Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

o tai kam tokie krastutinumai? imk mus, statsitines ofisines ziurkikes, tunancias biuruose ir tik savaitgaliais islendancias i lauka biggrin.gifdziaugies saules spinduyli pagaves biggrin.gif

man tai uztenka i tas dvi paziuret ir ranka automatiskai prie spf tiesias  :D nesu as isprotejus del to spf, ir to idegio turiu daznai, bet as netikiu saules nezala. Cia dabar maciau tyrimus kad ir odos veziu siaurieciai serga daug dazniau uz pietiecius vien todel kad tipo galvoja kad saules negauna.

Atsakyti
Kraštutinumai nei į vieną pusę negerai, tikim mes ta saulės žala, tepam spf - pagal poreikį, pagal tai, kiek saulėje būnam ir tt.
Kad spf poreikis yra reklama - nusišnekėjimas kaip ir nusišnekėjimas, kad man dirbant patalpoje ir išeinant tik vakarop, reikia tris kartus veidą teptis.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 14, 10:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73148535" data-time="1715674917"><div><p>o tai kam tokie krastutinumai? imk mus, statsitines ofisines ziurkikes, tunancias biuruose ir tik savaitgaliais islendancias i lauka vartotojo įkelta nuotraukadziaugies saules spinduyli pagaves vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>man tai uztenka i tas dvi paziuret ir ranka automatiskai prie spf tiesias  biggrin.gif nesu as isprotejus del to spf, ir to idegio turiu daznai, bet as netikiu saules nezala. Cia dabar maciau tyrimus kad ir odos veziu siaurieciai serga daug dazniau uz pietiecius vien todel kad tipo galvoja kad saules negauna.</p>

ZEK, JEI TU ESI LOGISKAI MASTANTIS zmogutis, tai tu net i pliaza nuejes saugai veida, jis pakaknkamai idega vaziouojant dvyrka, vaikstant po miesta ir tt. ir siaip, visame kame yra saikas. naturalu, jog pirma karta isejes i saule pasitepi kuna stipresniu, veliau kai jau igauni spalvike pasitepi silpnesniu tuo kremu. ir velgi, jei esi nesusipykes su savim ir zinai visas pasekmes, tai neguli kaip pleksne tam pliaze nuo tada kai saule pakyla iki jos laidos ir nedarai is saves voblos. yra zmoniu visokiu. as pvz nesmerkiu ju nei vienos. ne man su ju veidu ar oda gyvent. siaip, as tik pastebejau, jog kai pradejau labai tais mandriais kremais tept, atsirado ant kuno daug strazdanu. o gal ir ne del to. nieks tau nepasakys. bet tuose visuose kremuose ir ju propagavime dar, manau, yra labai daug komercijos. o tiesa yra kazkur per viduri.
Atsakyti

Nereikia cia manes uzsipulti. As sededama prie kompo tikrai nepurskiu spf bet klausimas buvo apie tai kaip man reaplikuoti jei diena sedziu prie kompo o vakare einu i miesta ir ar uztenka rytines apsaugos. Tai atsakymas ne, neuztenka o reaplikuoti galima purskiamu spf arba stiku. Ir nera indikacijos kad reikia mazesnes apsaugos kai jau esat idegus, tai kad jus idegat jau reiskia kad nepakankamai naudojat ar saugotes nuo saules. Turiu drauge kuri turi dideles pigmentines demes tai jinai nesioja kepures, reaplikuoja ta spf tokiu kiekiu kuris jus tikrai isgasdintu bet jinai ir neidega. O jau apie saules nauda ar zala paciom sprest. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 14 gegužės 2024 - 12:37
Gal kuri pirkot ir galit pasakyti kiek + - gaunasi kaina i Lt?
https://www.finishli...amp;colorId=238
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2024 05 14, 13:18)
Gal kuri pirkot ir galit pasakyti kiek + - gaunasi kaina i Lt?
https://www.finishli...amp;colorId=238

