Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jolipa @ 2024 04 18, 20:51)
O kiek cm vidpadis cm? Man 24.5 cm reikia.
Pamaciau kad juodi, man pilku reikia. Uzsisakiau 7,5 bet suprantu kad didelles bus.

Ant mano etiketės rašo 24 cm 7 dydžio, bet praktiškai bus daugiau.
Atsakyti

Puma turbūt irgi keitė, netvarka kažkokia blink.gifanksčiau normalūs dydžiai buvo, o dabar visur rašo, kad reikia pusę dydžio didesnio imti. Aš maniau, kad gal kokių padielkų lt pardės atsisiuntė ir nepirkau, nors labai vieni patiko iš išvaizdos. Man tos online parduotuvės labai nepatikimos atrodo, ypač eavalyne.

eavalyne yra legit parduotuve, turiu n birkenstoku is ju, niekuo nesiskiria nuo kitu. Tiesiog jie lenku parduotuve todel kainos geresnes.

Atsakyti

Jei pagal seną tvarką, tai court vos laisvesni, nedaug.
Papildyta:
atmesta pretenzija biggrin.gifimtis nepakankama, išvados niekinės biggrin.gif

Jų net gazelės priklausomai nuo modelio ir medžiagos skiriasi kaip diena ir naktis, court visi nerealūs, superstarai irgi teisingi, o vat visokie mandresni, pvz yeezy- patogumu nedžiugina, bet gražūs biggrin.gifIr Sambos visai neblogi- lengvi ir nepretenzingi, tik neatsparūs nešiojimui.

turiu superstarus platforminius, meh  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 19, 08:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73144873" data-time="1713464885"><div><p>Puma turbūt irgi keitė, netvarka kažkokia vartotojo įkelta nuotraukaanksčiau normalūs dydžiai buvo, o dabar visur rašo, kad reikia pusę dydžio didesnio imti. Aš maniau, kad gal kokių padielkų lt pardės atsisiuntė ir nepirkau, nors labai vieni patiko iš išvaizdos. Man tos online parduotuvės labai nepatikimos atrodo, ypač eavalyne.</p></div></blockquote><p>eavalyne yra legit parduotuve, turiu n birkenstoku is ju, niekuo nesiskiria nuo kitu. Tiesiog jie lenku parduotuve todel kainos geresnes.</p>

eavalynė superinė pardė. Ten net vitpadžiai visų batų išmatuoti. Pirkus, grąžinus - viskas greit, tvarkingai malonaii. Nu, tpfu tpfu tpfu biggrin.gif, - man ji patinka.
Atsakyti

Labas rytas. Kur lacoste moteriškų rūbų ieškoti? Pamečiau norimą prekę  :frusty:​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 04 18, 20:28)
Puma turbūt irgi keitė, netvarka kažkokia blink.gif anksčiau normalūs dydžiai buvo, o dabar visur rašo, kad reikia pusę dydžio didesnio imti. Aš maniau, kad gal kokių padielkų lt pardės atsisiuntė ir nepirkau, nors labai vieni patiko iš išvaizdos. Man tos online parduotuvės labai nepatikimos atrodo, ypač eavalyne.

pati geriausia batu parde ever, tokia pati yra lenkuose eobuwie ir fizine ir internetine
Atsakyti
Turime laisva Estee Lauder Advanced Night Repair Serum Synchronized Multi-Recovery Complex, 50ml, pirktas su akcija Du serumai uz vieno kaina - $62.50
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 balandžio 2024 - 08:59
QUOTE(obuoline @ 2024 04 19, 09:21)
o kas nors bandė juos skalbti? parašyta, kad "dry clean only"... verysad.gif

Parduodu juodus 6dydį.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 04 17, 10:03)
vartotojo įkelta nuotrauka
BRF atitiko man, M dydis su 99cm klubais. Liemuo 41x2cm ramybes busenoj, bet nugaros dalis yra elastine, tempiasi. Klubai 53x2cm, visas ilgis 94cm.

Ačiū, linamog, stebėsiu, gal papildys XS-su smile.gif
Atsakyti
Ar yra kur adidas campus su nulaida pirkti? man jie ir grazesni nei gazeles ax.gif Labai noreciau campus lilac, bet sios spalvos niekur nera...
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 19, 08:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73144884" data-time="1713467252"><div><p>Jei pagal seną tvarką, tai court vos laisvesni, nedaug.
Papildyta:
atmesta pretenzija vartotojo įkelta nuotraukaimtis nepakankama, išvados niekinės vartotojo įkelta nuotrauka

Jų net gazelės priklausomai nuo modelio ir medžiagos skiriasi kaip diena ir naktis, court visi nerealūs, superstarai irgi teisingi, o vat visokie mandresni, pvz yeezy- patogumu nedžiugina, bet gražūs vartotojo įkelta nuotraukaIr Sambos visai neblogi- lengvi ir nepretenzingi, tik neatsparūs nešiojimui.</p></div></blockquote><p>turiu superstarus platforminius, meh  biggrin.gif​ </p>

kedai su platforma isvis meh kaip reiskinys, kaip pvz butu baletkes su platforma, reiskinys pries gamta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2024 04 19, 11:39)
Ar  yra  kur  adidas  campus  su  nulaida  pirkti?  man  jie  ir  grazesni  nei  gazeles  ax.gif Labai  noreciau campus  lilac,  bet  sios spalvos niekur  nera...

Aš dukrai zelando pagavau, bet be jokios nuolaidos, nes ir pilna kaina jos dydžio norimo modelio ir spalvos deficitas buvo. Pasižymėjau, kad praneštų kai atsiras jos dydis ir pirkau.
Atsakyti