QUOTE(Kirisama @ 2024 07 11, 20:18)
Į kelionių temą - patarkit kaip per bookinge issirenkate nakvynės, poilsio vietas? Pagal vietą, susisiekimo patogumą, kainą, nuotraukas, atsiliepimus? Klausiu, nes kelis kartus nuomavausi nakvynę Lenkijoje, tai ką rodė bookingas ir ką radau realybėje skyrėsi kaip diena ir naktis. Esu visai pasimetusi, brangių viešbučių neiperku, o visa kita pradeda kelti įtarimus, kad tik nuotraukose tėra normalu ir patogu.
Pagal įvertinimus, ir būtinai pgl paskutinius komentarus, o ne kaži kada prirašytus teigiamus. Pgl vietą renkiesi jau kaip būtinybę, nes pvz aš varau dbr į Italiją, sugalvojau važiuot per Garmisch'ą, tai pirmą nakvynė šalia autostrados Wroclawe, antra 20 km iki Garmisch'o, nes pačiame tame miestelyje nakvynės nuo 700 normalios, ir tada trečia nakvynė bus už 180 km jau keli km už Italijos sienos, kad ikk Como man liktų 390 km. Nes ten nuvažiuot yra reikalų. Žiūriu, kad pusryčius duotų gerus, o ne kruasaną su marmeladu, kad kokių balių tas viešbutis neorganizuotų, nes tada teks baliavot kartu. Labai pas lenkus madoj. Jei renkies apartamentus, tai dar airbnb yra tie patys apartamentai dažnu atveju ir atsiliepimai, ir google kai suvedi pavadinimą irgi per mapsus yra atsiliepimai.