Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

COLUMBIA papildoma 20% nulaida nuo raudonu kainu sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 25, 10:54)

koks skirtumas kai eini su sniego kelnėm ir sniegbačiais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 25, 11:58)
koks skirtumas kai eini su sniego kelnėm ir sniegbačiais?  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif tas tiesa. paltas geras, man tik landsendo spalvos kislotnos. nu vat nekenciu visokiu tokiu nesamoniu.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 04 25, 11:44)
Ačiū už rekomendaciją  4u.gif 
Reikia paauglei, nėra kažkokios didelės bėdos, tik neturi tų storų kasų, o labai nori  biggrin.gif. Gal tegu pradeda nuo kaukių, ne nuo papildų smile.gif  Greičiausiai, pažais mėn. laiko ir baigsis jos tepliojimai ir puoselėjimas biggrin.gif.

Mano mažoji (10 metų) irgi labai nori storų plaukų, o pas ją, skirtingai nei sesės, labai plonyčiai. Tai prisiskaičiau apie rozmarinų aliejaus naudą. Nupirkau šampūną su juo ir hidrolatą. Kol kas labai sąžiningai naudoja, matysim ar bus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 25, 12:14)
biggrin.gif  biggrin.gif tas tiesa. paltas geras, man tik landsendo spalvos kislotnos. nu vat nekenciu visokiu tokiu nesamoniu.

juodas yra topsecret.gif
Atsakyti
Perleidžiu Adidas gazelle pirktus yoox, tad moketa brangiau nei finishline, bet čia odiniai viršuje, chaki spalva.
Usa8, nurodo 41 1/3 tiks 41 dydziui.
70 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 25 balandžio 2024 - 13:37
QUOTE(gėlužė @ 2024 04 25, 14:37)
Perleidžiu Adidas gazelle pirktus yoox, tad moketa brangiau nei finishline, bet čia odiniai viršuje, chaki spalva.
70 eur

Cia tarp kitko, bet is finishline pirkti irgi zomsa. ax.gif

TH papildoma 25% nuolaida, galioja ir sale

MACYS daug kam nuolaida su kodu FRIEND
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 04 25, 13:37)
70 eur

finishline odiniai irgi
bet tai ką tie adidasai apie savo dydžių sistemą galvoja blink.gif blink.gif ant mano us8 buvo nurodyta eu 40 biggrin.gif

p.s. gazelles vintede pardaviau per dieną
Atsakyti
Mergaitiski RL dzinsai

Mergaitiski RL t-shirt su meska

Paaugliski RL apatiniai

Berniukiskas RL bliuzonas su lokiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 balandžio 2024 - 14:36
Intimissiti nebeduoda liemenukų po 19$?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 04 25, 16:05)
finishline odiniai irgi
bet tai ką tie adidasai apie savo dydžių sistemą galvoja  blink.gif  blink.gif ant mano us8 buvo nurodyta eu 40  biggrin.gif

p.s. gazelles vintede pardaviau per dieną

Mano unisex dydziai gazelliu ir yooxe pirkau uz 52 dol. plius šiu mano parduodamu spalva man zymiai grazesne, kaina irgi nuo spalvu priklauso ir cia tokia kaip oda, nevisai zomsas as uz 40 euru tikrai neparduosiu🙈
Aš tai nesuprantu, kai pardavineja tas is finishline gazelles po 70 ir sako brangios, juk po 40 su trup. pirko, o tai siuntimas, tarpininkavimas, uz svori, nu durniu kompanija kazkokia, kai kurios moterys visai nesusivokia🙈

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 25 balandžio 2024 - 14:37
QUOTE(doruta @ 2024 04 25, 15:32)
Intimissiti nebeduoda liemenukų po 19$?

Kazko paskutiniu metu nelabai.

[quote=gėlužė,2024 04 25, 15:36]Mano unisex dydziai gazelliu ir yooxe pirkau uz 52 dol. plius šiu mano parduodamu spalva man zymiai grazesne, kaina irgi nuo spalvu priklauso ir cia tokia kaip oda, nevisai zomsas as uz 40 euru tikrai neparduosiu🙈
Aš tai nesuprantu, kai pardavineja tas is finishline gazelles po 70 ir sako brangios, juk po 40 su trup. pirko, o tai siuntimas, tarpininkavimas, uz svori, nu durniu kompanija kazkokia, kai kurios moterys visai nesusivokia🙈

As kainos net nekvestionuoju, man 70eur neatrodo brangu, daug kur jos juk pilna kaina ir tai issluoti dydziai. ax.gif

RL skara su silku

Vaikiskas RL bliuzonas su lokiu

RL sege su kristalais

Tom Ford lip blush
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 balandžio 2024 - 15:15