Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Renadai @ 2024 04 12, 13:08)
Būtent šitų nežinau, bet visus kitus, kuriuos pirkau, kaip 40, tai atitiko puikiai - net basom kojom galiu nešiot. Bet dukros koja šiek tiek didesnė už mano ir jai kai kurie tinka, o kai kurie trina.
Aš imčiau į didesnę pusę, nes dirželis tikrai neleis kristi  ax.gif .

Dėkui 4u.gif

Patinka ir man tie Gafsos užrodyti batai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2024 04 12, 10:18)
Dolitoje premiata yra, bet priekis kitoks

ciupinau as juos, zinok neocen
Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2024 04 12, 11:36)
Dėkui 4u.gif

Patinka ir man tie Gafsos užrodyti batai smile.gif

as pirkciau visgi originalus, jei jau taip labai noreciau. kazkaip matos tos paddielkos

yra juk tas pandabuy, jaunimo pardoske biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 balandžio 2024 - 11:47
QUOTE(JMD @ 2024 04 12, 13:42)
ciupinau as juos, zinok neocen
Papildyta:

as pirkciau visgi originalus, jei jau taip labai noreciau. kazkaip matos tos paddielkos

Bet šie atrodo neprastai smile.gif parduotuvė visai šalia mano namų ir papildymas bus už kelių savaičių, tai reikės užlėkti pasimatuoti, nes originalai baisiai brangūs

https://amiboutiques...ribute_dydis=38
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2024 04 12, 11:48)
Bet šie atrodo neprastai smile.gif parduotuvė visai šalia mano namų ir papildymas bus už kelių savaičių, tai reikės užlėkti pasimatuoti, nes originalai baisiai brangūs

https://amiboutiques...ribute_dydis=38

1000 eur
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 12, 11:50)

Ciupinau originalus ax.gif Nu niekaip nemokeciau rolleyes.gif , cia toks laikinas dalykas. Kad pazaisti su tuo trendu, tai sakyciau visai pateisinamas dalykas isigyti analoga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 12, 13:50)

Aha, mačiau, bet neverti jie man tiek. Dar man patinka, kad toje LT parduotuvėje, jie verstos odos. Be to bus gerai pasitikrinti ar išvis toks modelis man tinka ir patinka, nes nėra čia visai mano stiliaus batai, bet kažkas įdomesnio, tai užkabino wub.gif
Atsakyti
Mat ALAIA rankine sirdute toks wub.gif wub.gif :wub:dalykas, bet va sioj vietoj tai man rodos, kad tik originalas ir niekaip ne kitaip biggrin.gif

As va, dar noreciau paklausti, gal kas turite Sezane trench coata? Ar tikrai verta taip verstis per galva bandant ji pagauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 12 balandžio 2024 - 12:06
QUOTE(vanesax @ 2024 04 12, 11:59)
Ciupinau originalus ax.gif Nu niekaip nemokeciau rolleyes.gif , cia toks laikinas dalykas. Kad pazaisti su tuo trendu, tai sakyciau visai pateisinamas dalykas isigyti analoga biggrin.gif

man jie is viso nepatinka. originalus ciupinau ir as. ka as zinau. nu tokie man bisk butaforiniai. nu bet jei labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2024 04 12, 12:02)
Mat ALAIA rankine sirdute toks wub.gif  wub.gif  :wub:dalykas, bet va sioj vietoj tai man rodos, kad tik originalas ir niekaip ne kitaip  biggrin.gif

As va, dar noreciau paklausti, gal kas turite Sezane trench coata? Ar tikrai verta taip verstis per galva bandant ji pagauti  ax.gif

as turbut puse sezano pardos turiu isskyrus trench coata. ju buvo visa ziema ir net nepastebejau, kad neliko biggrin.gif bet jei jis tokios pat kokybes kaip visi kiti rubai, tai tada kosmosas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2024 04 12, 10:59)
Laba. Gal Columbios turit papildomą kodą?  4u.gif

Sveiki, yra 20% sioms prekems

Dedu ASOS su 50% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 balandžio 2024 - 12:35
QUOTE(JMD @ 2024 04 12, 12:28)
man jie is viso nepatinka. originalus ciupinau ir as. ka as zinau. nu tokie man bisk butaforiniai. nu bet jei labai patinka.
Papildyta:

as turbut puse sezano pardos turiu isskyrus trench coata. ju buvo visa ziema ir net nepastebejau, kad neliko  biggrin.gif bet jei jis tokios pat kokybes kaip visi kiti rubai, tai tada kosmosas  wub.gif

drinks_cheers.gif

wub.gif
Ech, reiks tada gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 04 12, 13:34)
Sveiki, yra 20% sioms prekems

Dedu ASOS su 50% nuolaida

Kohls neužsakėte? Tada kažką išrinkčiau iš Columbia su nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2024 04 12, 14:09)
Kohls neužsakėte? Tada kažką išrinkčiau iš Columbia su nuolaida.

KOHLS paskutiniu metu streikuoja puslapis net su meska, matau, kad jusiskis dar neuzsakytas.
Atsakyti