Kaip rankoves prie pečių išlyginat?
Kaip rankoves prie pečių išlyginat?
Pamušalas nesusisuko?
Su garų ligintuvu😊
Pakomentuokite plačiau dėl garų lygintuvo. Verta turėti dėl ko? Atstoja tradicinį? Ir jei pirkti, tai kokio gamintojo?
Nu ne, tik gręžimo nedėkit, nes labai susiglamžys. Geras oras , ant pakabos ir į balkoną. Ir neperdžiovinkit.😉
Noriu paklausti, jūs tuos J.Crew švarkus Linen-blend arba Linen-cotton skalbiate ar nešate į valyklą?
https://factory.jcre...amp;display=all
aš tai viską pati skalbiu, išskyrus odines kelnes ir paltus. Net tą BB baltą ilgą striuką skalbiau, niekas man nesukrito, atitinkamą programą nustatau, atitinkama skalbimo priemonę. Ir džiovinu ne džiovyklėje.
Ačiū, merginos, kad pasidalinote patirtimi. Bandysiu ir aš skalbti. Pas mane navy ir fushia spalvos, dar nesugalvojau kokia skalbimo priemonę naudoti, kad nebluktų.
nera jokio Zalio koridorio. Aplamai dvesk, lauk kol bus piktybinis, tada gal tu kazkam busi idomus. Tiek susinervinau. Vakar sumokejau uz konsultacija 100 eur, siandien skambinu i Santaras, apie jokias nemokamas paslaugas net kalbos nera, siunte skambint mokamai nes visos dermatologu paslaugos mokamas pasake. Paskambinau, reikia konsultacijos, o as turiu siuntima, man nereikia konsultacijos as jai aiskinu. Tipo kitaip nepriima. Netinka, operuokis kur konsultavausi uz 600 eur.
Bet drauge pasake kur Kaune operuoja su siuntimu nemokamai, paskambinau, nereikejo jokiu konsultaciju, uzrase pas chirurga. Gal ir Vilniuj kazkur yra bet as nezinau kur, man nepavyko susizinoti.
Mano patirtis ne su dermatologu. Registravausi Santaros klinikose mokamai konsultacijai pas operuojančią gydytoją. Susimokėjau už konsultaciją, gydytoja paskyrė operaciją nemokamą. Viskas vyko sklandžiai.
Mano patirtis ne su dermatologu. Registravausi Santaros klinikose mokamai konsultacijai pas operuojančią gydytoją. Susimokėjau už konsultaciją, gydytoja paskyrė operaciją nemokamą. Viskas vyko sklandžiai.
Tai taip, bet as jau buvau pas dermatologa, jau susimokejau, kodel as negaliu iskart buti uzregistruota pas chirurga, kas cia per diskriminacija kad tinka tik tos istaigos parasytas siuntimas. As jau viena karta susimokejau, tai kiek dar kartu turesiu moket? Kas cia per tvarka, pasakyt ne mano problemos, tipo turejai pinigu konsultacijai, atrask ir operacijai.
<p>Mano patirtis ne su dermatologu. Registravausi Santaros klinikose mokamai konsultacijai pas operuojančią gydytoją. Susimokėjau už konsultaciją, gydytoja paskyrė operaciją nemokamą. Viskas vyko sklandžiai.</p></div></blockquote><p>Tai taip, bet as jau buvau pas dermatologa, jau susimokejau, kodel as negaliu iskart buti uzregistruota pas chirurga, kas cia per diskriminacija kad tinka tik tos istaigos parasytas siuntimas. As jau viena karta susimokejau, tai kiek dar kartu turesiu moket? Kas cia per tvarka, pasakyt ne mano problemos, tipo turejai pinigu konsultacijai, atrask ir operacijai. </p>
O anos gydytojos konsultacija e sveikatoj surašyta normaliai? Klausiu todėl, kad privačiose atliktos konsultacijos neretai lieka neaprašytos normaliai, ir jomis neįmanoma pasinaudot.
O anos gydytojos konsultacija e sveikatoj surašyta normaliai? Klausiu todėl, kad privačiose atliktos konsultacijos neretai lieka neaprašytos normaliai, ir jomis neįmanoma pasinaudot.
Normaliai aprasyta, Santarose net netikrino, pasake kad netinka kitos klinikos siuntimas ir viskas. Kaune patikrino, sake viskas gerai.
O juokingiausia kad jinai iseina is privacios ir po menesio prades dirbti Santariskese. Tai jos siuntimas is Kardiolitos netiko bet jei buciau dar pakartotinai Santariskem susimokejus uz konsultacija, jau butu tikes.