Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2024 05 25, 07:59)
Aš per panašią akciją geriausiai apsipirkau Pašilaičių maximoj, visko buvo dafiga. Bet tas anksčiau buvo, gal žiemą...

Buvau dar kartą. Viako dafiga. Tik tom.priemonėm ne -50%, o +/- 30%
Atsakyti
kaip yra su džinsų dydžiais 10, 12 ir pan.?
ar šiuo atveju būtų 10 kaip džinsų 30, o 12 kaip 31?

džinsai Karl Lagerfeld, lentelė tokia pateikta unsure.gif

https://www.part.lt/...370325e587.jpeg

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 25 gegužės 2024 - 13:53
QUOTE(Kirisama @ 2024 05 24, 17:02)
Į Gilytes temą -  gal kuri turite nenešiojamą S dydį ir norit perleisti? Arba keisti į XS? Mano turimas juodas XS, man mažas, labai ieškau dydžiu didesnio ....
https://soulz.lt/lt/...1885250-99?c=99

QUOTE(Gafsa @ 2024 05 24, 17:36)
Aš tokį L turiu, ir man pasidarė mažas biggrin.gif

bigsmile.gif kaip smagu, kad ne man vienai tokia bėda, sorry, už grubumą wub.gif gaila, kad pardavime nebėra. Vintede pirkau tokį šviesų, bet juodo irgi labai noriu. Ir kaip tyčia nėr.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2024 05 25, 17:47)
bigsmile.gif kaip smagu, kad ne man vienai tokia bėda, sorry, už grubumą  wub.gif gaila, kad pardavime nebėra. Vintede pirkau tokį šviesų, bet juodo irgi labai noriu. Ir kaip tyčia nėr.

ir man gaila, but gerai liemuo plonesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 05 25, 08:59)
Aš per panašią akciją geriausiai apsipirkau Pašilaičių maximoj, visko buvo dafiga. Bet tas anksčiau buvo, gal žiemą...

O man patinka Oze tokiais atvejais. Nes ten Barbora renka, todėl visada visko būna.

QUOTE(JMD @ 2024 05 25, 14:06)
Buvau dar kartą. Viako dafiga. Tik tom.priemonėm ne -50%, o +/- 30%

Jo? Aš net ryte dėl to nevariau, kad maniau, jos nebus 50 off, nes buvo tą savaitę kaip tik a la akcija. Maniau, bus likusios akcijos ir joms nebus 50 off. O aš tris pirkau, trims buvo 50 off. Kaip nepaimti Filorgos veido prausiklio už 13 Eur? blink.gif

O per paskutinias didžiąsias nuolaidų dienas daug kam nebuvo 50 off. O po to tas prekes po kiek laiko padare su 50 (nu ten šūdukus visokius, terasai šiaudiniai padėkliukai ir pan.). Pamenu, abydakas buvo. Tai man šitas jamam maxėj toks išsirkirtinis, kai tikrai viskam mačiau 50.

Tik neturėjau laiko per patį akro praeiti, kas gero.

Labai ne į temą, gal šeimininkės nepyks. Pasidalinsiu atradimu, kas ieško baldų.
Bomondo. Jie turi ir tikrai išskirtinių baldų, ir kainos gerokai pigiau (nuo kokio alandeko 30 proc minimum). Ir dar papildomų nuolaidų turi. Gal kam aktuali info 4u.gif Nes aš vis varvinu akis ne dėl to, tai dėl kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 gegužės 2024 - 21:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 05 22, 13:25)
Nu kokio fainumo šita komanda! Nusiunti užsakymą su foto iš FB kitų tarpininkių, o ateina skaičiukai dar su papildoma nuolaida, nors mano užsakyme kaina gi buvo didesnė wub.gif
Už tai ir perkam čia jau keliolika metų!  wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2024 05 22, 13:54)
Retai lankausi paskutiniu metu, pražiopsau visus dealus, bet atejau padėkot už siuntą.

