Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kur rasti šitokius 40 dydžio?

https://m.aboutyou.l...o-samba-3909731?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 09, 21:58)
Bet tada tampi fioletava? unsure.gif

-
Turiu šitą estel 8-61
Tai palaikius truputį ilgiau, apie 10 min tapsit violetinė ir dar su plėmais biggrin.gif
Taip susigadinau plaukus prieš einant daryt paso nuotrauką, kad net verkiau...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 12:01)
mergikes, as varau su RYANAIRU ir turiu ta 1 saliono krepsi 40x20x25. Galiu su kuprine varyt, ar turiu nusipirkt priority?

QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 16:47)
tai joooo, visa sita as 10 kart perksiaciau, tik viskada varydavau su +10 kg bagazu, o dabar ne. ir man kolegos darbe sako, jog as galiu varyt tik su mazu rankinuku arba pinigine, o as galvojau kad i ta nendiduka kupriniuka susikrausiu kelias maikes ir kojines ir man bus gerai.

Jei skrist pagal jų matmenis tai rimtai tik pirdikiulis išeina, net Kankeno didesni matmenys 😁 Visad su normaliom kuprinem skraidom, nepridet tiek, kad labai išsipūtus būtų, kad jei čipė, liktų vietos paspaust 😉 Nors kai pažiūri kiti atgal griūna nuo pergrūsto kupriako ir nieks nežiūri 😁
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2024 04 10, 22:43)

Prašau: https://ballzy.eu/lt...og-b75806-8-cnf
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2024 04 11, 07:32)

Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau unsure.gif jum jie nekieti, kurios dėvit?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Turime laisvus moteriskus UGG Tasman Waterproof Slipper Booties, dydis 6US, spalva Navy Blue - $24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 balandžio 2024 - 08:14
Parduodu gera daikta, daugiau nesiūlysiu:)
Marc jacobs nauja minkštos odos piniginė, realiai šviesios kakavos spalva.
Su etikete, visiškai nauja.
85 su siuntimu
Atsakyti
ESTEE LAUDER papildoma 25% nuolaida
Atsakyti
Sveikos, kaip siunčiant siuntą per lpexpress paštomatą padaryti, kad už siuntimą sumokėtų atsiimdamas pirkėjas?
Niekaip nesugebu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=rasiuk,2024 04 11, 08:32]
Gal turite , kaip su dydžiais nešiojant 39 galvoju imti 40 ( nes adidai mažinti) , bet čia lyg unisexsai tai jie būna didesni🤔
Atsakyti

Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau unsure.gifjum jie nekieti, kurios dėvit?

nepatogus jie ir man asmeniskai net negrazus bet zinai mada yra mada  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 11, 09:04)
Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau  unsure.gif jum jie nekieti, kurios dėvit?

Aš labiau bijau dėl kokybės , kažkur mačiau tai nelygiai ir netvarkingai nusiutas siūles
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 04 11, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73143799" data-time="1712815467"><div><p>Aš juos pačiupinau, man jie tokie kieti pasirodė, tai net nedrįsau matuot kaip.žadėjau vartotojo įkelta nuotraukajum jie nekieti, kurios dėvit?</p></div></blockquote><p>nepatogus jie ir man asmeniskai net negrazus bet zinai mada yra mada  biggrin.gif​ </p>

Aš madų nesigaudau, o prie skonio draugų nėra😊
Atsakyti