Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Per mergaites pirkti , Nauji NB kedai, dydis 10, 44 Eur, 28 cm vidpadis, vibram neslystantis padas. 75 Eur, siunčiu. Pirkti kaip moteriški, labai lengvi, tačiau ant etikėtės rašo jog dydis vyriškas - atitinka 44 dydį. https://www.marshall...7597 1859572937

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 06 gegužės 2024 - 20:02
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.victoriassecret.com
www.nyandcompany.com
www.us.puma.com
www.urbanoutfitters.com
www.saksoff5th.com
www.shop.samsonite.com
www.bearpaw.com - 15%
www.saksfifthavenue.com
www.anntaylor.com
www.talbots.com
www.landsend.com - 40%
www.usa.tommy.com
www.nordstromrack.com
www.neimanmarcus.com
www.gapfactory.com
www.ellesilk.com
www.adidas.com
www.ae.com
www.us.boohoo.com
www.snipesusa.com
www.costco.com
www.32degrees.com
www.marshalls.com
www.desigual.com
wwwjomashop.com
www.armani.com
www.target.com
www.tjmaxx.com
www.uniqlo.com
www.kohls.com
www.belk.com
www.yoox.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.disneystore.com
www.childrensplace.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 35%
www.vitacost.com - 12%
www.yesstyle.com - 15%
www.kikocosmetics.com
www.tanforless.com - 30%
www.us.pureclinica.com - 20%
www.atopalm.com - 20%
www.fragrancenet.com - 37%
www.walgreens.com - 15%
www.puritan.com - 20%
www.drmtlgy.com - 20%
www.atopalm.com - 20%
www.skinstore.com
www.misshaus.com
www.glossier.com
www.ybskin.com
Atsakyti
[quote=tikinga,2024 05 06, 18:00]
Kuriuos? :bigsmile:
[/quote]
quote=tikinga,2024 05 06, 18:00]
Kuriuos? :bigsmile:
[/quote]
Šitie: :) https://oldnavy.gap....dp-page-content pilkus tokius ėmiau
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 05 05, 19:28)
ta medžiaga birkoflor yr šlykšti sintetika, prakaituoja kojos net atvirose tapkėse, ir dar linkusi skilinėti.

Priklauso nuo modelio. Arizona neimanoma nesiot buvo, bet va Gizeles tai 3 m atitarnavo. Dabar nebeperku ne odiniu. Pernai verstos odos pirkau bet koks velnias nese placiai pedai nusipirkt, nors mano nesiaura, tai sodyboj sueis, platokos. Perkant reikia atkreipt demesi placiai ar siaurai pedai. Skirtingu spalvu pedutes ant pado identifikuoja ploti. Siam sezonui baltas arizona 1774 pirkau 🥰 labai nais 🤍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 06 gegužės 2024 - 21:43

Turim laisvus L dydi, $14.99 Boys Boxer Briefs
Atsakyti

OLD NAVY sporto rubai su 50%, raudonos kainos galutines

Gal kuri turit aukštu liemeniu sporto timpas iš ON? Kaip jos, nepersišviečia, tvirtos? Gražių ryškių spalvų yra, tai gundausi :)

Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2024 05 07, 06:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="73147052" data-time="1715002029"><div><p><span>OLD NAVY <a data-ipb='nomediaparse' href='https://oldnavy.gap.com/browse/category.do?cid=5508&tid=onem003325&EV=OMNNAVPRICECTRL6AMCPATHTJOB389023_WMNONLILPNCICN05062024&CD=ONNCNL_OIN&DI=49659927'>sporto rubai</a> su 50%, raudonos kainos galutines</span></p></div></blockquote><p>Gal kuri turit aukštu liemeniu sporto timpas iš ON? Kaip jos, nepersišviečia, tvirtos? Gražių ryškių spalvų yra, tai gundausi smile.gif</p>

Turiu nemažai jų - nepersišviečia. Jos mano mylimiausios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2024 05 06, 21:42)
Priklauso nuo modelio. Arizona neimanoma nesiot buvo, bet va  Gizeles tai 3 m atitarnavo. Dabar nebeperku ne odiniu. Pernai verstos odos pirkau bet koks velnias nese placiai pedai nusipirkt, nors mano nesiaura, tai sodyboj sueis, platokos. Perkant reikia atkreipt demesi placiai ar siaurai pedai. Skirtingu spalvu pedutes ant pado identifikuoja ploti. Siam sezonui baltas arizona 1774 pirkau 🥰 labai nais 🤍

Turiu vienus odinius, bet mano gal pėda kokia kreiva šleiva, nes dėl tų išraižymų ant vidinio pado, einant kiekvienam žingsny "bezda" pėdos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 07 gegužės 2024 - 06:58

Turiu nemažai jų - nepersišviečia. Jos mano mylimiausios smile.gif

Dydį pagal lentelę rinktis, atitinka? Pagal lentelę man M reikėtų. Bet kai kurios prekės kiek išskaičiau būna didintos kažkiek. Gal pasidalinsit kaip Jums? :) 

Atsakyti

Tiesa, ON pildo išpardavimo prekes? Galvoju ar verta norimos spalvos timpų laukt kol papildys ar ne. Nes išpardavimas tai tik vieną dieną dar sporto prekių.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(loony_key @ 2024 05 07, 07:47)
Gal kuri turit aukštu liemeniu sporto timpas iš ON? Kaip jos, nepersišviečia, tvirtos? Gražių ryškių spalvų yra, tai gundausi smile.gif

Turi kruva, labai geros, gerai skalbiasi.

QUOTE(loony_key @ 2024 05 07, 08:15)
Dydį pagal lentelę rinktis, atitinka? Pagal lentelę man M reikėtų. Bet kai kurios prekės kiek išskaičiau būna didintos kažkiek. Gal pasidalinsit kaip Jums? smile.gif 

Sitos man didintos pasirode, imu S, nors tureciau imti M. Sitos atitiko dydi.

QUOTE(loony_key @ 2024 05 07, 08:20)
<p>Tiesa, ON pildo išpardavimo prekes? Galvoju ar verta norimos spalvos timpų laukt kol papildys ar ne. Nes išpardavimas tai tik vieną dieną dar sporto prekių.</p>

Pildo.
Atsakyti

Priklauso nuo modelio. Arizona neimanoma nesiot buvo, bet va Gizeles tai 3 m atitarnavo. Dabar nebeperku ne odiniu. Pernai verstos odos pirkau bet koks velnias nese placiai pedai nusipirkt, nors mano nesiaura, tai sodyboj sueis, platokos. Perkant reikia atkreipt demesi placiai ar siaurai pedai. Skirtingu spalvu pedutes ant pado identifikuoja ploti. Siam sezonui baltas arizona 1774 pirkau 🥰 labai nais 🤍

O as boston nusipirkau, nerealios tapkes🥰

Atsakyti

Gal kuri turit aukštu liemeniu sporto timpas iš ON? Kaip jos, nepersišviečia, tvirtos? Gražių ryškių spalvų yra, tai gundausi :)

As turiu tai powersoft, jos nera labai tvirtos, nepastebejau kad persisveistu nors dirbu stangom bet kaip uz tokias kainas tai labai viskas gerai su tom aprangom.

Atsakyti