Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

dauguma pirma žiūri pirkti parduotuvėje, o tik maža dalis svarsto iš "rankų" per vinted ar pan., man regis visada taip buvo. O jei dar daiktas neaktualus, pvz. tokias dideles pinigines matyt mažai kas dar naudoja rolleyes.gif

su vaikiškais daiktais gal šiek tiek kitaip, tuos tai perka per vinted bent man smile.gif

Vaikų populiaresnius rūbus/batus jei už gerą kainą tai vienas du ir nuperka. Kartais tik spėji įkelti ir jau pakuot išsiuntimui reikia 😁 bet ir brand’as labai svarbu. Nes ne populiarūs tikrai lėčiau iškeliauja į naujus namus. Tas pats ir su didesnėm prekėm kaip auto kėdutėm. Nebežinau jau kur įkelt be vinted ir facebook 😀

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 04 16, 14:58)
dauguma pirma žiūri pirkti parduotuvėje, o tik maža dalis svarsto iš "rankų" per vinted ar pan., man regis visada taip buvo. O jei dar daiktas neaktualus, pvz. tokias dideles pinigines matyt mažai kas dar naudoja  rolleyes.gif

su vaikiškais daiktais gal šiek tiek kitaip, tuos tai perka per vinted bent man  smile.gif

Čia visai nedidele pinigine, normalus dydis, tos pačios pardavinėjamos brangiose parduotuvese ir ten perka už dviguba kaina. Čia kaip kažkas sake reikia užsideti aukšta kaina, antraip gal galvoja padirbinys ir neperka🙈😊

Tarkim tie patys loferiai Timberland su odiniais raišteliais vartotojo įkelta nuotrauka taigi paskutinis mados klyksmas, ale irgi neperka. Manau esmė tame, kad žmonės pradėjo mažiau šmutkėm leisti štai ir viskas, arba tiesiog nusiperka parduotuveje, sunešioja ir perka tada nauja, neperka krūvom😊
Papildyta:
Nesutikčiau, kad perka tik populiarius brandus, pažiurekite kaip instagrame kai kurios panos visokius zara, mango…slamštus kokios kainom išsiparduoda. Pas mus svarbu pigu, kokybė nerūpi.
Su vaikų prekėm taip, greičiau pajuda, bet tokiame vinted tai irgi visi už dyka nori, kad atiduoti, todėl dažnai tiesiog nešu i konteinerį iš pasiutimo:)
Atsakyti
Turime laisvus moteriskus UGG Tasman Waterproof Slipper Booties, dydis 6US (37EU), spalva Navy Blue - $24
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 balandžio 2024 - 14:27
QUOTE(gėlužė @ 2024 04 16, 14:24)
pažiurekite kaip instagrame kai kurios panos visokius zara, mango…slamštus kokios kainom išsiparduoda. )

Tie zara ir mango turi tooookių bestselerių, kur visam pasauly akimirksniu būna išpirkta, o tada prasideda medžioklė biggrin.gif
Atsakyti

O as tai nesuprantu ar ne geriau parduot uz pigiau bet tas daiktas bent jau nebus dar viena siuksle o tures antra gyvenima nei laikyt spintoj ar tuo labiau ismest? Man tai viska isperka vinted. Va nesenai pardaviau dzinsine guess kuprine, kur tikrai ne trendas su gelem ir dar blizguciais bet nupirko iskart  :D tik kita karta kai paziuri kainas tam vinted, prideta po 70 eur, nu as tikrai nepirksiu is antru ranku kuprines uz tiek pinigu, dar plius padisovkiu ten pilna. Yra dalyku kur nesutikau nuleist nes zinau kad nupirks bet mazai nesiotus konversus po 15-20 eur ispardaviau. Vos keli labai jau vintaziniai dalykai uzsilike spintoj. 
O ta pinigine, kaip kazkas sake dabar mazai kas nesioja tokias dideles, pati pirkau kazkada ir tiesiog dulka stalciuj o is visingos parisveziau ta mazyte. Tai arba mazint kaina arba gal net kazkam padovanot. 

Atsakyti
PURITAN ivede naujove, papildai nebe po 3 ar 6, o po viena buteliuka dabar, ir turime papildoma 28% nuolaida
Atsakyti

Ir isvis pvz nuejau i vinteda paziuret puma palermo kedu. Tai parduotuvej iki 90 eur, su kodais 70-80 galima nupirkt o ten prikrauta po 100 eur ir up. Nu rimtai 😀 

Atsakyti
UNIQLO truksta $5 iki free ship
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 balandžio 2024 - 15:18
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 16, 15:54)
<p>O as tai nesuprantu ar ne geriau parduot uz pigiau bet tas daiktas bent jau nebus dar viena siuksle o tures antra gyvenima nei laikyt spintoj ar tuo labiau ismest? Man tai viska isperka vinted. Va nesenai pardaviau dzinsine guess kuprine, kur tikrai ne trendas su gelem ir dar blizguciais bet nupirko iskart  biggrin.gif tik kita karta kai paziuri kainas tam vinted, prideta po 70 eur, nu as tikrai nepirksiu is antru ranku kuprines uz tiek pinigu, dar plius padisovkiu ten pilna. Yra dalyku kur nesutikau nuleist nes zinau kad nupirks bet mazai nesiotus konversus po 15-20 eur ispardaviau. Vos keli labai jau vintaziniai dalykai uzsilike spintoj. 
O ta pinigine, kaip kazkas sake dabar mazai kas nesioja tokias dideles, pati pirkau kazkada ir tiesiog dulka stalciuj o is visingos parisveziau ta mazyte. Tai arba mazint kaina arba gal net kazkam padovanot. </p>

Dauguma dar guess laiko super brandu, greičiau parduosi guess nei mj😊
O dėl pigiau tai niekas neima ir pigiau, vinted ucb paltukas žiemai mergaitei už 4 eur, george naujas 15, ucb velvetai 6…stovi viskas, ten gal daug kelti reikia tada meta daugiau tavo skelbimus, bet is esmes man vinted yra apsurdas, kai parduodi uz 5 praso uz 1,70😆
Atsakyti

Dauguma dar guess laiko super brandu, greičiau parduosi guess nei mj😊
O dėl pigiau tai niekas neima ir pigiau, vinted ucb paltukas žiemai mergaitei už 4 eur, george naujas 15, ucb velvetai 6…stovi viskas, ten gal daug kelti reikia tada meta daugiau tavo skelbimus, bet is esmes man vinted yra apsurdas, kai parduodi uz 5 praso uz 1,70😆

Lenkes labai megsta must kaina per pus 😀 as tai visada paexplorinu rinka ir skaiciau discorde kad kitos pamato kad didelis susidomejimas maza kaina, istrina ir deda brangiau😀 ir kartais nereik ten visai nusipiginti😀 knygas tiesa irgi ispardaviau. Nedaug dedu zinok, kokias 2-3 prekes i menesi.

Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2024 04 16, 09:23)
Balandžio 5 d. siuntos sąskaitos baigtos  4u.gif

Gal galite paaiškinti, užsakyta kovo 15 ir 22d. Ar dar šių dienų sąsk nebuvo? Stringa gmail. Gal ką praleidau
Atsakyti
LANDSEND tik siandien papildoma 60% nuolaida sale ir clearance prekems su kodu SPRINGCLEAN
Atsakyti