Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote=REGIS,2024 04 11, 09:56]
[quote=rasiuk,2024 04 11, 08:32]
Gal turite , kaip su dydžiais nešiojant 39 galvoju imti 40 ( nes adidai mažinti) , bet čia lyg unisexsai tai jie būna didesni🤔
[/quote]
Turiu US-7.5, EU-40,5, vidpadis: 26.5 cm.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 04 11, 10:49)
Sveikos, kaip siunčiant siuntą per lpexpress paštomatą padaryti, kad už siuntimą sumokėtų atsiimdamas pirkėjas?
Niekaip nesugebu  ax.gif  4u.gif

Reikia turėti sutartį su lpexpres 🤔 o gal ir galima savitarnoje susikurti be sutarties lipduką, šito nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 04 11, 09:49)
Sveikos, kaip siunčiant siuntą per lpexpress paštomatą padaryti, kad už siuntimą sumokėtų atsiimdamas pirkėjas?

Tegul pats siuntejas sukuria siuntimo koda ir jums atsiuncia;)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 11, 08:04)
Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau  unsure.gif jum jie nekieti, kurios dėvit?

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 11, 08:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73143799" data-time="1712815467"><div><p>Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau vartotojo įkelta nuotraukajum jie nekieti, kurios dėvit?</p></div></blockquote><p>nepatogus jie ir man asmeniskai net negrazus bet zinai mada yra mada  biggrin.gif​ </p>

Manęs vakare laukia giljotina biggrin.gif
Išėjau su vaiko sambom į darbą, nu nesusivaldžiau unsure.gif Gal nuo spalvos priklauso, mano vaiko yra juodi su baltais brūkšniukais, nu nerealiai minkšta odytė, pėda plačiai išsiskėtus, nu man - žiauriai patogūs.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2024 04 11, 05:49)

Jei gerai pamenu, per lpexpress puslapi kaip pildot, buna reikia pazymeti varnele , kad susimokesite atsiimdami. 4u.gif
Atsakyti
Dar karteli primenu, kad atsiuntusios ON, GAP, BR, BRF, GAP FACTORY uzsakyma ismeskite visas prekes is savo krepsiu, nes gaunasi begalinis susirasinejimas el.pastu, kad ismeskite, tada sekimas, kol atsiras preke, kad isideti pas save ax.gif
Atsakyti
Parduodu 38 d batus smile.gif
50 € siuntimas įskaičiuotas
Man lb faini,bet norėtųsi laisvesnių rolleyes.gif Įpratau prie visokių kedų,nebepatinka/nepatogu aptemptesni batai ax.gif
https://www.yoox.com...p...F&sizeId=-1

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Atopalm turite nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2024 04 11, 13:58)
Sveiki 4u.gif  Atopalm turite nuolaidą?

Sveiki, yra $15 nuo $75 kodas
Atsakyti
RL dzinsu dailus modelis
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 11, 09:04)
Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau  unsure.gif jum jie nekieti, kurios dėvit?

labai jie minkšti. Kulnas odinis, niekas niekur neėda mano lepių kojų.
Atsakyti
ASOS papildoma 40% nuolaida moteriskoms ir vyriskoms prekems
Atsakyti