Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

BLOOMINGDALES papildoma 30% nuolaida akcijos uzrasu pazymetoms prekems, nedaug truksta iki nupirkimo

Renkasi JCREW FACTORY su 50% ir 25% nuolaida clearance prekems

J.Crew koks grozis, panasu i senasias kolekcijas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 balandžio 2024 - 13:12
Parduodu 4 dydį, nes nusipirkau 6 dydį. Su siuntimu 25 eur. (tiek kainavo kiti marškinukai).

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuk: 19 balandžio 2024 - 13:21
QUOTE(padraika22 @ 2024 04 19, 13:17)
Sveikos. 16 d apmokėjau sąakaitą. Šiandien gaunu lpexpres terminalo žinutę, kad siunta atkeliavo ir turiu už ją susimokėti. Nieko daugiau nelaukiu. Ar taip dabar siunčiamos siuntos? Anksčiau apmokėdavau siuntimą kažkam į sąskaitą tik tada atsiųsdavo siuntą. Ar dabar kažkas keitėsi?

Sveiki, niekas nesikeitė. N metų siunčiu siuntas lpexpres ir už siuntimą susimokama paštomate 4u.gif
Atsakyti
YOOX papildoma 15% ir 20% nuolaida krepsy sioms prekems
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2024 04 19, 13:17)
Sveikos. 16 d apmokėjau sąakaitą. Šiandien gaunu lpexpres terminalo žinutę, kad siunta atkeliavo ir turiu už ją susimokėti. Nieko daugiau nelaukiu. Ar taip dabar siunčiamos siuntos? Anksčiau apmokėdavau siuntimą kažkam į sąskaitą tik tada atsiųsdavo siuntą. Ar dabar kažkas keitėsi?

Paštomate apmokate ir gaunate siuntą. N metų taip moku..
Atsakyti
Koki dydi imt su 25,5cm pėda?😊
https://www.finishli...amp;colorId=538
Atsakyti
COACH delnines po $25
Atsakyti

QUOTE(jolanta0417 @ 2024 04 18, 04:27)
Laba diena 🙂 Ačiū labai už siuntinį 👌

aciu jums 4u.gif

QUOTE(Gafsa @ 2024 04 18, 14:07)
Ir Sambos visai neblogi- lengvi ir nepretenzingi, tik neatsparūs nešiojimui.

as tai drisciau nesutikti, kad sambos neatsparus nesiojimui. Mano juodi odiniai patys pirmi Samba kedai, jau net nezinau pries kiek metu as juos pirkau, labai daug, vis dar gerai laiko - o as su jais ir darze pomidorus sodinu, ir molio studijoje moliu apdrebiu. Isvalau ir vel jie geri. Ir jauciuosi kaip be batu su jais.
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2024 04 19, 17:49)
aciu jums  4u.gif
as tai drisciau nesutikti, kad sambos neatsparus nesiojimui. Mano juodi odiniai patys pirmi Samba kedai, jau net nezinau pries kiek metu as juos pirkau, labai daug, vis dar gerai laiko - o as su jais ir darze pomidorus sodinu, ir molio studijoje moliu apdrebiu. Isvalau ir vel jie geri. Ir jauciuosi kaip be batu su jais.

Ai, aš turėjau galvoj tuos instagraminius, pilkai baltus biggrin.gif
https://i.pinimg.com...a126cc136da.jpg
Papildyta:
-----------------------------
kaip aš noriu NB 530... kokios spalvos jums gražiausios? Duokit įkvėpimo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 19, 18:01)
Ai, aš turėjau galvoj tuos instagraminius, pilkai baltus  biggrin.gif
https://i.pinimg.com...a126cc136da.jpg
Papildyta:
-----------------------------
kaip aš noriu NB 530... kokios spalvos jums gražiausios? Duokit įkvėpimo... biggrin.gif

O kai aš lenkijoj matavaus ir atsiunčiau tau fotkes, apvarei visaip kaip galėjai ir pasakei weu, nefaini 😂
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 19, 19:04)
O kai aš lenkijoj matavaus ir atsiunčiau tau fotkes, apvarei visaip kaip galėjai ir pasakei weu, nefaini 😂

Klausykit, kokie kompromatai lenda, telemundo presenta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 19, 18:04)

QUOTE(linamog @ 2024 04 19, 18:13)
Klausykit, kokie kompromatai lenda, telemundo presenta.  biggrin.gif

Juo, mes tas atvejis kai ''dvi bobos- jau turgus'' biggrin.gif
Nepamenu, kad variau, gal pms buvo ax.gif
Atsakyti