Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2024 04 18, 20:25)
Gal kuri parduodate Gazelle 37.5 pilkus ?

Papildyta:

O ko nesupranti  biggrin.gif ?Taip ir yra kaip Gafsa parašė.
Bet šiaip tai tos gazelės visai nepatogios  biggrin.gif bet gal todėl,kad per dideli  cool.gif

O aš pasakyčiau kad visi adidasai o ju turiu 3 poras yra nepatogiausi, daugiau jokiu adidas. Ir reebok ir nike ir new balance ir jcrew kedukams jokiu priekaištų neturiu. Dar conversu populiarumo nesuprantu nuo to nepatogaus guminio pado kojos dega. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2024 04 18, 20:43)
O court irgi kaip gazelių dydžiai ar kitaip  smile.gif ?

Jei pagal seną tvarką, tai court vos laisvesni, nedaug.
Papildyta:
QUOTE(tiubiteika @ 2024 04 18, 21:01)
O aš pasakyčiau kad visi adidasai o ju turiu 3 poras yra nepatogiausi, daugiau jokiu adidas. Ir reebok ir nike ir new balance ir jcrew kedukams jokiu priekaištų neturiu. Dar conversu populiarumo nesuprantu nuo to nepatogaus guminio pado kojos dega. unsure.gif

atmesta pretenzija biggrin.gif imtis nepakankama, išvados niekinės biggrin.gif

Jų net gazelės priklausomai nuo modelio ir medžiagos skiriasi kaip diena ir naktis, court visi nerealūs, superstarai irgi teisingi, o vat visokie mandresni, pvz yeezy- patogumu nedžiugina, bet gražūs biggrin.gif Ir Sambos visai neblogi- lengvi ir nepretenzingi, tik neatsparūs nešiojimui.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 18, 21:07)
Jei pagal seną tvarką, tai court vos laisvesni, nedaug.
Papildyta:

atmesta pretenzija  biggrin.gif imtis nepakankama, išvados niekinės  biggrin.gif

Jų net gazelės priklausomai nuo modelio ir medžiagos skiriasi kaip diena ir naktis, court visi nerealūs, superstarai irgi teisingi, o vat visokie mandresni, pvz yeezy- patogumu nedžiugina, bet gražūs  biggrin.gif Ir Sambos visai neblogi- lengvi ir nepretenzingi, tik neatsparūs nešiojimui.

dėl gazellių galiu paantrinti, nes dabar tris skirtingas namie turiu biggrin.gif

bold lygios odos siauresnės nei klasikinės ir kietesnės. Pilkos zomšinės kietesnės ir užkalnis plonesnis, nei zomšinių pilnai juodų iš unisex linijos.
Atsakyti
Sambos yra moteriškos, vyriškos ir unisex. Ir visos 3 kategorijos turi savo skirtingą žymėjimą. Pvz. šitos mano yra 9.5 us, arba jp 265 arba eu 42 dydis.

Turėjau unisex sambas, ten 8,5 us buvo lygu jp 260 arba eu 41,1/3. Pasidariau išvadą, kad paprasčiau suprast kvantinę fiziką, nei adidas batų dydžių žymėjimus 🤣

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2024 04 18, 23:19)
Sambos yra moteriškos, vyriškos ir unisex. Ir visos 3 kategorijos turi savo skirtingą žymėjimą. Pvz. šitos mano yra 9.5 us, arba jp 265 arba eu 42 dydis.

Turėjau unisex sambas, ten 8,5 us buvo lygu jp 260 arba eu 41,1/3. Pasidariau išvadą, kad paprasčiau suprast kvantinę fiziką, nei adidas batų dydžių žymėjimus 🤣

Jie turbut su CERN bendradarbiauja tuo klausimu hmm.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite rekomenduoti privatų neurologą Vilniuje, kuris specializuojasi migrenose? Budrinkienė netinka
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2024 04 19, 05:58)
Merginos, gal galite rekomenduoti privatų neurologą Vilniuje, kuris specializuojasi migrenose? Budrinkienė netinka

visi kurie specializuojas yra surasyti sergumigrena puslapyje, ju ne tiek daug.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 19, 07:37)
visi kurie specializuojas yra surasyti sergumigrena puslapyje, ju ne tiek daug.

Gafsa, labai jums dėkinga wub.gif Tikrai naudinga nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Perleisčiau Gazelles svelniai alyvines spalvos., vakar uzsakytas 7,5 US dydzio. 41 dol.
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2024 04 12, 10:58)
Sveikos, pirkčiau 6 arba 8 dydį. Arba keičiu, turiu 4 dydį. smile.gif

QUOTE(Carlin @ 2024 04 12, 11:42)
Kas juos turit - kaip nešiojat? Nes išsilyginau naujus, apsirengiau taip kaip jcrew foto, atėjau į darbą, nusirengiau paltą ir norėjau vėl apsirengt - nes tragiškai susiglamžė. Ypač ties liemeniu, kur į kelnes sukišta  unsure.gif

o kas nors bandė juos skalbti? parašyta, kad "dry clean only"... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2024 04 18, 23:19)

man visi mazi. pirkau laverus vyriskus, bent jau koja itelpa biggrin.gif
Atsakyti