Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2024 05 02, 08:24)
Krepsy jau kaina su visom nuolaidom.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 02 gegužės 2024 - 12:37
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 05 02, 12:24)
Man reikia tvirto, nes dukrai, o jai krenta ir krenta. Ne visi vienodai apsaugo. Reiks su dviguba apsauga.

tada reik pencinyko dekliuko- knygutes, kaip pas mane biggrin.gif nes tie bjaurybes krenta ant ekrano, kaip sumustiniai desra i apacia biggrin.gif
Atsakyti

tada reik pencinyko dekliuko- knygutes, kaip pas mane biggrin.gifnes tie bjaurybes krenta ant ekrano, kaip sumustiniai desra i apacia biggrin.gif

Geri dekliukai apsaugo nuo kritimo ant ekrano. Man kiek krisdavo, visiskai niekas neskilo, nesu pleveles turejus ne ant vieno savo telefono bet ne ali expresinius dekliukus reikia pirkti. Jie turi sonines apsaugas. 

Aisku nuo ko neapsaugos joks dekliukas ir tiketina ta jusu knygute jei atsitiks kaip man sri lankoj, kada praktiskai papuoliau tuk tukui po ratais, telefonos skriejo gal 5 metrus is ranku nes ejom su navigacija ir nusileido ant akmens, suluzo net dekliukas ir aisku nuo akmens atsirado idauza ekrane. Dar pasiseke kad nepervaziavo abieju nes mazai truko. Bet ir tai duzo pakankamai tvarkingai, dar po siai dienai naudoju neprisiruosiu pasikeist😀

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 05 02, 13:10)
tada reik pencinyko dekliuko- knygutes, kaip pas mane  biggrin.gif nes tie bjaurybes krenta ant ekrano, kaip sumustiniai desra i apacia  biggrin.gif

pries 4 metus nupirkau vaikui nauja telefona ir dekliuka is mobilfox. jauciu bernam tie deklai iki fienios, nes niekad neprase keisti. ten uzsakem su visom apsaugom, net jei krenta ant ekrano, jis nesuduzta, nes yra tie isgaubimai ir ekranas neprisiliecia. tfu tfu tfu, kiek kartu krito, nieko nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 05 02, 14:26)
pries 4 metus nupirkau vaikui nauja telefona ir dekliuka is mobilfox. jauciu bernam tie deklai iki fienios, nes niekad neprase keisti. ten uzsakem su visom apsaugom, net jei krenta ant ekrano, jis nesuduzta, nes yra tie isgaubimai ir ekranas neprisiliecia. tfu tfu tfu, kiek kartu krito, nieko nenutiko.

a jaigu akminai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 05 02, 15:32)
a jaigu akminai?  unsure.gif

vaiko telefas neduzo, nors skrido asfaltu belekiek
Atsakyti
Kada tie pavasariniai seilai? Mano paauglys plikas basas.
Atsakyti

vaiko telefas neduzo, nors skrido asfaltu belekiek

Pasiseke o mano duzo nes nusileido grynai ant akmenuko ir liko idauza, kitus 199 kartus neduzo. Bet tada ir deklas suluzo.

Atsakyti

Gal kas galetu patarti kur kreiptis dar be sanatriskiu, reikalingas apgamo salinimas chirurginiu budu su histologiniu istyrimu? Nes ten pastate i laukianciuju sarasa o pagal dermatologes veido israiska patikrinus apgama supratau kad 8 menesiu gal geriau nelaukt. Turiu siuntima, privaciai eit negaliu sau leisti siuo metu nes nesenai pradejau dantu implantacija, nepatempsiu. Procedura iki 500 eur su istyrimu kainuoja. Tinka ir Klaipedoj.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 02 gegužės 2024 - 17:27
Kur skutimosi peiliukus perkate 4u.gif ?Prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2024 04 30, 23:03)
DIADERMINE  - gal kas žinote ką nors ar išbandę šią kosmetiką ? 4u.gif
Pas mus kremai labai pigūs , kažkokiam prancūzų psl. skaičiau , kad nebloga sudėtis  unsure.gif
https://www.1a.lt/pa...Diadermine lift
užsieny brangiau  blink.gif
https://www.pharmaho...st_type=product

man kažkaip atrodo , kad pigus kremas negali būti geras biggrin.gif

ir aš taip manau
nors kokių plaukų šampūnų būna gerų ir pigių
bet kremai man tik iš Cremės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 05 02, 17:25)
<p>Gal kas galetu patarti kur kreiptis dar be sanatriskiu, reikalingas apgamo salinimas chirurginiu budu su histologiniu istyrimu? Nes ten pastate i laukianciuju sarasa o pagal dermatologes veido israiska patikrinus apgama supratau kad 8 menesiu gal geriau nelaukt. Turiu siuntima, privaciai eit negaliu sau leisti siuo metu nes nesenai pradejau dantu implantacija, nepatempsiu. Procedura iki 500 eur su istyrimu kainuoja. Tinka ir Klaipedoj.</p>

Privačiose paklausinėk, jei turi sutartį su teritorinėm ligonių kasom, su siuntimu būna nemokamai arba nedaug.
Atsakyti