QUOTE(Gafsa @ 2024 05 22, 13:57)
Ačiū už siuntinį, superinis komplektas gavosi visai netyčia, navy spalvos

QUOTE(tikinga @ 2024 05 23, 01:43)
Pritariu wub.gif Niekada abejonių nekyla, kad bus visos problemos išpręstos wub.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2024 05 23, 03:14)
Ir aš prisidėsiu prie komplimentų. Reputacijos, patikimumo - nenusipirksi. Visai tai užsidribama sąžiningu darbu.
Šita komanda nuostabi, - patikima, mandagi, greita, viskas kokybiška. Visada ir dėl dydžio patars, kitomis žiniomis nesavanaudiškai pasidalins. - Gyvuokit, merginos, klestėkite. Ačiū, kad esat. Labai <3

QUOTE(ingulka7 @ 2024 05 23, 04:46)
Perku per jūsų komandą nuo 2009 m. Anksčiau dar būdavo, kad per jūsų atostogas nusipirkdavau ką nors ir per kitas tarpininkes. Dabar net nelendu į parduotuves, jei jūs nedirbate smile.gif Ačiū už ilgalaikę draugystę  4u.gif

Labai aciu jums, kad perkat ir aciu uz grazius atsiliepimus wub.gif wub.gif 4u.gif notworthy.gif heart.gif aciuks.gif

Papildyta:
Gal kas matet situs dzinsus kur nos parduodamus RL carrot (27 arba 28 dydi), taip man ju uzsireike ax.gif
Papildyta:
Matavausi sita jcrew sijona, labai mielas vasarai (lengvas, plonas, tikrai graziai atrodo ir ilgis ne tas bobutiskas), galetu kokia nuolaida taikyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 25 gegužės 2024 - 23:22
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 05 25, 21:49)
O man patinka Oze tokiais atvejais. Nes ten Barbora renka, todėl visada visko būna.
Jo? Aš net ryte dėl to nevariau, kad maniau, jos nebus 50 off, nes buvo tą savaitę kaip tik a la akcija. Maniau, bus likusios akcijos ir joms nebus 50 off. O aš tris pirkau, trims buvo 50 off. Kaip nepaimti Filorgos veido prausiklio už 13 Eur? blink.gif

O per paskutinias didžiąsias nuolaidų dienas daug kam nebuvo 50 off. O po to tas prekes po kiek laiko padare su 50 (nu ten šūdukus visokius, terasai šiaudiniai padėkliukai ir pan.). Pamenu, abydakas buvo. Tai man šitas jamam maxėj toks išsirkirtinis, kai tikrai viskam mačiau 50.

Tik neturėjau laiko per patį akro praeiti, kas gero.

Labai ne į temą, gal šeimininkės nepyks. Pasidalinsiu atradimu, kas ieško baldų.
Bomondo. Jie turi ir tikrai išskirtinių baldų, ir kainos gerokai pigiau (nuo kokio alandeko 30 proc minimum). Ir dar papildomų nuolaidų turi. Gal kam aktuali info  4u.gif  Nes aš vis varvinu akis ne dėl to, tai dėl kito.

Aš kai nei vieno jų nenaudoju, tai man dzyn kažkodėl. Skalbiklių papirkau tik. Visos kitos xemijos turiu dar nuo praėjusio karto biggrin.gif
Panoramoj kiehlsui -25% kam reik 4u.gif
Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 gegužės 2024 - 08:45
ech, koks sijonas… wub.gif ir terbele su slepetem gerules wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 05 25, 14:52)
kaip yra su džinsų dydžiais 10, 12 ir pan.?
ar šiuo atveju būtų 10 kaip džinsų 30, o 12 kaip 31?

džinsai Karl Lagerfeld, lentelė tokia pateikta  unsure.gif

https://www.part.lt/...370325e587.jpeg

Idekite prekes nuoroda.
Atsakyti
ATOPALM papildoma 20% nuolaida

CHILDRENSPLACE papildoma $10 nuo $40 nuolaida

MISSHAUS papildoma 15% nuolaida

JCREW papildoma 60% nuolaida sale

JCREW FACTORY papildoma 60% ir 25% nuolaida clearance

GAP papildoma 60% ir 10% nuolaida sale

OLD NAVY kelnes su linu po $14

BANANA REPUBLIC papildoma 30% nuolaida regular kainoms

BANANA REPUBLIC FACTORY papildoma 50% nuolaida clearance ir papildoma 25% nuolaida kitoms prekems

LEVIS papildoma 50% nuolaida sale prekems

TOMMY HILFIGER papildoma 25% nuolaida

CALVIN KLEIN papildoma 20% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 05 26, 08:42)
Idekite prekes nuoroda.

pvz. tokie https://www.saksoff5...lor=COBALT_BLUE
Atsakyti