Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(troliuke @ 2024 04 17, 10:16)
Gėluže ir as tokios nuomones..
geriau arba padovanoti, arba paciai sunesioti, negu atiduoti dykai gera kokybiska daikta.

kaip sakau , kiekvieną preke turi savo klijenta  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
Suomes man patinka, perka net nesideri  biggrin.gif

netaip kaip Lietuves biggrin.gif , apie lenkes net nekalbu.

kedukus vaikiskus Geox pardavineju praktiskai nauji uz 25 eur. tai dar musa kaina uz 20 atiduoti.
tada as pakeliu kaina iki 29 ir lai perka  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip tik batus pirkau praėjusią savaitę vaikui, buvo geox zalando lounge po 17-28 eurus
Ir nauji, ir gražint gali netikus. Man atrodo dėvėtas daiktas turi būt daug pigiau, kad kažkas jo norėtų, na nebent kažkoks super deficitas madingas
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 04 16, 12:06)
Atiduosiu už 80, spalva realiai kakavos šviesi.

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 04 17, 10:38)
kaip tik batus pirkau praėjusią savaitę vaikui, buvo geox zalando lounge po 17-28 eurus
Ir nauji, ir gražint gali netikus. Man atrodo dėvėtas daiktas turi būt daug pigiau, kad kažkas jo norėtų, na nebent kažkoks super deficitas madingas

Vat tas, kad į parduotuvę gali grąžint, tai tikrai gerai. Ypač vaikui, ypač batai. Iš vinted jei jau 100 proc žinai, kad ir modelis ir dydis išbandyti.
Man labiausiai čia mūsų forume patinka nuspirkti iš "palatos" kolegių biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2024 04 16, 20:56)
Turiu J.Crew mano labai mylimos smile.gif

Tokias pat turit? Kaip suprantu jos trumpintos ir jei noriu normalaus ilgio reiktų tall imti? Kaip dydis?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 17, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="laurita99as" data-cid="73144598" data-time="1713340806"><div><p>Pirkau per mergaites iš FB laisvus NEW Balance CT302 modelį, gaila buvo dideli, įdėjau į vinted tiek kiek mokėjau su viskuo,58 eur, tai 6 lenkės mušė kainą 45-48 eur. Pasižiūrėjau kiek jie kainuoja, zalando, about you, po 100 ir daugiau. Tai trūko kantrybė, vienai ir parašiau, ar matėt kiek jie kainuoja ir net dydžių nėra vartotojo įkelta nuotraukanupirko suomė po 2 d net nesiderėjus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>jos labai naglos, skaiciau daug tokiu atsiliepimu o tuo metu sakau pacios deda kedus kurie parduotuvej kainuoja 90 eur, po 100-120 eur. Ale deficitas  biggrin.gif ir dar padisovke gali gaut.</p>

Vienas lenkas pirko vaiko kašio batus. Dėvėjo du mėn, pirkau rodos už 120€. Kaio nauji. Įdėjau už 50€. Lenkas muša už 20. Įdėjau vidurinį pirštą. Jau kokie nagli, tai negaliu. Atras savo šeimininką tie batai.
Atsakyti
Gal kam Adidas Gazellių iš Finishline juodų? Pirkau 7 dydį, man su 36.5 didoki (pėda 23.5 cm).
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2024 04 17, 16:13)
Gal kam Adidas Gazellių iš Finishline juodų? Pirkau 7 dydį, man su 36.5 didoki (pėda 23.5 cm).

O aš jaučiu susifeilinau su gazelem, bet pirkau yoox kita spalva 8 usa 41, tikejausi bus kaip cia vietoje pirkti, bet jauciu prasoviau visu dydziu, tad gal kas irgi per dydi apsisovet, tada saukit jei keistumet.
As siu laukiu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2024 04 17, 11:26)
O aš visai nemoku-nenoriu-tingiu-neturiu laiko pardavinėt unsure.gif

Vis žadu susikaupti, sufotografuoti, sukelti, bet finale vis tiek padovanoju kam nors biggrin.gif

Ir aš, va tris dienas žiūriu į šalia padėtas dvi striukytes ir nekyla ranka sudėt biggrin.gif
BET, vieną savaitgalį tikrai susikaupiau, sudėjau kedukus ir pardaviau 5 poras. Tikrai gerus ir papigiai.
Atsakyti
Aš turiu naujas us8 šviesiai pilkas gazelles, keisčiau į US 7,5 pilkas, žydras arba nude
Atsakyti
Kokias basutes perkate bernams 36-37 dydžio? unsure.gif
Atsakyti
Junkitės prie TH!!!
Atsakyti
Merginos, gal kas užsisakėte per mažus ir norėtumėte apsikeisti Adidas Gazelle (mano turimi 6US, atitinka 37EU, man reikia mažesnių)?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti