Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 03, 13:13)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73146769" data-time="1714733265">
<div>
<p>O anos gydytojos konsultacija e sveikatoj surašyta normaliai? Klausiu todėl, kad privačiose atliktos konsultacijos neretai lieka neaprašytos normaliai, ir jomis neįmanoma pasinaudot.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Normaliai aprasyta, Santarose net netikrino, pasake kad netinka kitos klinikos siuntimas ir viskas. Kaune patikrino, sake viskas gerai.</p>
<p>O juokingiausia kad jinai iseina is privacios ir po menesio prades dirbti Santariskese. Tai jos siuntimas is Kardiolitos netiko bet jei buciau dar pakartotinai Santariskem susimokejus uz konsultacija, jau butu tikes. </p>

jei netingi, parasyk uzklausa i SAM, kokia yra reali tvarka. Turesi atsakyma- turesi argumenta.
Atsakyti

Normaliai aprasyta, Santarose net netikrino, pasake kad netinka kitos klinikos siuntimas ir viskas. Kaune patikrino, sake viskas gerai.

O juokingiausia kad jinai iseina is privacios ir po menesio prades dirbti Santariskese. Tai jos siuntimas is Kardiolitos netiko bet jei buciau dar pakartotinai Santariskem susimokejus uz konsultacija, jau butu tikes. 

Buvau tokioj situacijoj, kai mamą vežiau pas hematologą. Privačios klinikos hematologas išrašė afarezę, kurią galėjai gauti tik mokamai. Jei nemokamai, registruotis į eilę pas valstybinį hematologą, kad jis išrašytų nemokamą procedūrą. Mūsų sveikatos apsaugos sistemoj nėra paprasta susigaudyti. Todėl papildomas sveikatos draudimas - didžiulė paspirtis.

Atsakyti

Buvau tokioj situacijoj, kai mamą vežiau pas hematologą. Privačios klinikos hematologas išrašė afarezę, kurią galėjai gauti tik mokamai. Jei nemokamai, registruotis į eilę pas valstybinį hematologą, kad jis išrašytų nemokamą procedūrą. Mūsų sveikatos apsaugos sistemoj nėra paprasta susigaudyti. Todėl papildomas sveikatos draudimas - didžiulė paspirtis.

As turiu bet metai is metu jie man nesutinko kompensuoti sitos proceduros nes tipo zinai profilaktika, nera jokiu indikaciju kad jis piktybinis ir pan. bent jau pagal surasytus kodus. Bet pabandziau dar karta, surinkau visus israsus is eiles metai is metu , ziuresiu gal pagaliau pramusiu ir galesiu issoperuoti privaciai. Jei ka issioperuosiu Kaune ir jei netingesiu, parasysiu i SAM. Aciu visom!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 03 gegužės 2024 - 14:14
VIORI papildoma 50% nuolaida
Atsakyti
kad reikia ne į Santariškes skambinti, o į Nacionalinį vėžio institutą (+370 5 278 6711) - tai dvi skirtingos įstaigos.
Mano nuosavas vyras pas dermatologą pateko per 1,5av. nuo siuntimo gavimo ir buvo išoperuotas dar po mėn. (galima buvo ir anksčiau, bet jam laikas dėl darbo netiko)
Atsakyti

kad reikia ne į Santariškes skambinti, o į Nacionalinį vėžio institutą (+370 5 278 6711) - tai dvi skirtingos įstaigos. Mano nuosavas vyras pas dermatologą pateko per 1,5av. nuo siuntimo gavimo ir buvo išoperuotas dar po mėn. (galima buvo ir anksčiau, bet jam laikas dėl darbo netiko)
Visu pirma dermatologui siuntimas nera reikalingas jeigu ka. Visu antra as skambinau i ta dermavenerologini ir pasake kad si menesi talonu jau nera ir skambinti birzeli. Skambinau ir i ta zalia koridoriu, sako ponia jus ne ten kreipiates ir dave ta telefona. As turiu siuntima pas chirurga bet jie manes neregistruoja pas chriruga nes aiskina kad tas siuntimas kuri turiu yra negaliojantis. Nezinau kada jus ka daretes, bet as neprisigalvoju. O kiek dermatologe minejo tai santariskese eile prieisiu operacijai per 8 menesius. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 03 gegužės 2024 - 18:39
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 03, 19:31)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Loram" data-cid="73146848" data-time="<a href="> kad reikia ne į Santariškes skambinti, o į Nacionalinį vėžio institutą (<a>+370 5 278 6711</a>) - tai dvi skirtingos įstaigos. Mano nuosavas vyras pas dermatologą pateko per 1,5av. nuo siuntimo gavimo ir buvo išoperuotas dar po mėn. (galima buvo ir anksčiau, bet jam laikas dėl darbo netiko)</blockquote> Visu pirma dermatologui siuntimas nera reikalingas jeigu ka. Visu antra as skambinau i ta dermavenerologini ir pasake kad si menesi talonu jau nera ir skambinti birzeli. Skambinau ir i ta zalia koridoriu, sako ponia jus ne ten kreipiates ir dave ta telefona. As turiu siuntima pas chirurga bet jie manes neregistruoja pas chriruga nes aiskina kad tas siuntimas kuri turiu yra negaliojantis. Nezinau kada jus ka daretes, bet as neprisigalvoju. O kiek dermatologe minejo tai santariskese eile prieisiu operacijai per 8 menesius. 

