Merginos, ar yra geras galanterijos meistras Vilniuje?
QUOTE(eglekuku @ 2024 04 26, 08:19)
Merginos, ar yra geras galanterijos meistras Vilniuje?
Dobužinskio g. prie Čiurlionio mokyklos https://www.1551.lt/...o-imone-189218/
TOMMY HILFIGER papildoma 25% nuolaida, nedaug truksta iki free ship
TJMAXX nedaug truksta iki free ship
TJMAXX nedaug truksta iki free ship
QUOTE(Evameda1 @ 2024 04 18, 10:07)
Sveikos gal kuri galėtų pakomentuoti DSQUARED2 džinsų dydžius? Turiu suknelę, porą sijonų, tai šiek tiek mažinti pasirodė, dabar galvoju kažin kaip su džinsais?
Senas postas ir neziurejau ar kas atsake, bet kiek turiu visi skirtingi. Kazkoks nesusipratimas su jais. Arba labai mazinti, arba didinti.. Kad atitiktų dydį nepasitaike.
QUOTE(spygliz @ 2024 04 26, 09:03)
Senas postas ir neziurejau ar kas atsake, bet kiek turiu visi skirtingi. Kazkoks nesusipratimas su jais. Arba labai mazinti, arba didinti.. Kad atitiktų dydį nepasitaike.
Pritariu, su ju dzinsais kosmosas kad tiktu idealiai.
QUOTE(spygliz @ 2024 04 26, 10:03)
Man taip su Levis ir vyriškais, ir moteriškais. Nebeperku JAV nesimatavus. Dulka spintoje ir sūnaus, ir mano
QUOTE(Lux @ 2024 04 26, 09:09)
Man taip su Levis ir vyriškais, ir moteriškais. Nebeperku JAV nesimatavus. Dulka spintoje ir sūnaus, ir mano
Geras man Levis vieni aiškiausių, pažiūriu reviu-ir žinau ką imt
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 26, 10:30)
Geras man Levis vieni aiškiausių, pažiūriu reviu-ir žinau ką imt
Man su vyriškais ten viskas aišku, pas vyrą 90 proc Levis džinsų ir visi vienodo 32 dydžio. O vat su moteriškais sunkiau turiu nuo 26 iki 29, todėl jau irgi vengiu nesimatavus pirkti
QUOTE(spygliz @ 2024 04 26, 11:03)
Vakar kaip tik gavau vienus, tai atsiliepimų nebuvau radus jokių, o dydžiai, būtent šių džinsų, skirtinguose psl, ant manekenių, kurios praktiškai vienodų matmenų, nuo itališko 38 iki 42
Rizikavau imti savo 38 IT dydį ir teks nešti mažinti šiek tiek, tai džiaugiuosi, kad nesugalvojau imti didesnių, nes būčiau paskendus.. bet šiaip gražus modelis, tai gal kam pravers mano atsiliepimas
https://thecorner.co...814s30805_470-p
Papildyta:
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 04 26, 11:08)
Pritariu, su ju dzinsais kosmosas kad tiktu idealiai.
Aš pagal konkretų prekės identifikacijos numerį, tuos pačius džinsus radau kokiose 5 parduotuvėse, tada lyginau kaip atrodo ant modelių, kokie jų matmenys (liemuo, klubai) ir atlikus gerai namų darbus, plius minus pataikiau, nes labai norėjau būtent šių
Merginos, o SOULZ duoda kodų? Reik vieno dalyko skubiai
Lina, atsiunčiau porą laiškiukų. Perkat?
Lina, atsiunčiau porą laiškiukų. Perkat?