Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2024 04 16, 23:15)
pas mane MK piniginė prasivoliojo spintoj kelis metus. Kiek mokėjau, jau senau pamiršau, džiaugiausi už 15 pardavus. Aš irgi tos nuomonės, geriau už simboliškai parduot, nei kad išmest. Jau kad prisiperkam nesąmonių tai ką dabar  rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif

Nu aš tikrai neketinu naujos mj pinigines už pusdyki atiduoti, vaikštau po parduotuves ir kitose šalyse ir matau kas madinga, kas ne ir kas kiek kainuoja, tai man valgyti neprašo, sunešiosiu pati jei ka;)
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2024 04 16, 14:44)
ir as  is  ten  jau  3 parsisiunciau :smile.gif

Ar būna kokių nuolaidų ar kodukų? 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Rita003 @ 2024 04 16, 22:21)
Kai gausite pakomentuokit dydį. Neesu jokių kelnių iš BR pirkusi. Šviesių ir aš norėčiau ax.gif

BRF atitiko man, M dydis su 99cm klubais. Liemuo 41x2cm ramybes busenoj, bet nugaros dalis yra elastine, tempiasi. Klubai 53x2cm, visas ilgis 94cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 17 balandžio 2024 - 08:14
QUOTE(gėlužė @ 2024 04 17, 07:31)
Labas rytas 4u.gif

Nu aš tikrai neketinu naujos mj pinigines už pusdyki atiduoti, vaikštau po parduotuves ir kitose šalyse ir matau kas madinga, kas ne ir kas kiek kainuoja, tai man valgyti neprašo, sunešiosiu pati jei ka;)

tai va todėl aš dėl savo nepraktiško požiūrio matyt niekad pinigų ir neturiu biggrin.gif
Atsakyti

tai va todėl aš dėl savo nepraktiško požiūrio matyt niekad pinigų ir neturiu biggrin.gif

na toks poziuris bent jau dragiskas aplinkai kada suteikiat gyvenima daiktam o ne metat i siukslyne. Man toks poziuris isvis nesuprantamas, kada geriau ismesiu nei kazkam atiduosiu, pasauly ir taip didelis siukslynas kuriame gyvens musu vaikai ir anukai.

Atsakyti
Guess striuke paskutinis vnt
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 17, 11:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73144590" data-time="1713336602"><div><p>tai va todėl aš dėl savo nepraktiško požiūrio matyt niekad pinigų ir neturiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>na toks poziuris bent jau dragiskas aplinkai kada suteikiat gyvenima daiktam o ne metat i siukslyne. Man toks poziuris isvis nesuprantamas, kada geriau ismesiu nei kazkam atiduosiu, pasauly ir taip didelis siukslynas kuriame gyvens musu vaikai ir anukai.</p>

Tai kad ir siulant atiduoti niekas nenori, ir geru nesunesiotu daiktu. Pas mus dar toli iki tokio suvokimo🥺
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 16, 19:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sollo" data-cid="73144551" data-time="1713287569"><div><p>Kelis metus kabojo Ralfo naujas švarkas už 60€, nesenai lenke pasiūle 37€, atmečiau. Rašo, kad senai kabo, rašau, kad tegul kabo, geras daiktas.
Ir nupirko nesiderejus 😁</p></div></blockquote><p>Jojo ten jos naglos ziauriai, nereik pasiduot😀</p>

Pirkau per mergaites iš FB laisvus NEW Balance CT302 modelį, gaila buvo dideli, įdėjau į vinted tiek kiek mokėjau su viskuo,58 eur, tai 6 lenkės mušė kainą 45-48 eur. Pasižiūrėjau kiek jie kainuoja, zalando, about you, po 100 ir daugiau. Tai trūko kantrybė, vienai ir parašiau, ar matėt kiek jie kainuoja ir net dydžių nėra biggrin.gif nupirko suomė po 2 d net nesiderėjus rolleyes.gif
Atsakyti

Pirkau per mergaites iš FB laisvus NEW Balance CT302 modelį, gaila buvo dideli, įdėjau į vinted tiek kiek mokėjau su viskuo,58 eur, tai 6 lenkės mušė kainą 45-48 eur. Pasižiūrėjau kiek jie kainuoja, zalando, about you, po 100 ir daugiau. Tai trūko kantrybė, vienai ir parašiau, ar matėt kiek jie kainuoja ir net dydžių nėra biggrin.gifnupirko suomė po 2 d net nesiderėjus rolleyes.gif

jos labai naglos, skaiciau daug tokiu atsiliepimu o tuo metu sakau pacios deda kedus kurie parduotuvej kainuoja 90 eur, po 100-120 eur. Ale deficitas  :D ir dar padisovke gali gaut.

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2024 04 17, 03:31)
Labas rytas 4u.gif

Gėluže ir as tokios nuomones..
geriau arba padovanoti, arba paciai sunesioti, negu atiduoti dykai gera kokybiska daikta.

kaip sakau , kiekvieną preke turi savo klijenta mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2024 04 17, 07:00)
Pirkau per mergaites iš FB laisvus NEW Balance CT302 modelį, gaila buvo dideli, įdėjau į vinted tiek kiek mokėjau su viskuo,58 eur, tai 6 lenkės mušė kainą 45-48 eur. Pasižiūrėjau kiek jie kainuoja, zalando, about you, po 100 ir daugiau. Tai trūko kantrybė, vienai ir parašiau, ar matėt kiek jie kainuoja ir net dydžių nėra biggrin.gif nupirko suomė po 2 d net nesiderėjus rolleyes.gif

Suomes man patinka, perka net nesideri biggrin.gif

netaip kaip Lietuves biggrin.gif , apie lenkes net nekalbu.

kedukus vaikiskus Geox pardavineju praktiskai nauji uz 25 eur. tai dar musa kaina uz 20 atiduoti.
tada as pakeliu kaina iki 29 ir lai perka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

kedukus vaikiskus Geox pardavineju praktiskai nauji uz 25 eur. tai dar musa kaina uz 20 atiduoti.
tada as pakeliu kaina iki 29 ir lai perka biggrin.gifbiggrin.gif

nu su siuntimu ir apsaugom lenkem sita preke kainuoja gerai virs 30 eur :) todel jos ir musa kaina. 

Atsakyti
O aš visai nemoku-nenoriu-tingiu-neturiu laiko pardavinėt unsure.gif

Vis žadu susikaupti, sufotografuoti, sukelti, bet finale vis tiek padovanoju kam nors biggrin.gif
Atsakyti