tai siuntimas neteisingas, nes i zaliaji koridorių galima patekti tik su įt. onko diagnoze, o siuntimas chirurgui yra dėl tiesiog paprasto apgamo, nes melanomų jie neturi teisės operuoti.
Jei reikia chirurgo tiesiog išpjaut apgamą - tai bet kurios ligoninės dienos stacionaras tai daro - pvz. VMKL II dienos chirurgijos sk. (registruotis pas chirurgą konsultacijai - pagal esveikatą anksčiausias laikas antradienį)
Atsakyti

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 03, 19:31)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Loram" data-cid="73146848" data-time="<a href="> kad reikia ne į Santariškes skambinti, o į Nacionalinį vėžio institutą (<a>+370 5 278 6711</a>) - tai dvi skirtingos įstaigos. Mano nuosavas vyras pas dermatologą pateko per 1,5av. nuo siuntimo gavimo ir buvo išoperuotas dar po mėn. (galima buvo ir anksčiau, bet jam laikas dėl darbo netiko)</blockquote> Visu pirma dermatologui siuntimas nera reikalingas jeigu ka. Visu antra as skambinau i ta dermavenerologini ir pasake kad si menesi talonu jau nera ir skambinti birzeli. Skambinau ir i ta zalia koridoriu, sako ponia jus ne ten kreipiates ir dave ta telefona. As turiu siuntima pas chirurga bet jie manes neregistruoja pas chriruga nes aiskina kad tas siuntimas kuri turiu yra negaliojantis. Nezinau kada jus ka daretes, bet as neprisigalvoju. O kiek dermatologe minejo tai santariskese eile prieisiu operacijai per 8 menesius. 

tai siuntimas neteisingas, nes i zaliaji koridorių galima patekti tik su įt. onko diagnoze, o siuntimas chirurgui yra dėl tiesiog paprasto apgamo, nes melanomų jie neturi teisės operuoti.
Jei reikia chirurgo tiesiog išpjaut apgamą - tai bet kurios ligoninės dienos stacionaras tai daro - pvz. VMKL II dienos chirurgijos sk. (registruotis pas chirurgą konsultacijai - pagal esveikatą anksčiausias laikas antradienį)

Keicia spalva ir reikia operuoti su biopcija. Aciu, paskambinsiu pirmadieni paklaust. 

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Gal kas galite rekomenduoti gera vaiku psichiatra Vilniuje, labai reikia🥺
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2024 05 03, 10:20)
Ačiū, merginos, kad pasidalinote patirtimi.  4u.gif Bandysiu ir aš skalbti.  smile.gif  Pas mane navy ir fushia spalvos, dar nesugalvojau kokia skalbimo priemonę naudoti, kad nebluktų.

As skalbiu Perwoliu, fushia turiu ir as , bet dar neskalbiau smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras 4u.gif

Gal kas galite rekomenduoti gera vaiku psichiatra Vilniuje, labai reikia🥺

As negaliu parekomenduot vaiku psichologo bet esu ejusi i sita klinika, man patiko, pagelbejo 

https://asklinika.lt/

Pabandykit gal paskaitinet apie psichiatrus kurie konsultuoja vaikus…

Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.bananarepublic.factory.com - Style Cash
www.us.puma.com
www.urbanoutfitters.com
www.saksoff5th.com
www.shop.samsonite.com
www.bearpaw.com - 15%