9 dydis 750gr. Kaina buvo 41dol=galutinė 56.73eu
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 14, 11:57)
<p>Nereikia cia manes uzsipulti. As sededama prie kompo tikrai nepurskiu spf bet klausimas buvo apie tai kaip man reaplikuoti jei diena sedziu prie kompo o vakare einu i miesta ir ar uztenka rytines apsaugos. Tai atsakymas ne, neuztenka o reaplikuoti galima purskiamu spf arba stiku. Ir nera koontraindikacijos kad reikia mazesnes apsaugos kai jau esat idegus, tai kad jus idegat jau reiskia kad nepakankamai naudojat ar saugotes nuo saules. Turiu drauge kuri turi dideles pigmentines demes tai jinai nesioja kepures, reaplikuoja ta spf tokiu kiekiu kuris jus tikrai isgasdintu bet jinai ir neidega. O jau apie saules nauda ar zala paciom sprest. </p>

Nieks nepuola, mes diskutuojam. Nereikia kitą nuomonę priimt kaip puolimą. Galų gale koks skirtumas biggrin.gif gyvenam kaip norim biggrin.gif norim tepam norim ne. Dėl to vaikų tikrai bus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 14, 11:57)
<p>Nereikia cia manes uzsipulti. As sededama prie kompo tikrai nepurskiu spf bet klausimas buvo apie tai kaip man reaplikuoti jei diena sedziu prie kompo o vakare einu i miesta ir ar uztenka rytines apsaugos. Tai atsakymas ne, neuztenka o reaplikuoti galima purskiamu spf arba stiku. Ir nera koontraindikacijos kad reikia mazesnes apsaugos kai jau esat idegus, tai kad jus idegat jau reiskia kad nepakankamai naudojat ar saugotes nuo saules. Turiu drauge kuri turi dideles pigmentines demes tai jinai nesioja kepures, reaplikuoja ta spf tokiu kiekiu kuris jus tikrai isgasdintu bet jinai ir neidega. O jau apie saules nauda ar zala paciom sprest. </p>

Bazinis įdegis nėra mitas, tai ką rašo JMD iš praktikos ir moksliškai paaiškinama. Jau turint šiek tiek įdegio oda ilgiau "atlaikys" iki raudono nudegimo, nei "šviežia". Saulės UVA ir UVB šiek tiek skirtingai veikia odą, kaip kai kurie dermatologai sako A for aging, B for burning.
Nuo odos struktūros kaitos (kolageno praradimo ir pan.), tai nepasaugos, bet UVB spinduliams oda gali būti pratinama, kad nenudegtų. Aišku visai nesideginti geriau, na bet daug ką gyvenime ne tik dėl sveikatos darom, gi dažniausiai gimtadieniui torčiuką valgom, o ne salierą griaužiam biggrin.gif

kaip ir su tais korejietiškais spf, keliom dalim mažiau saugo, bet be plėvių, neatsiranda spuogai ir pan., tai geriau šiek tiek mažesnė apsauga, bet pastovi, o ne sunki, bet labai reta.
Atsakyti
Ateinu dar pagirti situ legingsu, dydi atitinka, tvirta korsetinio efekto medziaga, labai graziai atrodo, liemuo aukstas, bent man su 172cm Tall dydzio tikrai aukstesnis nei ant modelio.
Atsakyti
Į saulės temą, kokius galvos apdangalus, kad mestų šešėlį ir veidui, vežatės į atostogas?
man labiausiai tinka tos klasikinės vasarinės skrybėlės, bet labai su jomis nepatogu į lėktuvą grūstis, o į lagaminą dėti saugiai nelabai išeina (nebent kokio triuko nežinau).
su snapeliu man nelabai tinka ax.gif tokią pirkau J. Crew, bet irgi keistai atrodo, su etikete guli vis dar unsure.gif

klasikines, tai tokias turiu omeny:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 05 14, 13:43)
Į saulės temą, kokius galvos apdangalus, kad mestų šešėlį ir veidui, vežatės į atostogas?
man labiausiai tinka tos klasikinės vasarinės skrybėlės, bet labai su jomis nepatogu į lėktuvą grūstis, o į lagaminą dėti saugiai nelabai išeina (nebent kokio triuko nežinau).
su snapeliu man nelabai tinka  ax.gif tokią pirkau J. Crew, bet irgi keistai atrodo, su etikete guli vis dar  unsure.gif

klasikines, tai tokias turiu omeny:

Triukas paprastas - guldai galvos dalimi zemyn i is daiktu suformuota iduba, i vidu irgi prideti kazko minksto, kad uzpildytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 gegužės 2024 - 12:55
YOOX truksta vienos prekes iki uzsakymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 gegužės 2024 - 14:20