Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2024 06 03, 19:41)
Mano stiklai 500€ kainavo

tai ir mano beveik tiek pat, progresiniai dar daugiau kainuotų. Beje, rėmeliams dažnai ir pas mus būna nuolaidos ir panašia kaina galima nusipirkti kaip ir siunčiantis, lyginau konkrečius rėmelius, Optikos didžiausią pelną gauna už stiklus.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2024 06 03, 21:20)
tai ir mano beveik tiek pat, progresiniai dar daugiau kainuotų. Beje, rėmeliams dažnai ir pas mus būna nuolaidos ir panašia kaina galima nusipirkti kaip ir siunčiantis, lyginau konkrečius rėmelius,  Optikos didžiausią pelną gauna už stiklus.

Mano progresiniai, gaminti japonijoj
Atsakyti

Panos, kur Palangoj ar Klaipėdoj basučių profilaktiką padui užsidėti?  :4u:​ 

Atsakyti
Ir irgi su prašymu rekomenduoti biggrin.gif
Geriausia priemonė plytelių tarpams ir pan. bėdoms. Ar nesat radę? Nes aš - nesu.
Atsakyti

Geriausia priemonė plytelių tarpams ir pan. bėdoms. Ar nesat radę? Nes aš - nesu.

Pro7 gal geriausia ką esu radusi

Atsakyti
Panos, rekomenduokit įmonę/firmą, kur galima išsinuomoti automobilį 3 mėnesiam
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 06 03, 22:45)

tos baltos kempinėlės, keliais ėjau, bet mačijo 👍 Siųsdavomės anksčiau, Mr. Proper ar kaip jis ten vadinos, bet ir tos iš aliko pigios irgi gerai ima.
Atsakyti
Junkitės prie Landsend, noriu maudytis šią vasarą biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Mano stiklai 500€ kainavo

pas mane paprasti stiklai tai ana karta atsimenu iki 100 eur vienas kainavo.

Atsakyti

O remus as perku is Friends& Frames nes turi geru kokybisku brandu, tuos pacius nuo saules akinius turiu prancuzu gamintoju ranku darbo. Niekur neradau pigiau :D  bet esu patenkinta, buvau sulauzius, padejo susitvarkyt su draudimu ir sutvarke.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 04 birželio 2024 - 09:26
Niekada nesu skridus su wizzairu.
Ten dar kiti niuansai su bagažu. Man toooks stresas su tom pigiom avialinijom! huh.gif
Labai didelis skirtumas nu ryanairo?
Kas per ta narystė, kur pigiau?
Bagažus iš karto pridėti perkant bilietus, ar galima vėliau?
Patarkit į ką žiet, kai perki bilietus?
Atsakyti