Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 04 21, 11:00)

steel blue spalvos nb530
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 21, 10:28)
Rl sunkus linas, toks geras, švelnus, jis užtat ir kainuoja. O čia pigu, bet blogai nėra tikrai. Dar nedėvėjau, bet ne skuduras tikrai. Ir nėra plonas irgi.

reiks gal pamėgint kažką iš jų lino, bliuskė graži, tik dabar labiau apžiūrėjus matau, kad ilgoka (modelis rašo net 178 cm), man kaip gnomikui ilgis gali būt netinkamas unsure.gif

ralfo dvi turiu "wakana" sukneles, baltą ir margą, labiausiai nešiojamos, tik balta sunkesnė gerokai nei marga, nors modelis tas pats ax.gif tokios, tik usa aišku gerokai pigiau pirktos
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 04 21, 13:36)
reiks gal pamėgint kažką iš jų lino, bliuskė graži, tik dabar labiau apžiūrėjus matau, kad ilgoka (modelis rašo net 178 cm), man kaip gnomikui ilgis gali būt netinkamas  unsure.gif
ralfo dvi turiu "wakana" sukneles, baltą ir margą, labiausiai nešiojamos, tik balta sunkesnė gerokai nei marga, nors modelis tas pats  ax.gif tokios, tik usa aišku gerokai pigiau pirktos

Aš esu 178 man tai nėr kažkokio super ilgumo,bet taip, biški šikną prideng fainai atrodo prie plačių lininių šortų. Tik man ją reikės bišk pasiaurint. Biški krentu per pažastis. Arba aš pamažėjau, arba ji labai didinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 balandžio 2024 - 13:50
Turime laisvus moteriskus GAP lininius marskinius, M dydis, Meadow Green spalva - $27.20
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 balandžio 2024 - 14:01
QUOTE(rudaplauke @ 2024 04 19, 18:49)
ir molio studijoje moliu apdrebiu.

Kas per molio studija? ax.gif

Mes kaip tik gimtadienį vakar keramikos studijoj šventėm dukros. Tikras antipresantas tas molis. Kai kuriose šalyse labai populiaru keramikos studijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 balandžio 2024 - 14:12
QUOTE(JMD @ 2024 04 21, 14:49)
Aš esu 178 man tai nėr kažkokio super ilgumo,bet taip, biški šikną prideng fainai atrodo prie plačių lininių šortų. Tik man ją reikės bišk pasiaurint. Biški krentu per pažastis. Arba aš pamažėjau, arba ji labai didinta.

t
Gali buti oversized modelis, kaip ir sita bliuska, irgi didinta, bet atsiliepimuose raso oversized, bet jau labai oversized. Pirkau M o is esmes gal L ar net XL. Bet faina, gal kuri noretumet mano tamsiai melyna.

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 21, 12:10)
steel blue spalvos nb530

Liuks, as tai vis neissirenku. rolleyes.gif Nezinau pati ko noriu.
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2024 04 21, 14:14)
t
Gali buti oversized modelis, kaip ir sita bliuska, irgi didinta, bet  atsiliepimuose raso oversized, bet jau labai oversized. Pirkau M o is esmes gal L ar net XL. Bet faina, gal kuri noretumet mano tamsiai melyna.

My Webpage

Aš ją irgi pirkau, bet ant baltų marškinių visai gražiai tas kabėjimas.
Atsakyti
cos alaia inspiruotus batus užmačiau ir odiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2024 04 21, 14:20)
Liuks, as tai vis neissirenku. rolleyes.gif Nezinau pati ko noriu.

kaip aš tave suprantu...
QUOTE(Argija @ 2024 04 21, 14:25)
cos  alaia inspiruotus batus užmačiau ir odiniai  ax.gif

aš šiandien juos gyvai mačiau, nenoriu.
Atsakyti
ASHFORD papildoma 7% nuolaida, keliu $ truksta iki free ship

FINISHLINE nedaug truksta iki $15 nuo $150 nuolaidos
Atsakyti
IHERB papildoma 20% nuolaida krepsy antioksidantams

COLUMBIA turime papildoma 20% nuolaida prekems is sios nuorodos

Vel papilde Dr.Martens dydziu
Atsakyti