Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2024 04 08, 20:52)
Man tai vieną didelį tėškė kažkokis paukštis ant nuplautos 😂😂😂 🙈.
Tai dar va tų žirginėlių papūs,bus liuks tiesiog 😁😅

Mano vaiks kosėj belekaip. Aš jį gydau neaišku nuo ko blink.gif gal nuo to š irgi.

Beje, jei apšiko paukštis, bus pinigų daug. Žinok čia viskas gerai 😂😂😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 balandžio 2024 - 20:56
QUOTE(rastafarinas @ 2024 04 08, 21:50)

Greičiausiai.

Pamenu, kai dar buvau jauna, tai vyresni sakydavo - nu kaip tie tatuiruoti atrodys senatvėj? Nu kaip kaip, VISI vienodai, nes jau mažuma be jų biggrin.gif

Patinka man senti mūsų laikais, kad neliko tu ribų... kad ir vaikai traukia per dantį, kad seni mes bash.gif
Papildyta:
Pas mane kieme prikakino paukštis (bet toooks didelis, panašu), pradėsiu nuo teleloto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 08, 20:57)
Greičiausiai.

Pamenu, kai dar buvau jauna, tai vyresni sakydavo - nu kaip tie tatuiruoti atrodys senatvėj? Nu kaip kaip, VISI vienodai, nes jau mažuma be jų biggrin.gif

Patinka man senti mūsų laikais, kad neliko tu ribų... kad ir  vaikai traukia per dantį, kad seni mes  bash.gif

O mano mažasis džentelmenas dažniau mamai komplimentus sako nei didysis. Ir kvepalus pagiria ir outfitą ir šukuoseną. Labai fainulka pasidaręs toks 🥰. Kaifuoju.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 08, 20:55)
Mano vaiks kosėj belekaip. Aš jį gydau neaišku nuo ko  blink.gif gal nuo to š irgi.

Beje, jei apšiko paukštis, bus pinigų daug. Žinok čia viskas gerai 😂😂😂

Eina sau! Nu geros čia naujienos 👍👏😅! 😅
___
Dėl kosėjimo vat nžn, bet nosies niežėjimas (nesibaigiantis toks 😵😷) tai būn nuo šitų man.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 08, 21:59)
O mano mažasis džentelmenas dažniau mamai komplimentus sako nei didysis. Ir kvepalus pagiria ir outfitą ir šukuoseną. Labai fainulka pasidaręs toks 🥰. Kaifuoju.

Tai visa laimė tie mažieji vyrukai... biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 08, 20:58)
Greičiausiai.

Patinka man senti mūsų laikais, kad neliko tu ribų... kad ir  vaikai traukia per dantį, kad seni mes  bash.gif
Papildyta:
Pas mane kieme prikakino paukštis (bet toooks didelis, panašu), pradėsiu nuo teleloto  biggrin.gif

Jojo, tas pats, dėl tų tatoo. I kų? I dzin daba visiem jau.
O Ypač jei pats senas 😅

Teleloto.visai idėja. Kaip ten sako, 'žmogau, bent bilietą pats nusipirk' biggrin.gif
QUOTE(JMD @ 2024 04 08, 20:59)

🥰.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2024 04 08, 21:01)
Tai visa laimė tie mažieji vyrukai... biggrin.gif  wub.gif

Joa, nusipirkau naujus kedus dabar, sako pagaliau normalūs 🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 08, 22:06)
Joa, nusipirkau naujus kedus dabar, sako pagaliau normalūs 🤣🤣🤣

Fainas tavo vaikis!

Kas per kedai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 08, 21:46)
Fainas tavo vaikis!

Kas per kedai? ax.gif

Premiatos kas daugiau. Tokiam amžiuj tik batai su amortikais jau biggrin.gif
Atsakyti
Patiko vieno antdopologo reziume apie tatuiruotes biggrin.gif arba taip deklaruojama priklausymas soc grupei, noras is ju neissiskirt, arba kitas variantas, kai zmogus nebeturi kuo kitu pasimandravot, tai mandravoja taip biggrin.gif
Atsakyti

Tai ryt irgi nebus saulės? O aš jau ruošiuos pležintis ax.gif

522a8c3ab032d887ff4f12522ae8acd5282.jpg

Tai kad jos nesimato, nereiskias kad jos nera tad nepamirstam spf😀

Atsakyti
Labas rytas,
gal kas naikinusios lazeriu esat ant šlaunų kapiliarus? Į Vilnių nenoriu važiuot, noriu Kaune.
Ar belieka tatuiruotės? biggrin.gif biggrin.gif
Venos neiššokusios, tikrinaus, operacijos nereikia, užtenka kompresinių kojinių.
Atsakyti