Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gricė @ 2024 05 22, 20:12)
Sveiki. Atrodo,kad patogus turėtų būti? Dydį atitinka? Žiūriu į L dydį  ax.gif

Man šis pasirodė kiek mažintas. Nes pvz https://bananarepubl...dp-page-content S puikiai tiko
Atsakyti
Retai lankausi paskutiniu metu, pražiopsau visus dealus, bet atejau padėkot už siuntą. Rokh džinsai super, tik nesuvokiu kas ten per manekenes, kad joms žeme velkasi 🤔 patiko, kad jcrew švarkas atkeliavo su maišu, ačiū Gafsa. Be tavęs nieko nenusipirkčiau 🥰 sūnui jcrew NB kedai puikūs. Jcrew vaikiškų nesuprantu, striukę pagal dydžių lentelę ėmiau, bet ir man sueitų 🤣
Atsakyti
Ačiū už siuntinį, superinis komplektas gavosi visai netyčia, navy spalvos
https://www.jcrew.co...amp;display=all

Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2024 05 22, 20:54)
Retai lankausi paskutiniu metu, pražiopsau visus dealus, bet atejau padėkot už siuntą. Rokh džinsai super, tik nesuvokiu kas ten per manekenes, kad joms žeme velkasi 🤔 patiko, kad jcrew švarkas atkeliavo su maišu, ačiū Gafsa. Be tavęs nieko nenusipirkčiau 🥰 sūnui jcrew NB kedai puikūs. Jcrew vaikiškų nesuprantu, striukę pagal dydžių lentelę ėmiau, bet ir man sueitų 🤣

Aha, ir aš maišą gavau, turbūt jau pardė nutarė, kad nusipelnėm biggrin.gif
Aš pastaruoju metu irgi biški atsilupau nuo pirkimo trendų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 05 22, 20:57)

Papildyta:

Aha, ir aš maišą gavau, turbūt jau pardė nutarė, kad nusipelnėm  biggrin.gif
Aš pastaruoju metu irgi biški atsilupau nuo pirkimo trendų  biggrin.gif

Susikabinciau visus svarkus i tokius maisus 🥰 kodel as tu kelniu nepirkau?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2024 05 22, 20:58)
Susikabinciau visus svarkus i tokius maisus 🥰 kodel as tu kelniu nepirkau?

dydžio nebuvo gi
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 05 22, 21:25)
Nu kokio fainumo šita komanda! Nusiunti užsakymą su foto iš FB kitų tarpininkių, o ateina skaičiukai dar su papildoma nuolaida, nors mano užsakyme kaina gi buvo didesnė wub.gif
Už tai ir perkam čia jau keliolika metų!  wub.gif

Aciu, stengiames. 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2024 05 22, 21:54)

QUOTE(Gafsa @ 2024 05 22, 21:57)

Aciu jums. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 05 22, 20:25)
Nu kokio fainumo šita komanda!

Pritariu wub.gif Niekada abejonių nekyla, kad bus visos problemos išpręstos wub.gif

Aš FB pas vieną tarpininkę net mačiau įdėta prekės foto, be nuorodos, o kaina - uždėta plius 5 dol už kremuką (susiradau pagal paveikslėlį parduotuvę ir tikrą kainą, tai tas kremukas pats kainavo 11 dol) unsure.gif
Aišku, jei kažkam tinka, perka, viskas o.k., bet ant šūduko kremuko užsidėjinėt tokį antkainį, kai yra nustatyti komisiniai už darbą, tai man neskanu labai...
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2024 05 23, 08:43)
Pritariu wub.gif Niekada abejonių nekyla, kad bus visos problemos išpręstos wub.gif

Aš FB pas vieną tarpininkę net mačiau įdėta prekės foto, be nuorodos, o kaina - uždėta plius 5 dol už kremuką (susiradau pagal paveikslėlį parduotuvę ir tikrą kainą, tai tas kremukas pats kainavo 11 dol) unsure.gif
Aišku, jei kažkam tinka, perka, viskas o.k., bet ant šūduko kremuko užsidėjinėt tokį antkainį, kai yra nustatyti komisiniai už darbą, tai man neskanu labai...

Ir aš prisidėsiu prie komplimentų. Reputacijos, patikimumo - nenusipirksi. Visai tai užsidribama sąžiningu darbu.
Šita komanda nuostabi, - patikima, mandagi, greita, viskas kokybiška. Visada ir dėl dydžio patars, kitomis žiniomis nesavanaudiškai pasidalins. - Gyvuokit, merginos, klestėkite. Ačiū, kad esat. Labai <3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 gegužės 2024 - 10:15
QUOTE(rastafarinas @ 2024 05 23, 11:14)
Ir aš prisidėsiu prie komplimentų. Reputacijos, patikimumo - nenusipirksi. Visai tai užsidribama sąžiningu darbu.
Šita komanda nuostabi, - patikima, mandagi, greita, viskas kokybiška. Visada ir dėl dydžio patars, kitomis žiniomis nesavanaudiškai pasidalins. - Gyvuokit, merginos, klestėkite. Ačiū, kad esat. Labai <3

aciuks.gif

LEVIS papildoma 40% nuolaida sale
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 05 23, 09:37)

Aciu, stengiames. 4u.gif

Perku per jūsų komandą nuo 2009 m. Anksčiau dar būdavo, kad per jūsų atostogas nusipirkdavau ką nors ir per kitas tarpininkes. Dabar net nelendu į parduotuves, jei jūs nedirbate smile.gif Ačiū už ilgalaikę draugystę 4u.gif
Atsakyti
JCREW papildoma 60% nuolaida sale
Atsakyti

Sveiki,

seniai lankiausi temoje. Noriu paprašyt patarimo ir rekomendacijų dėl kuprinės pirmokei:) Dairausi į Potterybarnkids. Gal žinot, kiek sveria L dydis? S bijau, kad maža bus 128 cm mergaitei. O gal atradę ir kažką geriau nei pottery? Pasidalinkit patirtimis :wink:

Atsakyti