Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 13, 18:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73148438" data-time="1715610138"><div><p>Man tas pats klausimas. Kaip tada po trečio sluoksnio pudros atrodyt (nes aš naudoju pudrą su spf dažniausiai, o ne kremą).</p></div></blockquote><p>Galima naudot arba purskiama arba spf sticka. Bet reik testuot kuris nes nesugadins makiazo. Bet siaip jei atvirai tai spf apsaugos nuo pudros neuztenka, nes tu tiesiog tiek kiek reikia jos neuztepi. Bet jei neturi pigmentiniu demiu ir zinai visa diena plius minus buni darbe tai gal ir nereik pergyvent.</p>

Tai aišku, kad darbe arba pavėsyje smile.gif Vasarą visada turiu strazdanų ant nosies, bet man jos netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2024 05 13, 17:14)
Vistiek man sunkiai suprantama. Vakarop ant veido nevalyto vis tept kremą? O ką daro tos, kurios pudrą dar naudoja.
Prie jūros tai suprantu, tepi tepi, grįžus iškart valau. O miesto sąlygom kažkaip keistai man  smile.gif

Esu uzklausus kazkada Douglas vyr konsultantes apie tai, gavau atsakyma, kad jei labai neprakaituoju, uztenka man pagrindo su spf, jei tarkim pudra neturi.
Ir dar - viskas kas susije su spf nuprausia tik aliejiniai prausikliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 13 gegužės 2024 - 19:23

Esu uzklausus kazkada Douglas vyr konsultantes apie tai, gavau atsakyma, kad jei labai neprakaituoju, uztenka man pagrindo su spf, jei tarkim pudra neturi. Ir dar - viskas kas susije su spf nuprausia tik aliejiniai prausikliai
Nesamone sneka ta konsultante. Yra toks dermatologas instagrame dermangelo tai niekada nepamirsiu kaip jis tepe ant saves kazkokio tai kremo su spalva ir spf tiek kiek reikia kad apsaugos uztektu, tai zmogus atrode kaip vaiduoklis 😀 vasara, is tikruju jau nuo balandzio gal pradejau, as visada tepu spf 50, nesvarbu pudra, bb ar ka as ten naudoju. Tiesiog noriu turet grazia oda nes saule sendina ir nera jokios prasmes eiti pas kosmetologes, darytis brangias proceduras, pirkti brangiausius kremus jei tiesiog nenaudojat spf. Viskas realiai nueina i uzpakali. Zinau kad ateis kazkas ir sakys, gyvenime jokio spf nenaudojau o turi baby oda. Tai tikiu kad yra tokiu stebuklu taciau ne kokiem 99 proc moteru ypac jei naudojat rugstis, retinolius ir pan. O reaplikuoju visada stikais arba purskiamu. Bet siaip as mazai tu visu pudru naudoju vasara.     Beje idedu is dermangelo paziuret jei atsidarys [url="https://www.instagram.com/reel/C3YoDvgLp_Q/?igsh=aHh5Y3F3bzk0Y2pp"]https://www.instagram.com/reel/C3YoDvgLp_Q/?igsh=aHh5Y3F3bzk0Y2pp[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 13 gegužės 2024 - 20:05
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.factory.jcrew.com - 60% ir 30%
www.bananarepublic.factory.com - 40%
www.victoriassecret.com
www.guessfactory.com - 20%
www.nyandcompany.com
www.urbanoutfitters.com
www.saksoff5th.com - 25%
www.shop.samsonite.com
www.bearpaw.com - 15%
www.usa.tommy.com
www.nordstromrack.com
www.neimanmarcus.com
www.marshalls.com
www.bellabarnet.com
www.ellesilk.com
www.ashford.com
www.calvinklein.us - 20%
www.us.boohoo.com
www.snipesusa.com
www.costco.com
www.32degrees.com
www.jomashop.com
www.landsend.com
www.macys.com
www.target.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.belk.com
www.yoox.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.disneystore.com
www.childrensplace.com - 25%
www.gymboree.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 35%
www.yesstyle.com - 15%
www.kikocosmetics.com
www.tanforless.com - 30%
www.us.pureclinica.com - 20%
www.atopalm.com
www.fragrancenet.com - 37%
www.walgreens.com - 15%
www.drmtlgy.com - 20%
www.yslbeauty.com - 20%
www.decortecosmetics.com
www.rhodeskin.com
www.skinstore.com
www.misshaus.com
www.glossier.com
www.ybskin.com
Atsakyti
Gal kas turit Swarovski apyrankę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 13, 19:38)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tiffany" data-cid="73148449"> Esu uzklausus kazkada Douglas vyr konsultantes apie tai, gavau atsakyma, kad jei labai neprakaituoju, uztenka man pagrindo su spf, jei tarkim pudra neturi. Ir dar - viskas kas susije su spf nuprausia tik aliejiniai prausikliai</blockquote> Nesamone sneka ta konsultante. Yra toks dermatologas instagrame dermangelo tai niekada nepamirsiu kaip jis tepe ant saves kazkokio tai kremo su spalva ir spf tiek kiek reikia kad apsaugos uztektu, tai zmogus atrode kaip vaiduoklis 😀 vasara, is tikruju jau nuo balandzio gal pradejau, as visada tepu spf 50, nesvarbu pudra, bb ar ka as ten naudoju. Tiesiog noriu turet grazia oda nes saule sendina ir nera jokios prasmes eiti pas kosmetologes, darytis brangias proceduras, pirkti brangiausius kremus jei tiesiog nenaudojat spf. Viskas realiai nueina i uzpakali. Zinau kad ateis kazkas ir sakys, gyvenime jokio spf nenaudojau o turi baby oda. Tai tikiu kad yra tokiu stebuklu taciau ne kokiem 99 proc moteru ypac jei naudojat rugstis, retinolius ir pan. O reaplikuoju visada stikais arba purskiamu. Bet siaip as mazai tu visu pudru naudoju vasara.     Beje idedu is dermangelo paziuret jei atsidarys https://www.instagra...Hh5Y3F3bzk0Y2pp

Niekada nenaudojau, man nepatinka plėvė ant veido. Išverčia spuogais. Spf naudoju tik pliaže. Viskas gerai.
Atsakyti
www.nordstromrack.com labai mazai truksta iki nemokamo siuntimo, kvieciame jungtis 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas. Kreipiuosi į merginas iš pajūrio. Gal žinot “meistrą į namus” smulkiems darbams atlikti Palangoje ar iš aplink? Už atvykimą sumokėsiu. Labai labai reikia  :4u:​ 

Atsakyti
Balandžio 26 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2024 05 14, 07:44)
Balandžio 26 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

Valio! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2024 05 14, 06:44)

Sakyčiau baigtos net nepradėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2024 05 14, 06:44)

Puiku 4u.gif Bet taip ir nesulaukiau pataisytos sąskaitos, kur nepritaikyta papildoma nuolaida ax.gif
Atsakyti