Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(loony_key @ 2024 04 06, 07:45)
<p>Sveiki, ar pirksite šiandien OldNavy su ~40%? Ar tik rytoj? smile.gif</p>

Sveiki, isimties tvarka prisesiu siandien prie ON. 4u.gif

QUOTE(VakareRyte @ 2024 04 06, 09:26)
<p>Kada Sephoroj bus 20% nuolaida? 😍</p>

Jau prasidejo, laukiame noru.
Atsakyti
OLD NAVY Activewear su 50% nuolaida ir dar galios Cash, proga uzsipirkti salei
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 04 06, 12:30)
OLD NAVY Activewear su 50% nuolaida ir dar galios Cash, proga uzsipirkti salei

O kitom prekėm cashai galioja?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 06, 13:11)

Galioja viskam viskam is ON
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 04 06, 14:11)

Kuriuos šortus emei? Reik visvien tos vasaros laukti, gal sulauksim:)
Atsakyti

Merginos, kurie ON leginsai tinkami sportui?

standesnė, nepersišviečianti miedžiaga,kad būtų?

noriu ilgų.

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
Yra dar Vilniuje kur batams profilaktiką daro gerai ir už normalią kainą? ar jau pas visus gerus kainodara kaip pas dantistus? unsure.gif

sumokėjau šiandien panoramoje 45 eur ir kažkaip apiplėšta jaučiuosi, nors pati atėjau ir batus pridaviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 06 balandžio 2024 - 15:40
QUOTE(Argija @ 2024 04 06, 15:39)
Yra dar Vilniuje kur batams profilaktiką daro gerai ir už normalią kainą? ar jau pas visus gerus kainodara kaip pas dantistus?  unsure.gif

sumokėjau šiandien panoramoje 45 eur ir kažkaip apiplėšta jaučiuosi, nors pati atėjau ir batus pridaviau  biggrin.gif

Nu jo. Suprasi čia, kuek čia ta kaina normali. Bet jus suprantu, man45 būt daug. Kitą syk vatai tiek pat ar pigiau būn nupirkti.
Aš dar iki pandemijos Kaune 13 ar 15 mokejau (odinio pado ta profilaktika). Ir tai, tada daug man buvo. Ir dar plius tie batai man spaudė, tai nenešiojau 🙈😅
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2024 04 06, 16:38)
Nu jo. Suprasi čia, kuek čia ta kaina normali. Bet jus suprantu, man45 būt daug. Kitą syk vatai tiek pat ar pigiau būn nupirkti.
Aš dar iki pandemijos Kaune 13 ar 15 mokejau (odinio pado ta profilaktika). Ir tai, tada daug man buvo. Ir dar plius tie batai man spaudė, tai nenešiojau 🙈😅

Bet čia bajeris bajeriu, kai profilaktiką uždeda, batai pamažėja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2024 04 06, 14:31)
Kuriuos šortus emei? Reik  visvien tos vasaros laukti, gal sulauksim:)

Vieninlininiai su dryžiuku kitų noriu džinsinių. Ruošiuos jau atostogom. Nes paskui kai reiks varyt, nelaikas parintis, kad nėr kuomapsirengt

QUOTE(Argija @ 2024 04 06, 15:39)
Yra dar Vilniuje kur batams profilaktiką daro gerai ir už normalią kainą? ar jau pas visus gerus kainodara kaip pas dantistus?  unsure.gif

sumokėjau šiandien panoramoje 45 eur ir kažkaip apiplėšta jaučiuosi, nors pati atėjau ir batus pridaviau  biggrin.gif

Kosmosas kaina. Batai kiti tiek nekainuoj biggrin.gif

Dar reik vaikui parankiot visokių gerų dalykų, nuogs, viskas iki bambos
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2024 04 06, 16:38)

QUOTE(JMD @ 2024 04 06, 16:46)
Bet čia bajeris bajeriu, kai profilaktiką uždeda, batai pamažėja  biggrin.gif
Papildyta:

Kosmosas kaina. Batai kiti tiek nekainuoj  biggrin.gif

pigių tai tikrai būčiau netvarkius, o brangesnius gaila lentynoje laikyti.
Nebepirksiu turbūt batų su odiniu padu.. unsure.gif nebent kas išduosit paslaptį kur Vilniuje pigiau tvarko ax.gif

tikiuosi nesumažės po profikaltikos, nes man ir taip visus naujus batus reikia susipirkti, koja padidėjo po nėštumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2024 04 06, 16:32)
<p>Merginos, kurie ON leginsai tinkami sportui?</p><p>standesnė, nepersišviečianti miedžiaga,kad būtų?</p><p>noriu ilgų.</p><p>Ačiū  4u.gif​ </p>

Standesni ir nepersisviecia Audimo, bet aš pardej gyvai pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 04 06, 16:54)
pigių tai tikrai būčiau netvarkius, o brangesnius gaila lentynoje laikyti.
Nebepirksiu turbūt batų su odiniu padu..  unsure.gif nebent kas išduosit paslaptį kur Vilniuje pigiau tvarko  ax.gif

tikiuosi nesumažės po profikaltikos, nes man ir taip visus naujus batus reikia susipirkti, koja padidėjo po nėštumo  doh.gif

Grįš atgal ta koja į savo dydį 4u.gif
Atsakyti