Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gricė @ 2024 03 28, 19:37)
Sveiki.Čia europinis bus 39 ar 38 dydis? (Man reikėtų 24cm pėdai).

Pagal Adidas dydziu lentele vidpadis butu 24.6cm. Bet jau nebeturim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 kovo 2024 - 19:49
"Uoga" pavasariui už $55,99 wub.gif
Atsakyti

Merginos,
Parekomenduokite, plyz labai patogius kedus. Nebūtinai super madingi, svarbu, kad lengvi ir patogūs bigsmile.gifSavo numylėtinius , bet jau atgyvenusius NB tikriausiai išmečiau rudenį, nes niekaip nerandu hihihi.gif, reikia naujų

On cloud, parvariau iš kelionės, kur po 12 val pėsčiomis po Lisaboną prasiėjom. Su naujais išvažiavau, tai kaip basom kojom. 

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 03 28, 20:00)

Laikaus abiem rankom uz stalo, bet i krepsi isidejau, tai jei kas silpniau laikotes, siuskit uzsakyma.

TORY BURCH nedaug truksta iki 30% nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2024 03 28, 20:10)
Laikaus abiem rankom uz stalo, bet i krepsi isidejau, tai jei kas silpniau laikotes, siuskit uzsakyma.

TORY BURCH nedaug truksta iki 30% nuolaidos

turiu riožinį, tai laikausi, į temą įdėjau, kad kas nupirktų ir negundytų jis manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2024 03 28, 20:14)
turiu riožinį, tai laikausi, į temą įdėjau, kad kas nupirktų ir negundytų jis manęs  biggrin.gif

Aš tai baidau save kad bus mažas ir kad ilgis nebeaktualus biggrin.gif nu bet vistiek jis man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2024 03 28, 18:45)
<p>As irgi susirinkau siuntini, is old navy, prisisakiau sporto rubu, cargo sortus ir kelnes tai kelnesgaliu drasiai rekomenduoti, storos geros medziagos tik man su 159 petite ilgis auksciau kauliuko, nors paprastai man visos kelnes per ilgos 😀 tai kai vel bus casho sale, rekomeduoju ciupt, stiliovai atrodo. O sporto rubus ne pirma karta perku, normali gera kokybe, sportuoju tikrai daug</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://oldnavy.gap.com/browse/product.do?pid=6551660324002#pdp-page-content'>https://oldnavy.gap.com/browse/product.do?pid=6551660324002#pdp-page-content</a></p><p></p>

Aš iš ON šortų iškritau biggrin.gif dabar kur gavau. Jaučiu reik mažesnius nusipirkt, nes nesusiaurinsiu tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 03 28, 08:06)
dolitoj  biggrin.gif
Papildyta:
panos, siuntini gavau!!!! man dezute atidare is to call centro. nebereikejo moket. laimes pilnos kelnes  biggrin.gif nais nais nais  wub.gif

sokiai.gif

Turim laisvu Ashwagadhu, pirkta po $13.31
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2024 03 28, 20:17)
Aš tai baidau save kad bus mažas ir kad ilgis nebeaktualus  biggrin.gif nu bet vistiek jis man patinka  biggrin.gif

Man tai kaims 😂
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2024 03 28, 20:19)

Ojezus kaip.reik.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 03 28, 20:21)
Man tai kaims  😂

Bet spalvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o bet tačiau ir su aktualiom kelnėm ir kedais viską galima pritempt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2024 03 28, 20:22)
Man tai kaims  😂

Man prilipo jusu fraze "kazkokia nesamone, nu bet patinka". Nemazai uzmatau daiktu narsydama, kuriems tinka. ax.gif
Vienas is pavyzdziu.
Atsakyti
taisant sakandį normali praktika raut sveikus dantis. Mano dukrytei net du sveikus išrovė. O prieš tai keturis nesidygusius protinius. O vasarą ortognatinė operacija unsure.gif cray.gif
Atsakyti