SIERRA 1$ truksta iki free ship
QUOTE(JMD @ 2024 03 26, 21:34)
Jau seniai ir nebeinu ten. Kažkaip labai Nieko nėra
Ir aš. Dar gruodį radau ką papirkt, o dabar štilis. Atradau BR ir BRF. Labai gerą kostiutmą švarko ir plačių kelnių nukaliau, - kaip džiagiuos. Patogiausia "uniforma" į darbą, ypč kai nėr kada galvot, ką dėtis.
QUOTE(rastafarinas @ 2024 03 27, 13:36)
Ir aš. Dar gruodį radau ką papirkt, o dabar štilis. Atradau BR ir BRF. Labai gerą kostiutmą švarko ir plačių kelnių nukaliau, - kaip džiagiuos. Patogiausia "uniforma" į darbą, ypč kai nėr kada galvot, ką dėtis.
Va,BR yr mano naujas atrastas gėris po tos gafsos FR patdės
Sveikos, zinau kad daznai cia pasidalinam savo patirtimi tai gal kazkas pasidalins del danties implanto. Turiu uzdelsta reikala, kuri noriu pradet tvarkytis, gydytoja sudeste plana bet zodziu esme kad dantis apatinis kruminis ir virsutinis yra nusileides. Gydytoja sako galima kelt, galima palikt, labiau estetinis vaizdas. Estetinis vaizdas man netrugdo nes nesimato, bet ar tikrai ok, gal kazkam teko priimt tokius sprendimus ir siaip gal galit pasidalint kur protezavot? Kainos tai ziauruma, dar ne nepradejau o jau 100 eur sumoketa uz nuotrauka ir konsultacija 😀
TH nedaug truksta iki 25% nuolaidos
QUOTE(troliuke @ 2024 03 27, 13:06)
nėra siauros, sakyčiau įprasto pločio
MACYS papildoma iki 30% nuolaida sioms prekems su kodu VIP
URBAN OUTFITTERS papildoma 40% nuolaida sale
QUOTE(JMD @ 2024 03 27, 15:08)
Va,BR yr mano naujas atrastas gėris po tos gafsos FR patdės
o kaip jų dydžiai? atAtink normas? kaži iš 10 dydžio švarko neiškriščiau
Ar būna ten kokių papildomų nuokainos kodų?
QUOTE(Rita003 @ 2024 03 25, 22:40)
Gal kas turit lakinius martensus? Ar labai kieti? Ar nelūžta lakas per sulenkimą ties pirštais ar prie kauliuko? Ačiū
Turiu ir aviu gal jau kokie geri 3 metai. Niekas nelūžo, neskilo, labai patenkinta esu. Turiu ilgus nelakuotus, tai galiu palyginti: lakuoti kiek kietesni ir truputį girgžda laiptais lipant. Užskaičius abejus ir patogumo, ir patvarumo atžvilgiu,ir grožio (aišku,čia skonio reikalas). O vat atsisiunčiau loaferius Martens'us ir neįkišu pėdos - kokio siaurumo per keltį . Kaip apmaudu
O aš agėjau atsiimti savo daiktų, sumokėjau o paštomato dėžutė tuščia
QUOTE(sollo @ 2024 03 27, 16:45)
o kaip jų dydžiai? atAtink normas? kaži iš 10 dydžio švarko neiškriščiau
BR retokai, BRF praktiskai nuolat 20% regular kainoms ir 50-60% clearance.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2024 03 27, 18:07)
O aš agėjau atsiimti savo daiktų, sumokėjau o paštomato dėžutė tuščia
Bandete skambinti i LP Express?