Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 06, 21:31)
Dabar madoj ilgi (bet ne maxi) platūs, bet ne tutu, o klasikiniai klostuoti.
Toks oldskūlas damučių su karietom.

nepamenu kuri iš žinomesnių stilisčių sakė,kad šiais metais pusilgiams klostuotiems NE biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri parsisiuntė ir nenaudoja Peter Thomas Roth Mega Rich kremą?... Perpirkčiau

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal kas užmatė kokią BOOZT nuolaidą pas influencerius? Bent tiek naudos iš jų dabar 😅
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 19:06)
Blmbaaaa kai noriu ilgo tutu sijono pritaikyto suaugusioms tetoms biggrin.gif

suvaikėjai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2024 04 06, 22:40)
nepamenu kuri iš žinomesnių stilisčių sakė,kad šiais metais pusilgiams klostuotiems NE  biggrin.gif

Ne klostuoti per visą ilgį, o gryn senoviniai - pūsti, kur klostės tik viršuj (nesu siuvimo technologė). Lengvai krentantys.
Lietuvaitės stilistės tai man ne itin autoritetai rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 balandžio 2024 - 00:53
QUOTE(Madam V @ 2024 04 05, 14:53)
<p>Ačiū visai komandai už prekes aciuks.gif  Jūs nuostabios. Šį kartą viskas tiko ir patiko. Labiausiai nudžiugino lūpdažių dior mėginukai wub.gif  lady.gif​ </p>

QUOTE(JMD @ 2024 04 06, 01:17)
Aš nusipirkau per didelius gapo marškinius. Galiu du kart susivyniot. Užtat džempą labai užskaitau  wub.gif ačiū 4u.gif

aciu jums 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 12:24)

jcrew panasiu yra, tik gal ilgis toks ne visai: tutu ir baltas (idomu, ar buvo ju kitu spalvu) unsure.gif

anthropologie tulle
Atsakyti

Gal kas užmatė kokią BOOZT nuolaidą pas influencerius? Bent tiek naudos iš jų dabar 😅

O kurios dalijasi kodais? Paseksiu

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2024 04 06, 21:15)
O mes kadangi italės...  bigsmile.gif
Viskas ok, į teminį baliu leidžiu  lady.gif

Prie ko čia. Milanas diktuoja madas, jeigu ką. O dar, jeigu ką, mum iki tikrų madisčių ištisi šviesmečiai.
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2024 04 07, 05:42)
aciu jums  4u.gif  4u.gif
jcrew panasiu yra, tik gal ilgis toks ne visai: tutu ir baltas (idomu, ar buvo ju kitu spalvu)  unsure.gif
anthropologie tulle

Man labai gražus tas jcrew. Spalvų nebuvo.
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2024 04 06, 20:25)
Klausykit, paaiškinkit, prašau man, ožkai, kiek ten gaunas tos ON nuolaidos nuo tų raudonų kainų. Pasimečiau bišk unsure.gif

Yra kodai 20$ nuo 50$, 30$ nuo 75$, 40$ nuo 100$, kadangi krepsys niekad nesusides uz lygia suma, tai nuolaida gaunasi apie 39%.

QUOTE(rudaplauke @ 2024 04 07, 05:42)
aciu jums  4u.gif  4u.gif
jcrew panasiu yra, tik gal ilgis toks ne visai: tutu ir baltas (idomu, ar buvo ju kitu spalvu)  unsure.gif
anthropologie tulle

Atsiliepimuose prie to balto pirkeja raso, kad pirko juoda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 04 07, 08:17)
Yra kodai 20$ nuo 50$, 30$ nuo 75$, 40$ nuo 100$, kadangi krepsys niekad nesusides uz lygia suma, tai nuolaida gaunasi apie 39%.
Atsiliepimuose prie to balto pirkeja raso, kad pirko juoda.

Tada labai seniai, nes niekad nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 07, 08:19)
Tada labai seniai, nes niekad nemačiau  biggrin.gif

Gali buti, as isvis i ji demesio nebuvau atkreipusi. ax.gif

Tuoj desiu VS, sekantis ON
Atsakyti

QUOTE(Gafsa @ 2024 04 06, 18:06)
Blmbaaaa kai noriu ilgo tutu sijono pritaikyto suaugusioms tetoms biggrin.gif

norėjau rašyt, kad jie labai greit į madą grįžo, o tada atsiminiau gi 2015, vos ne 10 metų praėjo. Buvau tada Paryžiuje, tai tiuliai buvo visur, dior vitrinose turėjo su švarkais derinius išstatytus wub.gif
Atsakyti