Girdėjau ne vienos ugg gerbėjos gandą, kad sunkoki, o dėvint smukčioja ties kulnu, nes ta skysta kojinė neprilaiko gerai sunkoko bato ir dėvėt nepatogu pasidaro, būna šliap šliap šliap....
Girdėjau ne vienos ugg gerbėjos gandą, kad sunkoki, o dėvint smukčioja ties kulnu, nes ta skysta kojinė neprilaiko gerai sunkoko bato ir dėvėt nepatogu pasidaro, būna šliap šliap šliap....
taip, bet grožis reikalauja žinot ko. Aš dar ir per didelius nusipirkau. Tai nebent kai labai šalta su stora kojine. Ir einant baisu būna koją kryptelt.
There are various possible explanations for this:
You are browsing and clicking at a speed much faster than expected of a human being.
Something is preventing JavaScript from working on your computer.
There is a robot on the same network (IP 78.158.10.94) as you.
There are various possible explanations for this:
You are browsing and clicking at a speed much faster than expected of a human being.
Something is preventing JavaScript from working on your computer.
There is a robot on the same network (IP 78.158.10.94) as you.
Į prahą reik varyt spalio antroj pusėj, kada tie lapai pagelsta ir susilieja su raudonais stogais. Dėl to ir pavadinimas auksinė praha. tada stovi ant to kalno kur Šv Vito katedra ir žvelgi žemyn. Kaip gražu
Aš esu taip ir buvus, bet tada spalis pakankamai šiltas pasitaikė ir nepataikiau į tą tikrą rudenėjančią Prahą. Papildyta:
Gal kas nori jungtis į kompaniją Fossil, gana patrauklios kainos