Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ilgai ieškojau rožinio švarko pakaitalo jau pavargusiam j.crew, išsirinkau KL, tai labai pataikiau, minkštas, ne per storas. Rekomenduoju, jei kas ryškalo ieškot biggrin.gif

Tik pigiau pagavau nei dabar yra:

https://www.saksoff5...7_color=FUCHSIA
Atsakyti
Laba,
Gal žinot, ar ne sunkūs? Paladium basutės iš FB linko smile.gif šios
O gal ką panašaus LT matėt, galit rekomenduot, arba turit parduot biggrin.gif 7,5 dydis. Idealu ne juoda, bet fainai ir juoda.
Kaip laiko nėr šopintis, net abydna. O juk tuoj atsotogos, reikia pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 06 12, 10:21)
Visai atsilikus. Tik šiandien susipažinau su United Nude batais, sužinojau, kad tokie egzistuoja. Labai jau fyksni, bet ar patogūs? Ar kas turite, kaip nešiojasi?

turejau kedus, pirkau pries N metu vedina to, kad ju technologijos ir patogumas tipo kapiecu kapiecas. is karto pasakau, kiek ju matavau, visi man buvo mazinti. o ar patogus? tikrai yra 1000 kart patogesniu. cia reik su ju stilium draugaut turbut greiciau, nei del patogumo juos pirkt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 06 12, 12:06)
turejau kedus, pirkau pries N metu vedina to, kad ju technologijos ir patogumas tipo kapiecu kapiecas. is karto pasakau, kiek ju matavau, visi man buvo mazinti. o ar patogus? tikrai yra 1000 kart patogesniu. cia reik su ju stilium draugaut turbut greiciau, nei del patogumo juos pirkt.

tikiu
čia panašiai kaip su Scalini. Būna itin įdomių ir įmantriai besižiūrinčių modelių, ranka tik ir tiesiasi, o imi matuotis, dydžiai kaip iš kosmoso, niekas netinka ir patogumo jokio
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 06 12, 10:18)
dabar tu skalbikliu prisidaugino geometrines progresijos metodu  biggrin.gif jau kokia lebeda neting, ta ir verd juos  biggrin.gif tik skirtingai pavadina  biggrin.gif ir man ner durniau, kai zmogus praeina ir kvepia milteliais, noris jam pasakyt, blogai isskalauti rubai  biggrin.gif

lotuliukas.gif cia geras ir del lebedu ir del skalavimo. Nu as pvz. tai plaunu savo sporto rubus, timpas maikes ir etc biggrin.gif Nenaudoju kvepalu eidama sportuoti, tai man cia labai tie skalbikliai sueina biggrin.gif Uzuolaidos, ranksluosciai ir su vienu kvapu patalyne biggrin.gif Su tuo is premium visi silkiniai pagalviu uzvalkalai ir kasmyras, nes as siaip nuo to kvapo priklausoma biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2024 06 12, 10:21)
Visai atsilikus. Tik šiandien susipažinau su United Nude batais, sužinojau, kad tokie egzistuoja. Labai jau fyksni, bet ar patogūs? Ar kas turite, kaip nešiojasi?

Nu vat situ batu niekaip nesuprantu, cia del dizaino labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 06 12, 10:18)
dabar tu skalbikliu prisidaugino geometrines progresijos metodu  biggrin.gif jau kokia lebeda neting, ta ir verd juos  biggrin.gif tik skirtingai pavadina  biggrin.gif ir man ner durniau, kai zmogus praeina ir kvepia milteliais, noris jam pasakyt, blogai isskalauti rubai  biggrin.gif

Amen biggrin.gif
Atsakyti
MK odiniai aulinukai

RL odiniai ilgaauliai

MK palaidine su plunksnomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 birželio 2024 - 13:43
QUOTE(Monteverte @ 2024 06 12, 11:21)

Pirkau prieš kelioliką metų, labai jau įmantius aukšakulnius.
Antrą kartą užsidėjau po daug metų, nes buvo ir tada man jie stiliovi.
Ir net per vinted pardaviau visai neseniai, nes tas modelis, man atrodo, iki šiol on top.
Man jie buvo super patogūs, kaip aukštakulniai. Labai stebėjausi.
Atsakyti
Pasidalinkit patogiausių basučių brandais. Tokių, kur galima po įvair. parkus su laipteliais, akmenėliais vaikščioti, kaip minimum 5 km. Bet kad nebūtų visai tokios kaip pavažos, kamašai, o turėtų dailumo. Ir padas, kad turėtų bent kažkokią platformą.
Man iš paskutinių Este labai patiko, bet jau sunešiojau, o analogą rasti sunku
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 06 12, 15:11)
Pasidalinkit patogiausių basučių brandais. Tokių, kur galima po įvair. parkus su laipteliais, akmenėliais vaikščioti, kaip minimum 5 km. Bet kad nebūtų visai tokios kaip pavažos, kamašai, o turėtų dailumo. Ir padas, kad turėtų bent kažkokią platformą.

Be kojinių man per ilgus ėjimus viskas galų gale trina.
Nes prakaituoja, karšta..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 06 12, 14:30)
Be kojinių man per ilgus ėjimus viskas galų gale trina.
Nes prakaituoja, karšta..

nusipirk is decathlono antifriction cream pasitepk ****** ir kulnus ir niekada niekas nenugramdys. as su basutem su dirzeliais po 20-30 km nueinu ir pedos graziausios, jokiu nuospaudu ar pusliu.

nu nieko sau, sm jau idiotiskumo virsune, parasiau zodi peda daugiskaitoj ir uzbanino biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 06 12, 14:11)

tory burch, visa italija apejau prie +38

mano tokios,

https://poshmark.com...d7a3c44aff4a913
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 birželio 2024 - 14:50
aš visai gluškaimis- nei tokių skalbiklių mačius, anei batai girdėti tie nude, vapčė acilikus huh.gif

Basankes vieninteles gyvenime netrinančias esu turėjus- viskas oda-padas, vidpadis, viršus, Kickers firmos.

Nebežinau ką nusipirkt prieš atostogas, lyg ir nieko nereik, o neramu biggrin.gif
Prisižiūrėjus trendų, papirkau spalvotų batraiščių amazone, tada užsisakiau bobutinius claksus, katrie nuo pernai trendina internete. Dar labai norėčiau kažkokio diiidelio sijono, ale kur gaut unsure.gif
https://www.pinteres...56300918252683/
https://www.pinteres...56300918252733/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 12 birželio 2024 - 15:02