tada reik pencinyko dekliuko- knygutes, kaip pas mane nes tie bjaurybes krenta ant ekrano, kaip sumustiniai desra i apacia
tada reik pencinyko dekliuko- knygutes, kaip pas mane nes tie bjaurybes krenta ant ekrano, kaip sumustiniai desra i apacia
Geri dekliukai apsaugo nuo kritimo ant ekrano. Man kiek krisdavo, visiskai niekas neskilo, nesu pleveles turejus ne ant vieno savo telefono bet ne ali expresinius dekliukus reikia pirkti. Jie turi sonines apsaugas.
Aisku nuo ko neapsaugos joks dekliukas ir tiketina ta jusu knygute jei atsitiks kaip man sri lankoj, kada praktiskai papuoliau tuk tukui po ratais, telefonos skriejo gal 5 metrus is ranku nes ejom su navigacija ir nusileido ant akmens, suluzo net dekliukas ir aisku nuo akmens atsirado idauza ekrane. Dar pasiseke kad nepervaziavo abieju nes mazai truko. Bet ir tai duzo pakankamai tvarkingai, dar po siai dienai naudoju neprisiruosiu pasikeist😀
pries 4 metus nupirkau vaikui nauja telefona ir dekliuka is mobilfox. jauciu bernam tie deklai iki fienios, nes niekad neprase keisti. ten uzsakem su visom apsaugom, net jei krenta ant ekrano, jis nesuduzta, nes yra tie isgaubimai ir ekranas neprisiliecia. tfu tfu tfu, kiek kartu krito, nieko nenutiko.
a jaigu akminai?
vaiko telefas neduzo, nors skrido asfaltu belekiek
Gal kas galetu patarti kur kreiptis dar be sanatriskiu, reikalingas apgamo salinimas chirurginiu budu su histologiniu istyrimu? Nes ten pastate i laukianciuju sarasa o pagal dermatologes veido israiska patikrinus apgama supratau kad 8 menesiu gal geriau nelaukt. Turiu siuntima, privaciai eit negaliu sau leisti siuo metu nes nesenai pradejau dantu implantacija, nepatempsiu. Procedura iki 500 eur su istyrimu kainuoja. Tinka ir Klaipedoj.
Pas mus kremai labai pigūs , kažkokiam prancūzų psl. skaičiau , kad nebloga sudėtis
https://www.1a.lt/pa...Diadermine lift
užsieny brangiau
https://www.pharmaho...st_type=product
man kažkaip atrodo , kad pigus kremas negali būti geras
ir aš taip manau
nors kokių plaukų šampūnų būna gerų ir pigių
bet kremai man tik iš Cremės
Privačiose paklausinėk, jei turi sutartį su teritorinėm ligonių kasom, su siuntimu būna nemokamai arba nedaug.