Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 09 24, 11:12)
Taip ir pasakysiu vyrui, metu darbą, ieškokis kitos, nes nespėju apsišopinti. biggrin.gif

Stop, kaip darbas susijęs su kita? biggrin.gif tegu jis dirba, o tu šopinkis biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif
Labai gaila, bet džinsai per dideli unsure.gif Gal kas norėtų 30 d.?

https://factory.jcre...ShipmentId=HOME

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 09 24, 11:30)
Stop, kaip darbas susijęs su kita?  biggrin.gif tegu jis dirba, o tu šopinkis  biggrin.gif

Nu jo, nepagalvojau, čia geresnis variantas.🤩
Atsakyti
priminkit, kurie is UNIQLO markineliai oversaiziniai ir labiau cropinti, kalbu apie moteriskus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2024 09 24, 13:05)
priminkit, kurie is UNIQLO markineliai oversaiziniai ir labiau cropinti, kalbu apie moteriskus  4u.gif

aerism ar panasiai
Atsakyti
Turime porą laisvu po $11.09
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu ekspertės, tai ar turite zomšos rankinę ir bordo suknelę megstą rudeniui?
O gal kur kažką nužiūrėjote?
Jcrew mačiau gražia verstos odos, bet kaina😊O taip noriu, va reikia tokios rankinės ir megstos būtent bordavos suknios😊
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 09 24, 13:47)
Nu ekspertės, tai ar turite zomšos rankinę ir bordo suknelę megstą rudeniui?
O gal kur kažką nužiūrėjote?
Jcrew mačiau gražia verstos odos, bet kaina😊O taip noriu, va reikia tokios rankinės ir megstos būtent bordavos suknios😊

turiu zamsinius bordo batus, trumpus aulinukus, busiu pati madingiausia, xa xa. o jei rimtai, tai ta bordo tamsi spalva mane padaro lavonu biggrin.gif labai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 09 24, 16:25)
turiu zamsinius bordo batus, trumpus aulinukus, busiu pati madingiausia, xa xa. o jei rimtai, tai ta bordo tamsi spalva mane padaro lavonu  biggrin.gif labai netinka  biggrin.gif

Aš visada labai mylejau ta vyšnine spalva, man ji su kokia tamsia melyna, ar aukso, samanu spalva interjere isvis vau..Turiu as tos bordavos uztektinai, bet va kokios megstos sukneles grazaus modelio labai noreciau.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 09 24, 15:04)
Aš visada labai mylejau ta vyšnine spalva, man ji su kokia tamsia melyna, ar aukso, samanu spalva interjere isvis vau..Turiu as tos bordavos uztektinai, bet va kokios megstos sukneles grazaus modelio labai noreciau.

man tai jauciu senatve normaliai ziebe, nes uzsimaniau miniako unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 09 24, 16:11)
man tai jauciu senatve normaliai ziebe, nes uzsimaniau miniako  unsure.gif lotuliukas.gif

Man tas buvo irgi.
---
Senatvė jau įsibėgėjo biggrin.gif 😂
____
Dababkuo laisvesnių noriu ir kelnių placių.
Mažu ir trendai toki. -Visokių cargo kelnių, marškinių noriu
Atsakyti
Man tai krizė, visai nesuprantų ką pirkti unsure.gif Arba ko tikrai norėčiau, baisiai nesimpatiškos kainos.
Atsakyti