Čia ne tas atvejas. Čia lp expreso žinutė ir siuntė Justarm.
Ai bajeris, manęs klausia kas gavėjas. Pasakau vardą pavardę, mergina tyli paskui pykšt į smegenį, gi kad mes taip nesivadinam tada sakau JMD, aaa jooo, teisingai, sako
Greitai susimokam ir rytoj išsiunčiu prekes
Gražių pavasario švenčių visoms! 🐣🪻🐥
Jau kokį 20 metų vaikštau su tokiais dantimis, anksčiau net nebuvo kalbos, kad kažkaip kažką galima kelti, estetiškai net neina suprasti, diskomforto taip pat jokio nejaučiu. Pas mane ne implantas apačioje, o tiltelis, viršuje tiesiog apmautas dantis.
O svarbiausio fakto neparašiau. Man nesiūlė tokio dalyko, kad kelti dantį viršutinį aukštyn, nes irgi pasileidęs žemyn.
Tai tikrai manau čia tik pasipelnyti daugiau nori su tokiu siūlymu, nes jeigu reikėtų tikrai daugiau gydytojų siūlytų tokį variantą.
ne, apie sita jau anksciau zinojau, buvo mineje man ne vienas odontologas ir ortodonte...
Sveika,
Deduosi kaip tik implantus,vargstu nuo praeitos vasaros tai jei kam reikia kokio patarimo tikrai galiu patarti ,nes turbūt turėjau visas operacijas kurių tik galima turėti.
Nors padarius nuotraukas ir gydymo planą apie tas operacijas nieko buvo neužsiminta.
Sakė,viskas pagal nuotraukas gerai ,keliatas vizitų ir turėsiu dantukus..
Deja..
Iki to lygio,kad rovėme sveiką dantį ir kaip tik šiandien į jo vietą suko naują implantą, prie to pačio dar storino dantenas .t.y ėmė iš gomurio ir priaugino prie dantenų
Kaip tik žeminam du dantukus,nes du buvo aukščiau pakilę,to pasekoje nepavyksta teisingai sudėti implantų.
Kas liečia kainas tai rimtai bijau gąsdinti,bet yra žiauru.Eigoje išlenda daug nenumatytų dalykų...
Jūs parašėte 100,o man jau pasirodė 1000 ir žinokite visai nenustebau..
Aš kiekvieną kartą grįždama pasakau vyrui,kad dasidės dar 1000 ar daugiau
Buvome susitarę kainą,bet šiai dienai kiek padaryta ji jau 5000e didesnė..
rauti sveika danti? iskart turbut buciau keitusi klinika, kodel??
tai 100 eur cia pradzia, prikalkuliavau savo galvoj apie 3000, dantenas irgi sake 100 proc reikes storinti, dar neaisku ar reikes priauginti kaula, ryt suzinosiu.
Greitai susimokam ir rytoj išsiunčiu prekes
Gražių pavasario švenčių visoms! 🐣🪻🐥
The North Face geros kainos
Neveikia psl.