pažiūrėkite storius-nieko naujo,bet nebus blogiau,jei dar kartą pasikartosit+parodysit savo dukroms
Mačiau, siaubas
na, i berlyna uz 19.99 suskraidau, oro uostas tas pats, o kaina dviguba tik i viena gala. ir dar, kai paspaudi pirmyn atgal, kainos is karto padideja. nereik man ju. tegul skrenda kur jie nori patys. tiesa, radau 1 skrydi patrauklu. i stambula. tai galvoju ka cia daryt
o tarkim i paryziu jie skrenda Charlio De Golio oro uoste, nereikia puse dienos i ta Bove oro uosta vaziuoti. Arba i Malaga skrenda is Vilniaus, nereikia i Kauna grustis. Plius esu be problemu gavus is ju kompensacija kada atsipirko visa kelione, kai su Raynier ejau iki teismo. Zodziu aisku isivertini, bet as geriau kelis eurus damokesiu
na, i berlyna uz 19.99 suskraidau, oro uostas tas pats, o kaina dviguba tik i viena gala. ir dar, kai paspaudi pirmyn atgal, kainos is karto padideja. nereik man ju. tegul skrenda kur jie nori patys. tiesa, radau 1 skrydi patrauklu. i stambula. tai galvoju ka cia daryt
o tarkim i paryziu jie skrenda Charlio De Golio oro uosta, nereikia puse dienos i ta Bove oro uosta vaziuoti. Arba i Malaga skrenda is Vilniaus, nereikia i Kauna grustis. Plius esu be problemu gavus is ju kompensacija kada atsipirko visa kelione, kai su Raynier ejau iki teismo. Zodziu aisku isivertini, bet as geriau kelis eurus damokesiu