Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JCREW FACTORY papildoma 60% ir 20% clearance

TOMMY HILFIGER papildoma 30% nuolaida

CALVIN KLEIN papildoma 20% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 birželio 2024 - 12:02
QUOTE(Tiffany @ 2024 06 02, 11:28)
Fielmann didesniuose kartais būna pasirinkimas, bet man problema išsirinkti, ypač kai žinau ko noriu 😅

Man problema yra pritaikyti jų formą. Nes nuo saulės tinka 99% matuojamų, o vat darbo akiniai 1% matuojamų. Internetu be šansų, nebent žinant jų modelį konkretų. Nusispjoviau ir pasidariau akinius už labai daug pinigų , bet tobulus. Ir dar labai patiko optikorių servisas.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 06 02, 13:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="asta1976" data-cid="73151208" data-time="1717313485"><div><p>Mergaitės, kur perkate akinių rėmelius? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Per šią komandą perku, pigiau tikrai niekur nesu mačiusi</p>

Man tos pardės reikia, kur perkate ax.gif Gal dukra ką išsirinks rolleyes.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.saksfifthavenue.com - 15%
www.guessfactory.com - 20%
www.nyandcompany.com
www.urbanoutfitters.com
www.saksoff5th.com
www.shop.samsonite.com
www.neimanmarcus.com
www.aeropostale.com
www.factory.jcrew.com - 60% ir 20%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.oldnavy.com - Super Cash
www.calvinklein.us - 25%
www.gap.com - 50%
www.marshalls.com
www.bellabarnet.com
www.hanes.com - 20%
www.landsend.com
www.ellesilk.com
www.ashford.com
www.snipesusa.com
www.walmart.com
www.costco.com
www.target.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.belk.com
www.tjmaxx.com
www.nordstromrack.com
www.6pm.com
www.yoox.com
www.bhfo.com
www.nike.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.disneystore.com
www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.gymboree.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonvitamins.com
www.wholesale.fragranseshop.com
www.yesstyle.com - 15%
www.kikocosmetics.com
www.tanforless.com - 30%
www.us.pureclinica.com - 20%
www.drmtlgy.com - 20%
www.yslbeauty.com - 20%
www.decortecosmetics.com
www.vitacost.com - 12%
www.glowrecipe.com - 10%
www.puritan.com - 20%
www.rhodeskin.com
www.skinstore.com
www.misshaus.com
www.glossier.com
www.ybskin.com
Atsakyti

Man tos pardės reikia, kur perkate ax.gifGal dukra ką išsirinks rolleyes.gif

Jomashop, nordstrom, kitų nepamenu.

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 06 02, 21:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="asta1976" data-cid="73151259" data-time="1717339006"><div><p>Man tos pardės reikia, kur perkate vartotojo įkelta nuotraukaGal dukra ką išsirinks vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jomashop, nordstrom, kitų nepamenu.</p>

na šitose nemačius akinių rėmelių.
Man irgi kaipJMD , siaubingai sunku išsirinkti akinius, atrodo forma kaip ir būtų tinkama, bet užsidedi ir š., visi kyla į viršų, tai dabar niekaip nepavyko rasti, kas tiktų, tai įsidėjau į senus rėmelius. Juos atnaujino už 30 eur, gtai šį kartą papigiai prasisukau, sumokėjau tik 250 eur už stiklus su 40 proc nuolaida smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti

Labas rytas. Prašom, rėmelių ir dabar yra:

https://www.jomashop...Eyeglass Frames

Atsakyti

Man irgi kaipJMD , siaubingai sunku išsirinkti akinius, atrodo forma kaip ir būtų tinkama, bet užsidedi ir š., visi kyla į viršų, tai dabar niekaip nepavyko rasti, kas tiktų, tai įsidėjau į senus rėmelius. Juos atnaujino už 30 eur, gtai šį kartą papigiai prasisukau, sumokėjau tik 250 eur už stiklus su 40 proc nuolaida smile.gifsmile.gifsmile.gif

Man paskutinį kartą tris kartus palenkimą darė, bet dabar viskas ok. Kitus vešiu vėl palenkti, nes smukčioja. Taip būna su plastiku. Metaliniai tvirtesni. 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 06 03, 08:47)
<p>Labas rytas. Prašom, rėmelių ir dabar yra:</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.jomashop.com/search?q=glasses%20women&refinement%5Bsubtype%5D=Eyeglass%20Frames'>https://www.jomashop.com/search?q=glasses%20women&refinement%5Bsubtype%5D=Eyeglass%20Frames</a></p>

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti

Ačiū labai 4u.gif

https://www.nordstro...optical-glasses

Atsakyti

Man irgi kaipJMD , siaubingai sunku išsirinkti akinius, atrodo forma kaip ir būtų tinkama, bet užsidedi ir š., visi kyla į viršų, tai dabar niekaip nepavyko rasti, kas tiktų, tai įsidėjau į senus rėmelius. Juos atnaujino už 30 eur, gtai šį kartą papigiai prasisukau, sumokėjau tik 250 eur už stiklus su 40 proc nuolaida smile.gifsmile.gifsmile.gif

oho koks jusu minusas kad tokia stiklu kaina?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti