BANANA REPUBLIC FACTORY papildoma 40% nuolaida krepsy ne clearance prekems
Mums kosmetelogė rekomenduoja valyti veidą kas mėnesį. Ir rekomendavo: PHFORMULA E.X.F.O. cleanse valiklis, phformula e.x.f.o. recovery cream, ACMED, kremas su 20 % azelaino rūgštimi
prausiklis labai geras, as pati naudoju. Taciau su ACMED, ji reikia vartoti 3 menesius ir tada daryti bent menesio pertrauka. Tikiuosi ta pasake kosmetologe.
Merginos, priminkit, kažkada buvo kalbėta, pasidalinta info, bet neišsisaugojau... 🙈
Kur Kaune atnaujina/"renovuoja" batus, rankinukus?
🌺
Sveiki,Jūsų čia daug.Pasiūlhkit prašau liniją jaunai 16..panelei, kurią kamuoja spuogeliai ir užsikimšusios poros ir inkštirai.
Reikia Prausiklis, kremo,spf50.Ačiū labai iš anksto Paskimečiau tarp gausybės pasiūlos,rekomenduotinos kosmetologės nepadeda.
o gal verta nueiti pas dermatologe ir padelios? As einu vln pas Gruselionyte, pagaliau neturiu nei dermatitu nei aknes, nuostabi jauna gydytoja.
<div>
<p>Pasakykit man dėl kremų su SPF, ne deginimuisi kurie skirti. Jei įdėtas tarkim SPF50, tai jį ryte užsitepus galios tas iki vakaro, kol grįšiu iš darbo ir eisiu vakare pasivaikščiot?
</p>
</div>
</blockquote>
<p>nea, reikia reaplikuoti.</p>
Vistiek man sunkiai suprantama. Vakarop ant veido nevalyto vis tept kremą? O ką daro tos, kurios pudrą dar naudoja.
Prie jūros tai suprantu, tepi tepi, grįžus iškart valau. O miesto sąlygom kažkaip keistai man
Prie jūros tai suprantu, tepi tepi, grįžus iškart valau. O miesto sąlygom kažkaip keistai man
Man tas pats klausimas. Kaip tada po trečio sluoksnio pudros atrodyt (nes aš naudoju pudrą su spf dažniausiai, o ne kremą).
Matau, Rudaplauke jau parase jums patikslinima.
Man tas pats klausimas. Kaip tada po trečio sluoksnio pudros atrodyt (nes aš naudoju pudrą su spf dažniausiai, o ne kremą).
Galima naudot arba purskiama arba spf sticka. Bet reik testuot kuris nes nesugadins makiazo. Bet siaip jei atvirai tai spf apsaugos nuo pudros neuztenka, nes tu tiesiog tiek kiek reikia jos neuztepi. Bet jei neturi pigmentiniu demiu ir zinai visa diena plius minus buni darbe tai gal ir nereik pergyvent.