Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2024 04 10, 08:04)
<p>Panos, koks pats pačiausias antistatikas. Išskalbiau suknelę ir prilipo prie kojų  doh.gif​ </p>

Skalbinių minkštiklis. Nenaudoju jo niekam, iškyrus sukneles.
Atsakyti
mergikes, as varau su RYANAIRU ir turiu ta 1 saliono krepsi 40x20x25. Galiu su kuprine varyt, ar turiu nusipirkt priority?
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2024 04 10, 09:04)
<p>Panos, koks pats pačiausias antistatikas. Išskalbiau suknelę ir prilipo prie kojų  doh.gif​ </p>

Labai paprasta: keliaukit prie kriauklės ir ir sudrėkintom rankom + trupiniu muilo (muiluotis nereikia stipriai biggrin.gif ) persibraukit per kojas ir kt kur apsivijo. Geriausiai nuima visą kibimą mirksiukas.gif
Visad taip susitvarkau, jei kur aplimpu netikėtai. Nesu turėjusi antistatiko 4u.gif
Atsakyti
Kokias striukes pavasariui perkate? Kaip su adidas samba dydžiais, jei aviu 39 įprastai , tai imti 39,5?
Atsakyti
Parekomenduokit prašau kuri samsonite kuprinė Jums labiausiai pasiteisino skrendant kai einat tik su kuprine, man kompui vietos nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 13:01)
mergikes, as varau su RYANAIRU ir turiu ta 1 saliono krepsi 40x20x25. Galiu su kuprine varyt, ar turiu nusipirkt priority?

Jei turite tą pasirenkamą nemokamą variantą tai nieko nereikia papildomai pirkti, tik darant check in reikia pažymėti, kad jį turėsite.
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2024 04 10, 14:48)
Jei turite tą pasirenkamą nemokamą variantą tai nieko nereikia papildomai pirkti, tik darant check in reikia pažymėti, kad jį turėsite.

turiu ta bilieta kur parasyta:

1 nemokamas rankinio bagažo vienetas:
Ryanair rankinis bagažas (maža kuprinė, rankinė) iki 10 kg, kurio išmatavimai negali viršyti 40 x 25 x 20 cm.

neturiu PRIORITY
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 11:01)

Galite su kuprine arba kitokiu bagažu nustatytu išmatavimu, plius minus kad tilptu po prieki esančia sedyne, vyras butent su kuprine ir varineja. Jei tik vienas mažas bagažas nereikia imti priority
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginok: 10 balandžio 2024 - 15:22
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 17:10)
turiu ta bilieta kur parasyta:

1 nemokamas rankinio bagažo vienetas:
Ryanair rankinis bagažas (maža kuprinė, rankinė) iki 10 kg, kurio išmatavimai negali viršyti 40 x 25 x 20 cm.

neturiu PRIORITY

„Ryanair“ bagažo taisyklės
Į visus mūsų įkainius įskaičiuotas vienas mažas asmeninis krepšys, kurį galima pasiimti į lėktuvą, pvz., rankinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys (40 x 20 x 25 cm), turintis tilpti po priešais esančia sėdyne. Jei jums reikia papildomo bagažo, galite pasirinkti jums tinkamą variantą:

1. Rankinis bagažas

Pirmenybė ir 2 salono krepšiai: galėsite pasiimti nedidelį asmeninį krepšį (40 x 20 x 25 cm), kuris turi tilpti po sėdyne priešais, ir 10 kg krepšį (55 x 40 x 20 cm), saugomą viršutinėje spintelėje. Be to, į lėktuvą galėsite įlipti pirmieji, naudodamiesi įlaipinimo pirmenybės eile prie vartų.

PRIORITY reikalingas jei perkate papildomai rankinį bagažą iki 10 kg.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agise: 10 balandžio 2024 - 15:39
QUOTE(agise @ 2024 04 10, 15:39)
„Ryanair“ bagažo taisyklės
Į visus mūsų įkainius įskaičiuotas vienas mažas asmeninis krepšys, kurį galima pasiimti į lėktuvą, pvz., rankinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys (40 x 20 x 25 cm), turintis tilpti po priešais esančia sėdyne. Jei jums reikia papildomo bagažo, galite pasirinkti jums tinkamą variantą:

1.  Rankinis bagažas

Pirmenybė ir 2 salono krepšiai: galėsite pasiimti nedidelį asmeninį krepšį (40 x 20 x 25 cm), kuris turi tilpti po sėdyne priešais, ir 10 kg krepšį (55 x 40 x 20 cm), saugomą viršutinėje spintelėje. Be to, į lėktuvą galėsite įlipti pirmieji, naudodamiesi įlaipinimo pirmenybės eile prie vartų.

PRIORITY reikalingas jei perkate papildomai rankinį bagažą iki 10 kg.

tai joooo, visa sita as 10 kart perksiaciau, tik viskada varydavau su +10 kg bagazu, o dabar ne. ir man kolegos darbe sako, jog as galiu varyt tik su mazu rankinuku arba pinigine, o as galvojau kad i ta nendiduka kupriniuka susikrausiu kelias maikes ir kojines ir man bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 15:47)
tai joooo, visa sita as 10 kart perksiaciau, tik viskada varydavau su +10 kg bagazu, o dabar ne. ir man kolegos darbe sako, jog as galiu varyt tik su mazu rankinuku arba pinigine, o as galvojau kad i ta nendiduka kupriniuka susikrausiu kelias maikes ir kojines ir man bus gerai.

Tikrai ne tik pinigine, galima kuprine ar tašyte, vyras visada tik taip skrenda, paima asmeninius daiktus ir lauktuviu, o iš Lietuvos juodos duonos ir vytintu dešru. Drasiai imkite kuprine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginok: 10 balandžio 2024 - 16:30
QUOTE(JMD @ 2024 04 10, 15:47)

Skrendat su ta kuprine kur atitinka tuos parašytus išmatavimus, aš skrendu su normalia Samsonite kuprine...svoris neribojamas 😄
Atsakyti