Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Tiffany @ 2024 04 25, 10:34)
aš jį stebiu FB, mano buvusi kolegė turi daug jo batų ir sako patogūs, pati neturiu kol kas  ax.gif

Ačiū!

QUOTE(Carlin @ 2024 04 25, 13:15)
Mano mažoji (10 metų) irgi labai nori storų plaukų, o pas ją, skirtingai nei sesės, labai plonyčiai. Tai prisiskaičiau apie rozmarinų aliejaus naudą. Nupirkau šampūną su juo ir hidrolatą. Kol kas labai sąžiningai naudoja, matysim ar bus rezultatas.

Aš seniai praradau viltį. Aišku, kol vaikai, galima bandyti stiprinti.
Mano trim plaukams nedaro įtakos niekas - naudok feną, nenaudok, dažyk vienaip, nedažyk visai. Na ok, nustojus šviesinti bent paauga ilgesni, bet kas iš to ilgio, kai nupiepę.
Ir šiaip, gi kiek garsenybių, kurios sau gali leisti viską.. bet taip ir neturi tų kudlų... O pietiečiai, rytiečiai.... Aj. Neteisybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 24, 21:16)
Ar esat turėjusios (ar girdėjusios) apie Miroslav Narkevič batus? Kaip jie, patogūs?

Aš turiu vieną porą, bet dar neavėjau. Kitą savaitę važiuosiu dar vienus batus užsisakyti
Atsakyti
Na pagaliau ir as prisedau padekoti komandai uz siuntini, nezinau ka reiktu daryti , kur pirkti jeigu ne jus. wub.gif wub.gif wub.gif

Bomberis Dsquared2 bombinis, man tik rankoves galetu buti trumpesnes, bet mada jauciu tokia. biggrin.gif

Ta dryzuota riuzava komplektuka marskinius su sortais is Old Navy tik dabar pasimatavau, nu super, prie idegusio kuno, jauciu vasara bus megstamiausias. wub.gif

Vyrui viskas tiko, o svarbiausia juosteles tik dedasi crest , nori holivudo sypsenos. biggrin.gif

Pasiulysiu tik netikusias kelnytes is YOOX.,man mazokos . Labai grazios,kokybiskos, ir ilgis ju geras kaip foto , Gafsa atrodo kad ne tas kelnes idejo parduot net rolleyes.gif Kaina - 35 eurai , dydis Usa -4
Mano ugis -166,5 .

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 25 balandžio 2024 - 17:16
Turime laisvus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 balandžio 2024 - 18:17
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 04 25, 17:09)
Na pagaliau ir as prisedau padekoti komandai uz siuntini, nezinau ka reiktu daryti , kur pirkti jeigu ne jus. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bomberis Dsquared2  bombinis, man tik rankoves galetu buti trumpesnes, bet mada jauciu tokia. biggrin.gif

Ta dryzuota riuzava komplektuka  marskinius su sortais is Old Navy tik dabar pasimatavau, nu super, prie idegusio kuno, jauciu vasara bus megstamiausias. wub.gif

Vyrui viskas tiko, o svarbiausia juosteles tik dedasi crest , nori holivudo sypsenos. biggrin.gif

Pasiulysiu tik netikusias kelnytes is YOOX.,man mazokos .  Labai grazios,kokybiskos, ir ilgis ju geras kaip foto , Gafsa atrodo kad ne tas kelnes idejo parduot net rolleyes.gif  Kaina - 35 eurai , dydis Usa -4
Mano ugis -166,5 .

o man toks ilgis, jei ne blogiau unsure.gif
https://www.yoox.com...1...&height=490
Atsakyti
TH dzinsai kokie geri
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 25, 17:14)
Ačiū!
Aš seniai praradau viltį. Aišku, kol vaikai, galima bandyti stiprinti.
Mano trim plaukams nedaro įtakos niekas - naudok feną, nenaudok, dažyk vienaip, nedažyk visai. Na ok, nustojus šviesinti bent paauga ilgesni, bet kas iš to ilgio, kai nupiepę.
Ir šiaip, gi kiek garsenybių, kurios sau gali leisti viską.. bet taip ir neturi tų kudlų... O pietiečiai, rytiečiai.... Aj. Neteisybė biggrin.gif

Aš ir ,manau, kas jau duota genetiškai, tas duota. Už tai blakstienos kaip pas karvytę wub.gif , sakau džiaukis jomis, negali gi visko turėti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 04 25, 18:34)
Aš ir ,manau, kas jau duota genetiškai, tas duota. Už tai blakstienos kaip pas karvytę  wub.gif , sakau džiaukis jomis, negali gi visko turėti smile.gif.

Muses nuo nosies gali vaikyt su balkstėm 😂

Rimaityte, man irgi labai patiko tas ON dryžiuks tik šortai baisingai dideli. Teko mažesnius papirkt.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 04 25, 19:34)
Aš ir ,manau, kas jau duota genetiškai, tas duota. Už tai blakstienos kaip pas karvytę  wub.gif , sakau džiaukis jomis, negali gi visko turėti smile.gif.

Aš pati vaikystėje labai silpnus plaukus turėjau, tai man tėvai ko tik nedarė - ir kiaušiniais plovė, ir ajerus kasė, nuovirus virė iš jų, o tada galvą skalavo. Ir nesiskundžiu dabar plaukais tikrai! Aišku nežinia, kaip būtų jei nieko nebūtų darę smile.gif tėtis dabar priminė man tas visas procedūras, tai galvoju ir aš dukrai bent kažką padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ    

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.us.puma.com
www.urbanoutfitters.com
www.saksoff5th.com - 20%
www.shop.samsonite.com
www.nyandcompany.com
www.bearpaw.com - 15%
www.saksfifthavenue.com
www.anntaylor.com
www.talbots.com
www.landsend.com - 60%
www.usa.tommy.com - 25%
www.victoriassecret.com
www.nike.com - 20%
www.ae.com - 30%
www.us.boohoo.com
www.snipesusa.com
www.costco.com
www.shopmelissa.com
www.uniqlo.com
www.marshalls.com
www.desigual.com
www.armani.com
www.walmart.com
www.target.com
www.tjmaxx.com
www.oldnavy.com
www.adidas.com
www.kohls.com
www.belk.com
www.bhfo.com
www.sierra.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.disneystore.com
www.childrensplace.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragranceshop.com - 35%
www.vitacost.com - 15%
www.yesstyle.com - 15%
www.kikocosmetics.com
www.tanforless.com - 30%
www.us.pureclinica.com - 20%
www.atopalm.com - 20%
www.theperfumespot.com - 15%
www.fragrancenet.com - 37%
www.walgrens.com - 20%
www.puritan.com - 28%
www.drmtlgy.com - 20%
www.sigmabeauty.com
www.skinstore.com
www.misshaus.com
www.glossier.com
www.ybskin.com
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 24, 20:16)
Ar esat turėjusios (ar girdėjusios) apie Miroslav Narkevič batus? Kaip jie, patogūs?

Turiu dvejus: aulinukus ir klasikinius. Patogūs, nešioju daugiau nei 5m bet atrodo vis dar puikiai. Tik man abeji trina užkulnius, tai esu lipukus įsidėjus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 26 balandžio 2024 - 06:25
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2024 04 26, 07:25)
Turiu dvejus: aulinukus ir klasikinius. Patogūs, nešioju daugiau nei 5m bet atrodo vis dar puikiai. Tik man abeji trina užkulnius, tai esu lipukus įsidėjus

Kokius lipukus naudojat? Mano amžina problema
Atsakyti