[quote=REGIS,2024 04 11, 09:56]
[quote=rasiuk,2024 04 11, 08:32]
Gal turite , kaip su dydžiais nešiojant 39 galvoju imti 40 ( nes adidai mažinti) , bet čia lyg unisexsai tai jie būna didesni🤔
[/quote]
Turiu US-7.5, EU-40,5, vidpadis: 26.5 cm.
QUOTE(Renadai @ 2024 04 11, 10:49)
Sveikos, kaip siunčiant siuntą per lpexpress paštomatą padaryti, kad už siuntimą sumokėtų atsiimdamas pirkėjas?
Niekaip nesugebu
Niekaip nesugebu
Reikia turėti sutartį su lpexpres 🤔 o gal ir galima savitarnoje susikurti be sutarties lipduką, šito nežinau
QUOTE(Renadai @ 2024 04 11, 09:49)
Sveikos, kaip siunčiant siuntą per lpexpress paštomatą padaryti, kad už siuntimą sumokėtų atsiimdamas pirkėjas?
Niekaip nesugebu
Niekaip nesugebu
Tegul pats siuntejas sukuria siuntimo koda ir jums atsiuncia;)
QUOTE(JMD @ 2024 04 11, 08:04)
Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau jum jie nekieti, kurios dėvit?
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 11, 08:57)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73143799" data-time="1712815467"><div><p>Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau jum jie nekieti, kurios dėvit?</p></div></blockquote><p>nepatogus jie ir man asmeniskai net negrazus bet zinai mada yra mada </p>
Manęs vakare laukia giljotina
Išėjau su vaiko sambom į darbą, nu nesusivaldžiau Gal nuo spalvos priklauso, mano vaiko yra juodi su baltais brūkšniukais, nu nerealiai minkšta odytė, pėda plačiai išsiskėtus, nu man - žiauriai patogūs.
QUOTE(Renadai @ 2024 04 11, 05:49)
Niekaip nesugebu
Niekaip nesugebu
Jei gerai pamenu, per lpexpress puslapi kaip pildot, buna reikia pazymeti varnele , kad susimokesite atsiimdami.
Dar karteli primenu, kad atsiuntusios ON, GAP, BR, BRF, GAP FACTORY uzsakyma ismeskite visas prekes is savo krepsiu, nes gaunasi begalinis susirasinejimas el.pastu, kad ismeskite, tada sekimas, kol atsiras preke, kad isideti pas save
Parduodu 38 d batus
50 siuntimas įskaičiuotas
Man lb faini,bet norėtųsi laisvesnių Įpratau prie visokių kedų,nebepatinka/nepatogu aptemptesni batai
https://www.yoox.com...p...F&sizeId=-1
50 siuntimas įskaičiuotas
Man lb faini,bet norėtųsi laisvesnių Įpratau prie visokių kedų,nebepatinka/nepatogu aptemptesni batai
https://www.yoox.com...p...F&sizeId=-1
QUOTE(ruteliukste @ 2024 04 11, 13:58)
Sveiki Atopalm turite nuolaidą?
Sveiki, yra $15 nuo $75 kodas
QUOTE(JMD @ 2024 04 11, 09:04)
Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau jum jie nekieti, kurios dėvit?
labai jie minkšti. Kulnas odinis, niekas niekur neėda mano lepių kojų.
ASOS papildoma 40% nuolaida moteriskoms ir vyriskoms prekems