Kur rasti šitokius 40 dydžio?
https://m.aboutyou.l...o-samba-3909731?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 09, 21:58)
Bet tada tampi fioletava?
-
Turiu šitą estel 8-61
Tai palaikius truputį ilgiau, apie 10 min tapsit violetinė ir dar su plėmais
Taip susigadinau plaukus prieš einant daryt paso nuotrauką, kad net verkiau...
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 12:01)
mergikes, as varau su RYANAIRU ir turiu ta 1 saliono krepsi 40x20x25. Galiu su kuprine varyt, ar turiu nusipirkt priority?
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 16:47)
tai joooo, visa sita as 10 kart perksiaciau, tik viskada varydavau su +10 kg bagazu, o dabar ne. ir man kolegos darbe sako, jog as galiu varyt tik su mazu rankinuku arba pinigine, o as galvojau kad i ta nendiduka kupriniuka susikrausiu kelias maikes ir kojines ir man bus gerai.
Jei skrist pagal jų matmenis tai rimtai tik pirdikiulis išeina, net Kankeno didesni matmenys 😁 Visad su normaliom kuprinem skraidom, nepridet tiek, kad labai išsipūtus būtų, kad jei čipė, liktų vietos paspaust 😉 Nors kai pažiūri kiti atgal griūna nuo pergrūsto kupriako ir nieks nežiūri 😁
QUOTE(rasiuk @ 2024 04 11, 07:32)
Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau jum jie nekieti, kurios dėvit?
ESTEE LAUDER papildoma 25% nuolaida
Sveikos, kaip siunčiant siuntą per lpexpress paštomatą padaryti, kad už siuntimą sumokėtų atsiimdamas pirkėjas?
Niekaip nesugebu
Niekaip nesugebu
[quote=rasiuk,2024 04 11, 08:32]
Gal turite , kaip su dydžiais nešiojant 39 galvoju imti 40 ( nes adidai mažinti) , bet čia lyg unisexsai tai jie būna didesni🤔
Gal turite , kaip su dydžiais nešiojant 39 galvoju imti 40 ( nes adidai mažinti) , bet čia lyg unisexsai tai jie būna didesni🤔
QUOTE(JMD @ 2024 04 11, 09:04)
Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau jum jie nekieti, kurios dėvit?
Aš labiau bijau dėl kokybės , kažkur mačiau tai nelygiai ir netvarkingai nusiutas siūles
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 11, 09:57)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73143799" data-time="1712815467"><div><p>Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau jum jie nekieti, kurios dėvit?</p></div></blockquote><p>nepatogus jie ir man asmeniskai net negrazus bet zinai mada yra mada </p>
Aš madų nesigaudau, o prie skonio draugų nėra😊