur čia?
Papildyta:
Noriu pagirti šitą Coach tašę. Labai smagi ir graži. Kaip tik turiu dvi keliones į šiltus kraštus, bus pats tas https://www.coachout...frp=CT832 SVCAH

Ar turim kokia nuolaida coachoutlet? Nes ir as i sita City tote aki padejusi
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2024 09 25, 09:23)
Ar turim kokia nuolaida coachoutlet? Nes ir as i sita City tote aki padejusi

Sitoms prekems papildoma 20%

Is naujai gautu pirkiniu esu labai nustebinta sitais sandalais, pirkau be didesniu lukesciu, vien del spalvos, esu nustebinta, kokio minkstumo ir patogumo, ant kojos jausmas kaip tobulai isdirbtos italiskos odos. Imsiu ir kitu spalvu. Zalia spalva dar sodresne nei foto. Dydi atitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 rugsėjo 2024 - 08:32
QUOTE(Gafsa @ 2024 09 24, 21:18)

Sveki,ar iš čia užsakote? Yra papildomi taxai?
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2024 09 25, 09:33)
Sveki,ar iš čia užsakote? Yra papildomi taxai?

Taip, tax 8%
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 09 24, 23:01)
Bet sutinku, kad ten reikia mokėti kuistis, atrasti, suprasti, mokėti etiketes atpažinti, orginalas, ar ne…

O kur tos geros parduotuvės? Aš arba ne tose lankausi, arba ieškoti nemoku🙁
Atsakyti
Platforminiai UGG $79.99

Adidas prekems papildoma 40% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 rugsėjo 2024 - 09:10

Aš tai sutinku, kad tie daiktai geri, kokybės geros ir pan., nu bet kaina blink.gif
O kuistukai mano kišenei tinka, o ieškojimas tai man kaip meditacija, labai patinka😊

gal kas turi gali labiau pakomentuoti kokybe bet kazkada as buvau butike ir atnese moteris Gilytes prairusius marskinius, nesenai pirktus pagal ceki. Jai pasiule nunest siuvejom susiut ir 10 eur nuolaida kitam aprispirkimui :D o tie marskiniai po kiek, gal 100 eur :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 09 25, 1011)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gėlužė" data-cid="73163623" data-time="1727202349"><div><p>Aš tai sutinku, kad tie daiktai geri, kokybės geros ir pan., nu bet kaina vartotojo įkelta nuotrauka
O kuistukai mano kišenei tinka, o ieškojimas tai man kaip meditacija, labai patinka😊</p></div></blockquote><p>gal kas turi gali labiau pakomentuoti kokybe bet kazkada as buvau butike ir atnese moteris Gilytes prairusius marskinius, nesenai pirktus pagal ceki. Jai pasiule nunest siuvejom susiut ir 10 eur nuolaida kitam aprispirkimui biggrin.gif o tie marskiniai po kiek, gal 100 eur biggrin.gif​ </p>

man sekasi matyt, turiu gal 5, neyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 09 24, 23:01)

Atsakyti